Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Reply
 
Thread Tools
Old 21-06-10, 14:36   #16
morpheusmaster

Stage 5
 
morpheusmaster's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,966
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Adica nu se poate sta la cort peste noapte in incinta aeroportului, nu?
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 21-06-10, 15:42   #17
Opel DragRacing

Stage 2
 
Join Date: May 2010
Posts: 31
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Quote:
Originally Posted by morpheusmaster View Post
Adica nu se poate sta la cort peste noapte in incinta aeroportului, nu?
Din pacate nu se poate, pentru ca sunt totusi niste masuri de siguranta pe aeroport si nu ne este ingaduita camparea pe perimetrul acestuia.
Revenim mai tarziu cu ofertele de cazare..
Opel DragRacing is offline   Reply With Quote
Old 21-06-10, 15:54   #18
gergo

Stage 5
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 456
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

O veste bună pentru fani:
http://portalsm.ro/Satu-Mare/Sport/U...oly-_1630.aspx
gergo is offline   Reply With Quote
Old 24-06-10, 12:00   #19
gergo

Stage 5
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 456
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Oferte de cazare Opel Dragracing

Stimati concurenti, posibilităţile de cazare pentru voi:

Am primit multe cereri de a monta cort pe platoul sau in incinta Aeroportului. Din multe motive strict tehnice si de securitate, nu este posibilă amplasarea corturilor īn perimetrul evenimentului, ridică o grămadă de probleme de lumină, igienă, etc, nu le putem rezolva la standardele pe care dorim.

La o distanţă de 30 de kilometri de la Satu Mare, īntre Oradea şi Satu Mare, este o locaţie deosebită: Ştrandul Termal Carei. Dispune de următoarele posibilităţi de cazare:
7 căsuţe noi, comfortabile, pentru 2 persoane, la un pret de 50RON pe zi
5 rulote, pentru 4 persoane fiecare, la preţ de 60Ron pe zi
2 case, cu 2 camere, bucatarie si baie fiecare, 100RON pe zi
Aceste clădiri sunt amplasate īntr-un lāngă bazinele de calitate europeană şi nu departe de cluburile şi terasele care vă oferă o posibilitate excepţională de relaxare şi de party.

Tot īn această locaţie deosebită, se va organiza o petrecere la care şi concurenţii sunt invitaţi, īn seara de 3 iulie, sāmbătă, revenim cu detalii despre acest program. Pe lāngă party, īn premieră Ştrandul Termal Carei se va muta pe platoul evenimentului, cu bazin, barmane frumoase, deci īntre manşele cronometrate puteţi relaxa īn costume de baie pe platoul betonat. Va fi supertare, vă garantăm.

Echipa noastră a căutat locatiile cele mai bune din Satu Mare, cu parcare pazita pt voi, cam atatea exista in Satu Mare care sunt

Hotel Perla: situat pe strada Liviu Rebreanu nr 26, nu departe de centrul oraşului, oferă servicii de īnaltă calitate: parcare păzită, internet wireless, TV, aer condiţionat, preţul unei camere duble este de 108RON, din care beneficiaţi de reducere 5%. Camere disponibile: 25 de camere. La rezervare, va rog sa mentionati: Opel Dragracing
Mai multe informatii aveti pe: www.hotelperlasm.ro

Alma Spa Center: situat la intrarea dinspre Baia Mare, pe drum principal, toate camerele hotelului Alma Spa Center sunt prevăzute cu aer condiţionat, televizor, telefon, internet, parcare păzită şi tot confortul de care aveţi nevoie pentru a va simţi ca acasă.
Camera duble(matrimonial) pentru 2 persoane este la pret de 140RON, iar pentru concurentii Opel DragRacing am obtinut o reducere de 5%. Are parcare păzită, inchisă pentru masinile voastre. Pretul include si micul dejun, nu include insă serviciile de sauna si fitness, camere disponibile:10.
La rezervare, va rog sa mentionati: Opel Dragracing
Mai multe informatii aveti pe: www.almaspa.ro

Hotel Coral: situat la intrarea dinspre Ungaria-Petea, pe drumul internaţional, parcare păzită, internet wireless, preţul unei camere duble este de 160RON, din care beneficiaţi de reducere 5%. Camere disponibile: 30. La rezervare, va rog sa mentionati: Opel Dragracing
Mai multe informatii aveti pe: www.complexcoral.ro

Hotel Dana 1, aflat la intrarea in Satu Mare dinspre Oradea, este cel mai nou hotel din zonă. Dotat la standarde internationale, este un etalon īn domeniul hotelier pentru toată zona de nord-vest a Romāniei. Pretul camerei double este la 180, din care beneficiati de reducere 5%. La rezervare, va rog sa mentionati: Opel Dragracing
Mai multe informatii aveti pe: www.dana-hotel.ro

Rog ca rezervarea camerelor să aibă loc prin intermediul meu si dacă se poate să vă adunaţi in grupuri de mai multe persoane.

Pentru orice intrebare, va stau la dispozitie pe PM, pe adresa de email: v_erv@yahoo.com, numarul de telefon: 0745-277892.

Multumesc,
Ervin
gergo is offline   Reply With Quote
Old 24-06-10, 20:57   #20
mad max

Stage 5
 
mad max's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,206
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Foarte tare si profesionist!
M-ar interesa ( si cred ca pe multi altii ) daca exista o platforma care pleaca din BUC catre Satu Mare pentru ca suntem multi cu masini joase si rigide si cu consum destul de mare .... si drumul e destul de lung de la Bucuresti pana acolo.
Multumesc anticipat.
Bafta!
__________________
STOCK IS FOR LOOSERS. BAUBAU Racing!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti nu de teama ca le-ai putea pierde ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!!!
Everybody can buy a car, but not everybody can modify a car...
DE VANZARE CIELO GSI 16V!!! https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...o-gsi-16v.html
mad max is offline   Reply With Quote
Old 25-06-10, 00:46   #21
gergo

Stage 5
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 456
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Partenerul nostru īn logistică, A-CAR Romania ne oferă această facilitate de transport, din mai multe locaţii spre Satu Mare şi retur, insă īn limita posibilităţilor reţelei naţionale.

Am avut foarte multe cereri de transport pe trailer, pe care am avut posibilitatea, am şi confirmat. Acum, suntem īn faza de centralizare a cererilor şi a posibilităţilor de transport, revenim cu detalii.

Pānă atunci:
https://www.vimeo.com/12579252

Vă aşteptăm!
gergo is offline   Reply With Quote
Old 27-06-10, 13:54   #22
gergo

Stage 5
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 456
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Opel DragRacing, īntoarce lumea cu fundul īn sus

Dacă eşti obişnuit cu fum, cauciucuri arse şi multă adrenalină…noi nu te vom dezobişnui, cel puţin la Opel Drag Racing, in 3-4 iulie 2010, pe Aeroportul Internaţional Satu Mare. Două zile senzaţionale de show pe 2 şi 4 roţi, distracţie pentru toată familia şi un concurs de accelerare de nivel internaţional, cu timeslip, īn categorii Street, Pro, SatuMare şi Opel.

Concurs de accelerare, de nivel internaţional:
Satu Mare găzduieşte ediţia din 2010 a Concursului Central European de Accelerare, unde cele mai puternice maşini, dar şi cei mai rapizi piloţi din 4 ţări se vor īntrece pe pista aeroportului sătmărean de faţă cu toată lumea. Maşini special construite pentru dragracing, de la micuţul Polski Fiat de 300CP pānă la Dodge „american bigblock” Viper, cele mai puternice maşini din Europa Centrală vor fi prezenţi la Satu Mare.

Pe lāngă confruntarea greilor, va fi şi concurs de accelerare deschis pentru toată lumea. Poţi fi de oriunde, te poţi īnscrie īn competiţia şoferilor la categoria Open. Dacă eşti din judeţul Satu Mare, ai şi mai mult, poţi să te īnscri şi la prima cupă a sătmărenilor…iar dacă deţii un Opel, ce să mai... poţi participa gratuit şi la Cupa Opel. Pe pagina oficială a evenimentului īţi oferim toate detaliile despre concurs.

Elemente de show: īn premieră īn Romānia, un jetcar de 15.000 de cai putere, Gerd „King of fire”Habermann team din Germania vor oferi publicului accelerări fulminante, rally show cu Titi Aur şi Borbély Kįroly cu Mitsubishi Lancer Evo IX, pentru īmpătimiţii motoarelor se va prezenta Trógermókus, campion mondial GoFast!, iar campionul maghiar Radįk „Radķr” Jįnos şi echipa sa de drift vor şterge aeroportul de pe suprafaţa pămāntului.

Distracţie şi relaxare: pentru prima dată īn Romānia, īn cadrul unul concurs de accelerare şi eveniment automobilistic, dincolo de fumul cauciucurilor, se va amenaja un ştrand pe betonul aeroportului, care vă oferă distracţie şi soare. Dacă tot sunteţi nevoiţi să faceţi zeci de kilometri pentru o bălăceală de weekend, acum nu trebuie decāt să veniţi la Opel DragRacing, unde adrenalina şi relaxarea merg mānă-n mānă īn cadrul RacingŞtrandului.

Iară dacă e ştrand, e şi pub. La RacingPub, băieţii vă oferă băuturi reci, fete frumoase şi nu īn ultimul rānd...Campionatul Mondial de Fotbal!!! Dada, nu pierdeţi niciun meci, chiar dacă ieşiţi cu familia la distracţie, deoarece noi vă oferim fiecare minut din campionat pe mai multe ecrane LCD.

Suntem convinşi că v-am făcut o ofertă ireproşabilă, motiv pentru care nu ne rămāne decāt să vă reamintim cu ce vă aşteptăm. Jetcar, drift, concurs de accelerare, campioni şi showmani, babysitting, jocuri, ştrand, māncare, băutură şi fotbal...toate īntr-un singur loc, Aeroportul Internaţional Satu Mare, timp de două zile: 3 şi 4 iulie...numai la Satu Mare!

Partenerul Principal al evenimentului este Opel West Satu Mare, maşina oficială a evenimentului este noul Opel Astra. Parteneri oficiali: energizantul Kalaschnikow, uleiuri şi lubrifianţi Mobil 1 prin Lubexpert; evenimentul este asigurat de Omniasig, anvelope de la Ger-Bog, iar distracţia pentru toată familia este oferită de Ştrandul Termal Carei. Partenerul logistic al evenimentului este reţeaua A-Car Romānia. Partenerul media al evenimentului este 4Tuning.ro, organizatorii sunt AutoSportClub Satu Mare şi DragRacing Hungary.
gergo is offline   Reply With Quote
Old 29-06-10, 15:17   #23
vali-tgm

Stage 5
 
vali-tgm's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,113
Member of:
[Moderators]
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

As avea si eu o intrebare. Daca se poate da un program pe cele 2 zile. Este lume care nu pot sta pe ambele zile. Cursel de drag vor fi in ambele zile? Banuiesc ca ziua de duminica va fi cea mai incarcata?
__________________
BMW E46 320i '99
vali-tgm is offline   Reply With Quote
Old 29-06-10, 15:25   #24
Opel DragRacing

Stage 2
 
Join Date: May 2010
Posts: 31
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Quote:
Originally Posted by vali-tgm View Post
As avea si eu o intrebare. Daca se poate da un program pe cele 2 zile. Este lume care nu pot sta pe ambele zile. Cursel de drag vor fi in ambele zile? Banuiesc ca ziua de duminica va fi cea mai incarcata?
Pe site-ul oficial al evenimentului gasiti orarul evenimentului.
Orarul este informativ, acesta poate fi modificat de catre organizatori in functie de situatiile de la fata locului.

www.opel.drag"racing.ro (fara " ghilimelele din adresa)
Opel DragRacing is offline   Reply With Quote
Old 03-07-10, 09:08   #25
Geox`
Delta Racing Crew Member

Stage 5
 
Geox`'s Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,406
Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[SKODA]
[Delta Racing Crew]
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Distractie Placuta!
Geox` is offline   Reply With Quote
Old 04-07-10, 14:42   #26
DyZ
X-Team Racing Club Member

Stage 5
 
DyZ's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,520
Member of:
[X-Team Racing Club]
[VW]
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

ceva poze filmulete rezultate , unde gasim si noi ?
DyZ is offline   Reply With Quote
Old 04-07-10, 16:16   #27
TUki

Stage 4
 
TUki's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 241
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

poze, poze, poze,
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_2120.jpg
Views:	147
Size:	109.9 KB
ID:	1551407   Click image for larger version

Name:	DSC_2017 (1).jpg
Views:	120
Size:	56.1 KB
ID:	1551408   Click image for larger version

Name:	DSC_2019.jpg
Views:	140
Size:	92.1 KB
ID:	1551409  

Click image for larger version

Name:	DSC_2020.jpg
Views:	120
Size:	101.9 KB
ID:	1551410   Click image for larger version

Name:	DSC_2021.jpg
Views:	179
Size:	94.9 KB
ID:	1551411   Click image for larger version

Name:	DSC_2022.jpg
Views:	107
Size:	96.5 KB
ID:	1551412  

Click image for larger version

Name:	DSC_2023.jpg
Views:	101
Size:	79.6 KB
ID:	1551413   Click image for larger version

Name:	DSC_2024.jpg
Views:	100
Size:	100.7 KB
ID:	1551414   Click image for larger version

Name:	DSC_2025.jpg
Views:	102
Size:	104.9 KB
ID:	1551415  

Click image for larger version

Name:	DSC_2029.jpg
Views:	106
Size:	99.7 KB
ID:	1551416   Click image for larger version

Name:	DSC_2030.jpg
Views:	131
Size:	83.2 KB
ID:	1551417   Click image for larger version

Name:	DSC_2031.jpg
Views:	110
Size:	116.3 KB
ID:	1551418  

Click image for larger version

Name:	DSC_2045.jpg
Views:	102
Size:	117.3 KB
ID:	1551419   Click image for larger version

Name:	DSC_2034.jpg
Views:	105
Size:	82.3 KB
ID:	1551420   Click image for larger version

Name:	DSC_2043.jpg
Views:	90
Size:	116.1 KB
ID:	1551421  

Click image for larger version

Name:	DSC_2046.jpg
Views:	88
Size:	111.7 KB
ID:	1551422   Click image for larger version

Name:	DSC_2048.jpg
Views:	106
Size:	125.8 KB
ID:	1551423   Click image for larger version

Name:	DSC_2051.jpg
Views:	119
Size:	114.7 KB
ID:	1551424  

Click image for larger version

Name:	DSC_2053.jpg
Views:	105
Size:	111.0 KB
ID:	1551425   Click image for larger version

Name:	DSC_2054.jpg
Views:	83
Size:	124.5 KB
ID:	1551426   Click image for larger version

Name:	DSC_2055.jpg
Views:	86
Size:	123.8 KB
ID:	1551466  

Click image for larger version

Name:	DSC_2060.jpg
Views:	153
Size:	121.3 KB
ID:	1551467   Click image for larger version

Name:	DSC_2062.jpg
Views:	116
Size:	105.7 KB
ID:	1551468   Click image for larger version

Name:	DSC_2063.jpg
Views:	100
Size:	106.1 KB
ID:	1551469  

Click image for larger version

Name:	DSC_2064.jpg
Views:	95
Size:	129.0 KB
ID:	1551470   Click image for larger version

Name:	DSC_2065.jpg
Views:	102
Size:	99.5 KB
ID:	1551471   Click image for larger version

Name:	DSC_2066.jpg
Views:	127
Size:	111.2 KB
ID:	1551472  

Click image for larger version

Name:	DSC_2072.jpg
Views:	102
Size:	108.3 KB
ID:	1551473   Click image for larger version

Name:	DSC_2073.jpg
Views:	90
Size:	114.3 KB
ID:	1551474   Click image for larger version

Name:	DSC_2074.jpg
Views:	88
Size:	112.1 KB
ID:	1551475  

Click image for larger version

Name:	DSC_2081.jpg
Views:	77
Size:	95.4 KB
ID:	1551476   Click image for larger version

Name:	DSC_2082.jpg
Views:	79
Size:	107.2 KB
ID:	1551477   Click image for larger version

Name:	DSC_2088.jpg
Views:	73
Size:	102.2 KB
ID:	1551478  

Click image for larger version

Name:	DSC_2084.jpg
Views:	76
Size:	103.4 KB
ID:	1551479   Click image for larger version

Name:	DSC_2086.jpg
Views:	108
Size:	112.4 KB
ID:	1551480   Click image for larger version

Name:	DSC_2090 (1).jpg
Views:	92
Size:	126.4 KB
ID:	1551481  

Click image for larger version

Name:	DSC_2100.jpg
Views:	139
Size:	138.6 KB
ID:	1551482   Click image for larger version

Name:	DSC_2101.jpg
Views:	80
Size:	138.8 KB
ID:	1551483   Click image for larger version

Name:	DSC_2109.jpg
Views:	165
Size:	105.0 KB
ID:	1551484  

Click image for larger version

Name:	DSC_2112.jpg
Views:	84
Size:	44.5 KB
ID:	1551485  
TUki is offline   Reply With Quote
Old 04-07-10, 16:21   #28
ROAD EMPIRE
Dacia Driver

Stage 5
 
ROAD EMPIRE's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,563
Member of:
[DACIA]
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

video !

https://www.youtube.com/watch?v=7Wim3lOO0ac
https://www.youtube.com/watch?v=ApqL6xprRE4
ROAD EMPIRE is offline   Reply With Quote
Old 04-07-10, 20:38   #29
ROAD EMPIRE
Dacia Driver

Stage 5
 
ROAD EMPIRE's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,563
Member of:
[DACIA]
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Overview!

https://www.youtube.com/watch?v=M1RGKIaD_tE
ROAD EMPIRE is offline   Reply With Quote
Old 04-07-10, 20:54   #30
pwr_bz

Stage 5
 
pwr_bz's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4,289
Default Re: Opel Drag-Race 3-4 iulie 2010 Satu Mare

Frumos!
Hai cu mai multe poze
pwr_bz is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -