Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Evenimente Auto

Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem.

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-05-07, 19:22   #151
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
Default Re: Gumball 3000 !!!!

Quote:
Originally Posted by Ghimpe200 View Post
Dak se va mai relua,k din moment ce erau interzisi in unele tari,acu pe traseele ocolitoare au facut belele,poate k nici nu or sa mai aibe voie sa iasa din casa,nush.Oricum raliul asta era prea de tot mah nene,adik plateai o ditai taxa de inscriere,si nu aveai nici un castig,decat o amarata de cupa,care cu ce te ajuta?40.000lire e cam mult.
lol crezi ca oameni astia s`au inscris sa castige premii?)) uite ce mashini au ii dor pe ei in partzi de bani asta e spiritul gumball
ESPinoza is offline  
Old 04-05-07, 20:12   #152
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Quote:
Originally Posted by ESPinoza View Post
lol crezi ca oameni astia s`au inscris sa castige premii?)) uite ce mashini au ii dor pe ei in partzi de bani asta e spiritul gumball
Spiritul gumball,spiritul gumball,a fost frumos filmul intr-adevar,da ashea nu mi se mai pare,cu pierderi de vieti omenesti pentru ce?Pentru distractia celor bogatzi?Baremi dak alergau pt ceva,k la cati bani e taxa de inscriere,ar fi putut fi si un premiu mai consistent,un mil euro ,sau ceva de genu nah sa zicem.Da ashea o viatza omeneasca pt spiritul gumball si o cupa,nu prea se compara.Parerea mea.Plus mai sunt si masinile de care ai zis,intr-adevar au masini,si nu te doare inima sa vezi Fordul ala GT distrus ashea,si ala calare pe ea???Mai sunt si idiotzi,da deh aia e,cand ai bani......
Old 04-05-07, 21:23   #153
vali-tgm

Stage 5

vali-tgm's Avatar

Member of:
[Moderators]

cine stie poate daca o sa se mai tina o sa tina o parte din banii aia si o sa ii doneze in diferite locuri.... atunci ar da mult mai bine in ochii tuturor. plus de asta crezi ca lor le trebui premiu ? ei vor sa se distreze si vor un loc unde sa isi etaleze masinile an de an.
Old 04-05-07, 22:15   #154
foss

Stage 5

foss's Avatar

Frate sunt nebuni astia!!!!Am vazut si eu un film cu ei frate este de astaptat la asemenea tampenii doarcine a vazut cu 160 prin oras si chestii deastea!!In Ungariase sau loat dupa o masina de Corp diplomatic pai aia daca fac ceva nu au nimic dar astia din GUM BALL patesc......sunt nebuni!!!!
foss is offline  
Old 04-05-07, 22:18   #155
-LEXION-

Stage 5

Se pare ca drama continua.....pasagera din masina lovita a murit si ea la spital azi.....

http://www.makfax.com.mk/look/novina...7&NrSection=10
-LEXION- is offline  
Old 04-05-07, 22:23   #156
foss

Stage 5

foss's Avatar

Bai fratilor si eu am carnet si imi place viteza dar eu as interzice asa ceva pt ca este de asteptat sa se intample asa ceva.............Daca vor viteza sa facape un circuit care este prin America care se testeaza masinile adica este perfelc drep si bla bla si acolo sa mearga cu 500 daca pot dar nu pe sosele unde merg oameni nevinovati!!!!!!!Asta este parerea mea.............
foss is offline  
Old 04-05-07, 22:26   #157
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

nasol ,,,,,
GolfuletzS is offline  
Old 04-05-07, 22:30   #158
-LEXION-

Stage 5

Cam asta fac in fiecare weekend proprietarii de super masini....si de aceea investesc intr-o saptamana de distractie prin lume, din pacate nimeni nu poate opri accidentele, dar multa lume poata arata cu degetul la organizatori care nu au avut nicio vina pentru cele intamplate. Nu ei i-au invatat pe concurenti sa conduca, si raliul nu a fost creat cu scopul de a omori oameni...din pacat asta s-a intamplat acum, si nimeni nu mai poate face nimic.

Dar, la raliul Paris-Dakar, in fiecare an moare cate un spectator sau sunt accidente mult mai grave....si nimeni nu pune vina pe organizatori sau anuleaza cursa.....de ce oare in acest caz toata lumea s-a trezit sa fie impotriva lor?
-LEXION- is offline  
Old 04-05-07, 22:47   #159
studio54

Stage 5

studio54's Avatar

Quote:
Originally Posted by -LEXION- View Post
Cam asta fac in fiecare weekend proprietarii de super masini....si de aceea investesc intr-o saptamana de distractie prin lume, din pacate nimeni nu poate opri accidentele, dar multa lume poata arata cu degetul la organizatori care nu au avut nicio vina pentru cele intamplate. Nu ei i-au invatat pe concurenti sa conduca, si raliul nu a fost creat cu scopul de a omori oameni...din pacat asta s-a intamplat acum, si nimeni nu mai poate face nimic.

Dar, la raliul Paris-Dakar, in fiecare an moare cate un spectator sau sunt accidente mult mai grave....si nimeni nu pune vina pe organizatori sau anuleaza cursa.....de ce oare in acest caz toata lumea s-a trezit sa fie impotriva lor?
Aici spui un mare adevar, cine spune ca ar trebui interzisa cursa sau impuscati driverii abereaza mai rau ca un copil de 5 ani cu supradoza de lapte praf.
E un fapt inevitabil, accidente se intampla si cand iti bagi mana in nas, sau cand te duci sa cumperi paine, e un lucru trista si tragic dar accidente se intampla.., oamenii mor si la 50km/h.

Lexion, cursa e anulata anul asta sau ai vreo informatie ca va nu se va mai tine nici pe viitor?

Ar fi o mare idiotenie sa nu se mai tina, este cel mai de anverura eveniment ce implica masini performante de strada sau cu tuning (alaturi de expozitia SEMA)
Old 04-05-07, 22:49   #160
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[Design Team]

probabil pentru ca... vad ceva ilegal in asta...
GolfuletzS is offline  
Old 04-05-07, 23:12   #161
sKyNeT

Stage 5

sKyNeT's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by -LEXION- View Post
....Dar, la raliul Paris-Dakar, in fiecare an moare cate un spectator sau sunt accidente mult mai grave....si nimeni nu pune vina pe organizatori sau anuleaza cursa.....de ce oare in acest caz toata lumea s-a trezit sa fie impotriva lor?
dar Gumball`ul se tine in plin trafic unde sunt expusi foarte multi oameni care nu ai nici o legatura cu raliul...ei doar isi vad de treaba....
sKyNeT is offline  
Old 04-05-07, 23:16   #162
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Pai da da nu se compara raliul paris dakar cu Gumball 3000,pentru k paris-dakar e organizat cu acordul politiei,pe portiuni de drum inchise circulatiei,iar dak sunt accidente cu victime e mai mult vina victimei,ce a cautat pe traseu?iar dak printre victime sunt participanti,eroare de pilotaj,nu se ajunge la judecata,la proces si alte alea,pe cand la Gumball 3000 de ce au fost interzisi in germania,tocmai in germania,tara regina a vitezei,unde venea lumea sa testeze keonisegg pe autobahn,si nu ii lasa pe astia de la Gumball 3000?De ce?Pt k sunt niste oameni ingamfati,care nu fac nik altceva decat sa se dea mari.Strica masini de 1 mil-2mil de euro pt ce.Si unii dintre noi nu au 5-6 mil lei k sa vopseasca o dacie.Nu e vorba de invidie sau ceva,da ashea bun simt.Da nene,vrei sa alergi cu masina ta de n milioane de euro,alearga,platesti niste ore la o pista de curse si alrgi pana nu mai poti,fara sa omori pe nimeni.Iti strici masina treaba ta si tot ashea.Da nu prin traficul de pe sosele unde mai ai ocazia sa mai si omori oameni,si totusi: "It's not a race,it's a rally"Sa fim seriosi!!!
Ghimpe200 is offline  
Old 04-05-07, 23:18   #163
quze

Stage 5

Imi place Gumball, imi place ce fac dar tre sa recunoastem ca DA, pun viata unor persoane nevinovate in pericol.
quze is offline  
Old 04-05-07, 23:20   #164
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Exact asta am vrut sa zic si eu,e frumos dar e periculos pt prea multa lume nevinovata.
Ghimpe200 is offline  
Old 04-05-07, 23:23   #165
foss

Stage 5

foss's Avatar

Achim ai dreptatesunt deaceasi parere cu tine!!Bine gandit!!Bv tie!!RE
foss is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -