Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > HYUNDAI

HYUNDAI Forum Hyundai - dedicat posesorilor de Hyundai: Masina mea, Tuning, Anunturi vanzare-cumparare, Zona Tehnica

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 08-02-13, 13:11   #1
GJ 64 GAB

Stage 5
 
GJ 64 GAB's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 6,033
Member of:
[Moderators]
[Hyundai]
[Opel]
Default BUN VENIT PE SECŢIUNEA HYUNDAI !

SECTIUNEA HYUNDAI SE IMPARTE IN 5 SUB-FORUMURI FIECARE CU TEMA PROPRIE:

Maşina mea HYUNDAI - membrii forumului isi pot prezenta masina personala de asemenea si modificarile aduse acesteia. Vor īncepe cu titlul Maşina mea: şi marca maşinii, de exemplu: Maşina mea: HYUNDAI Lantra. Īn interiorul paginii vor da detalii despre maşină sau despre proiectul care va urma !


Zonă tehnică Hyundai - membrii forumului pot cere ajutorul in nelamuriri, probleme tehnice si nu numai; diferite secrete de la pasionati pentru pasionati ai marcii Hyundai. Vă stă la dispoziţie şi un manual de reparaţii al mărcii Hyundai !

Alte discuţii Hyundai - dupa cum spune si titlul -> Consiliere auto Hyundai si alte discutii care nu se considera ca se pot incadra in restul sub-forumurilor.

Anunţuri auto Hyundai - zona dedicata celor care vand/cumpara autoturisme si piese marca Hyundai. Aici īncepeţi cu titlul [Vānd] / [Schimb] / [Cumpăr] şi apoi specificaţi ce anume, de exemplu: [Vānd] Hyundai Accent, [Schimb] Hyundai Accent, [Cumpăr] Hyundai Accent.
Atenţie: Anunţul trebuie să conţină detalii ale maşinii( an, km, motor, etc. ), poze, date de contact ( număr de telefon, Y!M, e-mail, skipe ).
Anunţul se va ridica odată la 48h, cei care nu respectă aceste cerinţe vor fi sancţionaţi !

Inainte de a deschide un thread, alegeti unul din cele cinci sub-forumuri in care considerati ca s-ar incadra threadul !
Ajutati forumul 4tuning printr-un comportament demn de acest Site-Forum, dand dovada de maturitate in posturi, de discutii constructive si de indrumari pozitive pentru ceilalti!
Experienta, sfaturile si cunostintele se DISCUTA nu se IMPUN !

Orice comentariu care nu e adecvat precum si discutiile off-topic se vor sterge sau in functie de gravitatea "faptei" se va penaliza cu avertisment si se poate ajunge la Ban !

Eu o să vă stau la dispoziţie cu orice nelămurire, problemă, sugestie, reclamaţie !
Spor la postat !
__________________

Prietenii adevăraţi se gāndesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!

Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.
GJ 64 GAB is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -