Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Closed Thread

Thread Tools
Old 11-04-08, 00:25   #106
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]
Default Re: Stickere si odorizante pt toata lumea

Quote:
Originally Posted by Io4rap View Post
sunteti incredibi.... ati terminat cu offtopicul? faceti topic cu revista nr 1 :-L aici se discuta despre altceva si pt gelu_r topicul a fost cu scopul de a da stickerele dar dak nimeni din organizare nu a mai zis nimik... nu e vina mea... o sa vedem ce se va intampla... ce faceti atatea crize?
Stai linistit, nu se crizeaza nimeni. Daca ar fi sa vorbim strict pe topic lumea ar fi adormit de mult. Mai punem ceva carbuni pe foc ca altfel inghetam cu gandul la materiale promotionale. Si oricum nr 1 bonus nu stiu daca e chiar off-topic, tot material promotional este.
Old 11-04-08, 18:57   #107
OpReA

Stage 5

OpReA's Avatar

in fine...haideti sa terminam cu off topicu...si sa fim oameni seriosi ce film ati vazut aseara?glumeam ) ... se mai aude ceva de stickerele alea?
OpReA is offline  
Old 11-04-08, 21:43   #108
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

dupa cum observi,de stickere nu se mai aude nimic,pentru ca moderatorii/administratorii au inceput sa se faca ca ploua...nu cred ca nici macar 1 singur din 2 administratori si MULTI moderatori,nu poate nimeni sa ne dea un raspuns,da' e si un pic bataie de joc,puteau sa ne spuna "NU VA DAM NIMIC" si gata,da' prefera sa ne lase asa...
eMH is offline  
Old 12-04-08, 18:23   #109
OpReA

Stage 5

OpReA's Avatar

nush ce sa zic...a sunat cineva din curiozitate macar pe gratian sau pe altcineva...sa intrebe de stickere?din pura curiozitate macar...
OpReA is offline  
Old 12-04-08, 18:51   #110
Io4rap

Stage 5

Io4rap's Avatar

Member of:
[Opel]
Thumbs down Re: Stickere si odorizante pt toata lumea

dak va uitati un pic la profilul lui gratzian ati vedea un lucru foarte simplu si anume " Last Activity: 04-04-08 01:15 " asa k terminati cu prostiile si asteptati sa se intoarca pt k nu a vb nimeni cu el... dak are cineva nr lui sa il sune.
Old 12-04-08, 19:28   #111
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

daca as avea numarul lui de tel l-as suna fara nicio problema,dar cum nu il am...
eMH is offline  
Old 15-04-08, 01:58   #112
iMAGiNE

Stage 5

iMAGiNE's Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Echipa de sprijin]

Daca vrei numarul de telefon al lui Gratzian pot sa ti-l dau eu... da-mi un pm!
iMAGiNE is offline  
Old 15-04-08, 13:04   #113
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

o fi avand si Gratzian unele probleme... o fi plecat din tara... cine stie?! cand va avea timp si va intra pe forum o sa puteti sa vorbiti cu el, dar mi se pare chiar aiurea sa-l bata lumea la cap pt niste stickere amarate. daca ar fi fost activ pe forum si nu ar mai fi zis nimic, asi fi inteles... ca "se da lovit"... dar din moment ce lipseste, aveti rabdare!
Old 15-04-08, 17:12   #114
eMH
2 Roti

Stage 5

eMH's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[PEUGEOT]

Geo are dreptate...poate are problemele lui,si intr-un fel mi-e nu-stiu-cum,nu il cunosc personal,si ar fi cam aiurea sa il sun sa ii zic care mai e treaba cu sticker-ele...
eMH is offline  
Old 16-04-08, 00:56   #115
dmo.mihai
VW Driver

Stage 5

dmo.mihai's Avatar

Member of:
[VW]

ma inscriu si eu ... astept locul si data :P
dmo.mihai is offline  
Old 16-04-08, 18:19   #116
OpReA

Stage 5

OpReA's Avatar

aveti dreptate..dar credeti ca numai gratian este in masura sa ne zica si noua ceva?sau e plecata toata echipa 4tuning?nush...pana mea...inteleg ca o avea si gratian problemele lui ca oricare alta persoana dar nu este numai gratian in 4tuning
OpReA is offline  
Old 16-04-08, 19:48   #117
Io4rap

Stage 5

Io4rap's Avatar

Member of:
[Opel]

da dar el este cel care are stickerele...
Io4rap is offline  
Old 22-04-08, 05:41   #118
cmdbass
Banned

Stage 5

cmdbass's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]
[4Rally]

nu va mai merg masinile fara stickere pe luneta .... sa fim seriosi...
cmdbass is offline  
Old 22-04-08, 16:03   #119
Io4rap

Stage 5

Io4rap's Avatar

Member of:
[Opel]

sa fim seriosi... deja prea multi oameni care nici nu stiu cum se scrie 4tuning au sticker pe luneta( si nu ma refer la cei dp forum) eu cred k il dau jos zilele astea....
Io4rap is offline  
Old 22-04-08, 23:50   #120
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]
Thumbs down Re: Stickere si odorizante pt toata lumea

Quote:
Originally Posted by Io4rap View Post
sa fim seriosi... deja prea multi oameni care nici nu stiu cum se scrie 4tuning au sticker pe luneta( si nu ma refer la cei dp forum) eu cred k il dau jos zilele astea....
Stickerul conteza prea putin. Esential este ceea ce se "ascunde" in spate lui. Pasiunea pentru frumos, motorsport, modificari, TUNING. 4-Tuning. Este ceea ce ne uneste. Daca sunt varzalai care il lipesc ca da bine, noi sa fim sanatosi. De din astia dai peste tot. Nu merita sa ne pierdem vremea cu ei.

Si daca tot vorbim de pierdut vremea, cred ca topicul a devenit cam useless. Deja a dat spre sectiunea "discutii diverse".
Vyk is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -