am fost si eu la Brasov, la Zilele ClubFord 2010, impreuna cu inca 3 masini din Cluj, una din Hunedoara si una din Dej (CJ-07-SRX, castigator al locului 3 la concursul "masina ClubFord 2010")
la a 2-a editiei a evenimentului, progresele organizatorice s-au simtit: loc de cazare concentrat, pentru majoritatea participantilor la eveniment - ceea ce inseamna ca am putut sa mancam si sa bem impreuna, prin camere sau la party
; pliant cu programul evenimentului si cu posibile destinatii pentru pauza de masa - in 2009, pauza de masa a fost neanuntata si a ramas in amintirea tuturor ca o sincopa organizatorica; sponsori mai generosi, parcare mai mare, oameni mai multi
am fost 207 masini in defilare prin Brasov - evident ca n-am putut mentine coloana neintrerupta, pentru ca nu a fost blocat traficul in oras; am ramas mai putini la concursurile care au avut loc dupa pauza de masa - "user-ul anului", "user-ita anului", "promoveaza-ti masina", "masina ClubFord 2010", "reprezentantul zonal al anului", "recunoasteti masina/modelul dupa fotografia unui detaliu" si... preferatul meu... concursul de "viteza 4+1 fara motor"
Fiesta mea si-a aparat titlul de castigatoare din 2009 si in acest an, iar victoria s-a datorat in exclusivitate echipei de 'impingareti', formata din 4 fordisti din Botosani, Brasov, Campulung si Bucuresti (de fapt, cel din Bucuresti nici macar nu are Ford, dar ii place marca si-i plac oamenii din club, asa incat vine a 2-a oara la eveniment); intreaga echipa a castigat tricouri si consumabile de la Altgradauto (Bucuresti)
pe langa concursuri si premii, importanta a fost senzatia de apartenenta la un grup de oameni pe care nu-i cunosti nici macar dupa ce faci cunostinta cu ei si le citesti numele de pe ecusoane - pentru ca, la peste 300 de oameni, n-ai cum sa ii retii corect pe toti; dar poti sa identifici rapid, in trafic, un Ford, mai ales daca poarta autocolantele cu insemnele ClubFord sau - ca in cazul evenimentului - steguletele albastre
asa cum s-a mai spus aici - multumiri speciale sponsorilor, dar si organizatorilor - oameni care au muncit mult, in regim de voluntariat, pentru a face posibila intalnirea de anul acesta
in decursul urmatoarelor luni va avea loc propunerea, sustinerea si votarea orasului in care se vor tine Zilele ClubFord 2011; daca va intereseaza subiectul, puteti urmari totul pe formului clubford