| Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
30-06-04, 01:23
|
|
 Stage 5
|
Cursa \"VIP\"-urilor de pe 27.o6.2oo4
Hai sa va zic eu k am fost acolo.
Asa, au fost mai multe \"vedete\" si impresii/metru patrat: krypton, taxi, selena, candy, Animal X, carmen bruma, adina halas (parca) + altii care-mi scapa. A mai fost si ala de prezinta o emisiune cu crime&stuff, ala de aproape urla la tine  . Cel mai natural mi s-a parut Andrei Gheorghe care s-a dat (si a pierdut) cu Adrian: inainte: \"Il bat, il calc in picioare in marsarriere\" dupa: \"BLAT, m-ati tras in piept!\"  . Adrian copilu' fundului a putut sa ingaime dupa ce s-a dat cu Andrei Gheorghe doar: \"am dat totul\"  -eram pe jos
Au facut curse cu masinile personale sau cu cele puse la dispozitie de importatorul Opel.
Startul a fost dat de miss Playboy - \"Oana\"
Dintre toate \"damele\" de pe-acolo cea mai draguta mi s-a parut Gina Pistol...restul erau fie cai, fie albe ca branza fie de-a dreptul urate
Ah, n-am stat pana la sfarsit si n-am prins stirea decat pe Prima dar n-au spus cine a castigat  . Stiti careva??
|
30-06-04, 08:08
|
|
 Stage 4
|
Ce Vipuri?!!
|
|
|
30-06-04, 08:22
|
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
pe la tv ziceau ca castigat domnul Minune
|
|
|
30-06-04, 09:12
|
|
 Stage 4
|
Ce masini aveau aceste viaipiuri ?
Zi-ne si noua mai multe !!
|
|
|
01-07-04, 11:31
|
|
 Stage 5
|
Pai minune cu gemul care se kk prune are z4, alea de la Candy aveau 2o6cc (dar n-aveau permis  ), unu' avea dacie cu mult fum, o blonda avea noul slk, Nick are tot calibra galbena, ink o blonda avea un S4 dar nu stia sa plece de pe loc (evident k toate damele) si cam atat.
Ah, Gina Pisol i-a cerut lui Copilu z4-le dar asta s- facut k n-o vede, n-o aude
|
|
|
01-07-04, 12:56
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
hehe, sha ti-am vazut masina acolo, frumoase stopuri :P
minune a fost singuru care a calcat`o cu adevarat, 2 cerculete mici, si in rest nimic... aa, a fost unu suparat rau de tot cu un 406 putin mai vechi, cred ca 98` V6, si ala stia sa-i dea cu adevarat.
de audi ala s4 ce pot sa zic, s-a futut discu si miroasea acolo a ambreiaj ca la balamuc, intr`un final nu a mai reusit sa se intoarca de la finish si s-a dus gagicu cred, a pelcat cu ea direct in treapta 1 si asa a mers.
o tura la blana dar dadea drumu la ambreiaj cum te invata la scoala de soferi 
candy au fost intr`un bmwX5, conducea un tip suparat cu ochelari, adica acolo majoritatea avea ochelari, ca de.... vipuri
au mai fost micutu,sebastian si inca un baiat de la nsl asta am vazut eu.
TYE scuze inca odata ca nu te-am sunat  , promit ca data viitoare te sun , nu am stiut daca erai acasa etc.
cam atata...
|
|
|
01-07-04, 14:05
|
|
 Stage 5
|
la Tv s-a zis ca Copilu Minune a castigat ..... ceva poze nu sunt ? mai ales pe la ziarele astea ?
|
|
|
01-07-04, 17:18
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
am vorbit cu cei de la vip ne-au promis ca or sa ne dea ceva material. acum sa vedem cat de seriosi sunt.
|
|
|
03-07-04, 20:39
|
|
|
Guest
|
Sha, m-am stricat de ras cand am citit posturile tale...
Quote:
|
Pai minune cu gemul care se kk prune are z4
|
puahahahaha
Quote:
|
au mai fost micutu,sebastian si inca un baiat de la nsl asta am vazut eu.
|
...acum le place numa' cu vedetele sa se dea, cu \"sclavii\" gata, fac prea multa gura...
Oricum, circ mai mare ca in Romania nu gasesti NICAIERI...dovada recenta si reclama aia la asigurare cu lautaru'...
|
|
|
|
05-07-04, 13:49
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
BogdanCMS cred ca gresesti. Tu daca ai fi stiut de aceasta cursa de masini nu ai fi fost acolo ?
Eu unu nu eram in Buc cand am aflat si nici nu aveam acces la net de unde eram.
Dar daca eram in Bucuresti pot sa garantez ca eram acolo
|
|
|
05-07-04, 13:55
|
|
|
Guest
|
Pai tocmai...dovada ca nu dau astia 2 bani pe 4tuning...macar puteau sa-ti spuna tie sau cuiva de acolo, sa mearga cu ei, sa faca niste foto, sa povesteasca cum a fost, asa de dragu' \"comunitatii\", dar normal, n-au vrut sa fie \"deranjati\"... Eu sincer nu m-as fi dus la asa balci de placere, asta n-a fost cursa, ci un circ ieftin...
|
|
|
|
05-07-04, 14:26
|
|
|
Administrator
 Stage 5
|
intradevar a fost un circ 
de anuntati am fost anuntati .. dar nu eram in bucuresti. daca am fi fost in bucuresti anuntul era in timp util
nu imi pare rau ca nu am ajuns acolo
|
|
|
06-07-04, 15:32
|
|
 Stage 5
|
Mai, cursa n-a avut nici o legatura cu NSL sau LR.
A fost o defilare a unor masini de epoca (unele) si-apoi o \"cursa\" rezervata \"vip\"-urilor.
Eu am primit un sms in care se spunea k \"...inscrierile se fac si la fata locului...\". Insa se omitea k e numai pt. \"vip-curi\".
Nu prea aveai la ce sa faci poze...
|
|
|
17-08-04, 03:11
|
|
 Stage 5
|
ce \"vipuri\" ......................
|
|