![]() |
Cursa \"VIP\"-urilor de pe 27.o6.2oo4
Hai sa va zic eu k am fost acolo.
Asa, au fost mai multe \"vedete\" si impresii/metru patrat: krypton, taxi, selena, candy, Animal X, carmen bruma, adina halas (parca) + altii care-mi scapa. A mai fost si ala de prezinta o emisiune cu crime&stuff, ala de aproape urla la tine :lol: . Cel mai natural mi s-a parut Andrei Gheorghe care s-a dat (si a pierdut) cu Adrian: inainte: \"Il bat, il calc in picioare in marsarriere\" dupa: \"BLAT, m-ati tras in piept!\" :lol: . Adrian copilu' fundului a putut sa ingaime dupa ce s-a dat cu Andrei Gheorghe doar: \"am dat totul\" :lol: :lol: -eram pe jos :!: Au facut curse cu masinile personale sau cu cele puse la dispozitie de importatorul Opel. Startul a fost dat de miss Playboy - \"Oana\" Dintre toate \"damele\" de pe-acolo cea mai draguta mi s-a parut Gina Pistol...restul erau fie cai, fie albe ca branza fie de-a dreptul urate :D Ah, n-am stat pana la sfarsit si n-am prins stirea decat pe Prima dar n-au spus cine a castigat :x . Stiti careva?? |
Ce Vipuri?!!
|
pe la tv ziceau ca castigat domnul Minune :)
|
Ce masini aveau aceste viaipiuri ?
Zi-ne si noua mai multe !! |
Pai minune cu gemul care se kk prune are z4, alea de la Candy aveau 2o6cc (dar n-aveau permis :lol: ), unu' avea dacie cu mult fum, o blonda avea noul slk, Nick are tot calibra galbena, ink o blonda avea un S4 dar nu stia sa plece de pe loc (evident k toate damele) si cam atat.
Ah, Gina Pisol i-a cerut lui Copilu z4-le dar asta s- facut k n-o vede, n-o aude :D |
hehe, sha ti-am vazut masina acolo, frumoase stopuri :P
minune a fost singuru care a calcat`o cu adevarat, 2 cerculete mici, si in rest nimic... aa, a fost unu suparat rau de tot cu un 406 putin mai vechi, cred ca 98` V6, si ala stia sa-i dea cu adevarat. de audi ala s4 ce pot sa zic, s-a futut discu si miroasea acolo a ambreiaj ca la balamuc, intr`un final nu a mai reusit sa se intoarca de la finish si s-a dus gagicu cred, a pelcat cu ea direct in treapta 1 si asa a mers. o tura la blana dar dadea drumu la ambreiaj cum te invata la scoala de soferi :D candy au fost intr`un bmwX5, conducea un tip suparat cu ochelari, adica acolo majoritatea avea ochelari, ca de.... vipuri :) au mai fost micutu,sebastian si inca un baiat de la nsl asta am vazut eu. TYE scuze inca odata ca nu te-am sunat :cry: :cry: , promit ca data viitoare te sun , nu am stiut daca erai acasa etc. cam atata... |
la Tv s-a zis ca Copilu Minune a castigat ..... ceva poze nu sunt ? mai ales pe la ziarele astea ?
|
am vorbit cu cei de la vip ne-au promis ca or sa ne dea ceva material. acum sa vedem cat de seriosi sunt. :roll:
|
Sha, m-am stricat de ras cand am citit posturile tale...
Quote:
Quote:
Oricum, circ mai mare ca in Romania nu gasesti NICAIERI...dovada recenta si reclama aia la asigurare cu lautaru'... |
BogdanCMS cred ca gresesti. Tu daca ai fi stiut de aceasta cursa de masini nu ai fi fost acolo ?
Eu unu nu eram in Buc cand am aflat si nici nu aveam acces la net de unde eram. Dar daca eram in Bucuresti pot sa garantez ca eram acolo |
Pai tocmai...dovada ca nu dau astia 2 bani pe 4tuning...macar puteau sa-ti spuna tie sau cuiva de acolo, sa mearga cu ei, sa faca niste foto, sa povesteasca cum a fost, asa de dragu' \"comunitatii\", dar normal, n-au vrut sa fie \"deranjati\"... Eu sincer nu m-as fi dus la asa balci de placere, asta n-a fost cursa, ci un circ ieftin...
|
intradevar a fost un circ :)
de anuntati am fost anuntati .. dar nu eram in bucuresti. daca am fi fost in bucuresti anuntul era in timp util nu imi pare rau ca nu am ajuns acolo |
Mai, cursa n-a avut nici o legatura cu NSL sau LR.
A fost o defilare a unor masini de epoca (unele) si-apoi o \"cursa\" rezervata \"vip\"-urilor. Eu am primit un sms in care se spunea k \"...inscrierile se fac si la fata locului...\". Insa se omitea k e numai pt. \"vip-curi\". Nu prea aveai la ce sa faci poze... |
ce \"vipuri\" ......................
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning