Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
Re: 30 septembrie - 01 octombrie 2006 Va avea loc Octomber Fest !
am fost, am intrat, am stat cinci minute si am plecat cu buza umflata! cu parere mare de rau , tb sa spun ca am venit de la brasov, degeaba!
poate cine stie, data viitoare va iesi ceva mai frumos...nu?
__________________ Y!M dbig.sounds
Dealer Autorizat pentru toata gama de produse Digital Designs si PowerCell
A fost frumos si sper sa mai fie organizate astfel de expozitii si poate asa incet,incet incepe romanu sa se prinda cum sta treaba cu tuningu si poate vin si mai multe masini... ...Oricum felicitari organizatorilor!
Member of: [Anonymous Motorsport ] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
pt noi A.C.S ANONYMOUS motorsport a fost ceva frumos... am avut ce arata ,adica am avut si masini noi...pacat ca au fost invitate si alte cluburi care din rautate ,din anumite probleme,nu au ajuns la amkart... noi am fost la toate evenimentele organizate de altii...poate in viitor nu mai mergem... felicitari pt organizatori VANTAGE
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
Cum am mai scris si in alta parte.. masini putine dar de calitate. Un weekend in care cei care au venit au putut discuta la un suc, au putut participa la concursul de karting si cel organizat de Hertz. S-au dat premii si desi locatia a fost cat de cat inaccesibila.. a venit lume. Noi sutem multumiti de cum a iesit si.. e o realizare pentru clubul nostru sa aducem 14 masini deosebite dintre care unele in premiera (ar mai fi fost, dar din anumite motive nu au putut fi prezente). Cu pasi marunti dar inaintam.. orice inceput e greu.
Cu ocazia asta.. multumim si celorlalti participanti si felicitam castigatorii.