Re: curse 402m si expo tuing la suceava (vatra dornei) pe 14-15 AUGUST
buna....sunt un nou utilizator al acestui forum dar si un incepator in ale curselor de viteza...am participat pt prima oara la un astfel de event....o sa incerc sa si postez cateva foto si video de la eventul de la floreni...ma scuzati daca stresez
Member of: [Crazy Drivers] [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
Quote:
Originally Posted by sorin_JZA
buna....sunt un nou utilizator al acestui forum dar si un incepator in ale curselor de viteza...am participat pt prima oara la un astfel de event....o sa incerc sa si postez cateva foto si video de la eventul de la floreni...ma scuzati daca stresez
prietene...bine ai venit! >< si astept pozeeee.....! cred ca stii cine sunt
Quote:
Originally Posted by fritz-sv
potos vezi ca sorin vine din umbra tare si a luat gt28e un baiat tare de treaba succes baieti
ai dreptate, e un baiat nota 10..si referitor la...venit din spate...(upps) foarte tare ma bucur si sper sa auzim de bine.. dar sper ca isi schimba si ambreiajul
bafta !!
Quote:
Originally Posted by fritz-sv
este posibil sal mai facem odata in septembrie dupa 15 deci mai lucrati la masini sper sa l fac pe seatu de la buzau
Daca organizati trebe sa ne dam si noi 2 .Scuze daca nu am fost 100% cinstit in legatura cu puterea masinii mele dar sincer eu am inteles gresit intrebarea ta si am crezut ca se refera la puterea de fabrica ........................inca o data scuze. Si...... vreau sa ma dau si cu toyota neagra ........a lui Stefan daca nu ma insel prea tare
Quote:
Originally Posted by John_Doe_cj
Daca organizati trebe sa ne dam si noi 2 .Scuze daca nu am fost 100% cinstit in legatura cu puterea masinii mele dar sincer eu am inteles gresit intrebarea ta si am crezut ca se refera la puterea de fabrica ........................inca o data scuze. Si...... vreau sa ma dau si cu toyota neagra ........a lui Stefan daca nu ma insel prea tare
si eu as vrea sa ne dam ca sunt fff curiooosss..................???????