Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply
 
Thread Tools
Old 22-01-11, 10:47   #1
zN3u

Stage 5
 
zN3u's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 642
Default Prima etapa de RC DRIFT & RC CRAWLING in 2011

Prima etapa pe anul 2011 al Campionatului National Privat de Rc DRIFT & RC CRAWLING organizat in exclusivitate de Hpi-Racing Romania!!!!

Mai jos oferim prezentarea evenimentului, alaturi de etapele de concurs:

DATA: 26 - 27 Februarie 2011
LOCATIE : IULIUS MALL CLUJ NAPOCA (parter langa fantana arteziana)
ORGANIZATOR : www .HPI-RACING. RO (Ioan Pugna & Andrei Suciu)


Prezentarea Evenimentului

In 26-27 februarie 2011, echipa Hpi Racing Romania , impreuna cu partenerii si prietenii, va aduce al 4-lea eveniment de RC DRIFT organizat in Romania, alaturi de o premiera, primul concurs de RC CRAWLING din Romania.
Prin acest gen de evenimente , incercam sa aducem la un loc pasionatii de automodelism din Romania, de asemenea incercam sa prezentam publicului larg acest gen de concursuri.
Evenimentul va fi impartit in 2 concursuri distincte pe perioada a 2 zile: RC DRIFT si RC CRAWLING.
Concursul de RC DRIFT consta in parcurgerea unui traseu complex de drift realizat in incinta Iulius Mall si se va desfasura pe 2 etape, antrenamente si calificari (Sambata) si finale (Duminica).
Concursul de RC Crawling , in premiera pentru Romania va consta in parcurgerea unui circuit tehnic, construit special pentru acest gen de competitii,traseu format din multiple suprafete de rulare (pamant, noroi,bolovani,pietris,nisip,butuci de lemn, etc), intr-un timp cat mai scurt contra cronometru.
Firma noastra a mai organizat acest gen de concursuri in cadrul mai multor evenimente cum sunt
Napoca Motor Days care s-a desfăşurat în Cluj-Napoca la Expo Transilvania în 30 Octombrie – 1Noiembrie 2009, unde au fost prezenţi peste 33 de concurenti şi in Oradea în incinta Era Shopping Park între 12 şi 13 decembrie 2009.
De asemenea anul 2010 a venit cu o colaborare cu Iulius Mall Cluj-Napoca, locatie unde in data de 12-13 iunie 2010 am organizat cel mai de succes eveniment de RC DRIFT,unde am avut 35 de participanti si peste 3000 de vizitatori pe parcursul a celor 2 zile de concurs.
Inscrierile la ambele concursuri, incep in data de 17 Ianuarie 2011, taxele de concurs sunt dupa cum urmeaza :

1. Concurs RC DRIFT - 30 RON

2. Concurs Body Contest - 15 RON
- taxa pentru inscrierea la ambele concursuri RC DRIFT si BODY CONTEST este de 40 RON

3 .Concurs RC CRAWLING - 30 RON

Locatia evenimentului este Iulius Mall Cluj-Napoca (lângă fântâna arteziana de la intrarea principală).


Desfăşurarea concursului Iulius Mall RC Drift Cup & RC Crawling Contest


Sâmbătă 26.02.2011 se vor desfăşura antrenamente libere şi manşele de calificări iar Duminica 27.02.2011 se vor intrece concurentii calificati pentru finale.

Arbitrajul va fi efectuat de către arbitrii specializati în acest gen de competiţii, alaturi de ajutorul publicului prezent la concurs.


PREZENTARE MEDIA:

Vom invita posturile de televiziune locale şi naţionale să participe cu echipe de filmare la acest eveniment, printr-un comunicat de presă.
Se va face publică locaţia si data evenimentului cu minim trei săptămâni înainte de desfăşurarea acestuia, prin mijloace media: radio, internet (pe site-uri de profil), afise si fluturasi pe care vor
apărea sponsorii şi partenerii evenimentului ,fluturasi distribuiţi în incinta Iulius Mall Cluj-Napoca.

Administratorii site-ului www. HPI-RACING. RO în timpul concursului vor monta camere video pe automodele şi vor crea un montaj ce va fi publicat pe internet imediat dupa eveniment.

Vom publica pe internet şi regulamentul particular al evenimentului care va cuprinde clasele de concurs,modul de punctare al concurenţilor, măsurile de siguranţă pe care trebuie să le îndeplinească concurenţii şi modul de desfăşurare a concursului.

Va fi delimitată în jurul traseului o zonă pentru spectatori, iar operatorilor TV le va fi permis accesul în zona de desfăşurare pentru a înregistra imagini cât mai spectaculoase.

Participanţii vor purta tricourile oficiale ale concursului imprimate cu numele partenerilor evenimentului.

Televiziunile vor fi invitate să filmeze întreg concursul pentru a realiza reportaje în emisiunile sportive proprii şi ştiri.

Site-urile internet de profil vor găzdui afişul evenimentului şi o scurta prezentare a acestuia.
În timpul desfăşurării concursului va fi prezent un DJ care va ţine încinsa atmosfera, iar un MC va comenta concursul şi va prezenta în mod repetat sponsorii şi partenerii evenimentului.

După concurs, intenţionam să invitam din nou toţi participanţii la un After Party într-unul din cluburile din Cluj-Napoca, dând astfel ocazia sportivilor să se cunoasca şi să schimbe păreri cu reprezentanţii firmelor sponsorizante şi partenere.
Va fi realizat un TEASER de aprox 20 de secunde care va fi difuzat în incinta Iulius Mall pe ecranele de publicitate.

Concursurile RC Drift organizate în Romania în cadrul diverselor evenimente s-au dovedit dovedit un real succes, standul şi pista amenajate pentru acesta fiind vizitate de un număr foarte mare de spectatori de aceea am dorit sa aducem in premiera in Romania si primul concurs de RC CRAWLING.
Impactul media este mare în cadrul acestor evenimente de nişă deoarece este un sport relativ necunoscut încă la noi în ţară ,dar care are o expansiune foarte puternică şi rapidă.
Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Cu o saptamana inainte de concurs , toate articolele si accesoriile de drift si de crawling din cadrul magazinului nostru vor fi vandute la preturi promotionale ,pentru promovarea imbunatatirii atat vizuale cat si tehnice ale masinilor concurentilor!

Dupa cum v-am obisnuit, premiile acordate in cadrul concursurilor organizate de noi, vor fi generoase, gratie sponsorilor si colaboratorilor nostri. Daca doriti sa luati parte la acest eveniment in calitate de sponsor sau partener va rugam sa ne contactati !!!



Pentru inscrieri,colaborari,sponsorizari,informatii:

Tel : 0744779504 / 0740243444
E-mail : info@hpi-racing. ro


Aici aveti si o prezentare video a concursului din 2010.

https://www.youtube.com/watch?v=d-DslEpMbCM

Revenim in cel mai scurt timp posibil si cu afisul oficial.
__________________
Imi rezerv toate drepturile de a avea greseli gramaticale
Copyright © 2010 zN3u Toate drepturile rezervate
zN3u is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -