Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
07-05-09, 18:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
Oricum , ideea este f tare , ca te poti da de cate ori iti permite timpul , asta da schimbare radicala de grupe , o sa se distreze lumea.
|
|
|
07-05-09, 18:29
|
|
Sun Racers Member
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [SEAT]
|
Am vazut in documentul PDF o gramada de dispozitii pentru concurenti si public, dar in cazul in care nu se tine cursa nu am vazut nimic despre o eventuala sanctiune si a organizatorilor.
|
|
|
07-05-09, 18:46
|
|
 Stage 4
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
rog organizatorii ceva date daca au despre sistemul de cronometrare.
|
|
|
07-05-09, 18:49
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [RENAULT]
|
totul suna frumos , vin cu mare drag numai pentru cum a fost anul trecut organizata si pentru ca a aparut cronometrajul , insa ar trebui pe viitor daca nu de la aceasta cursa sa mai imparta si dieselul pentru ca e o grupa total dezechilibrata , macar in doua grupe , pentru ca e mare decalajul intre un 1,9 sau 2L cele mai uzuale motoare diesel(sa nu vorbesc de cele mai mici de atat si 3L sau 3.5 . 6 L sau cine stie ce motor mult mai mare diesel , care si stock ar bate unul de 2L cu modificari mari si inca ceva
FELICITARI PENTRU TAXA LA PUBLIC
Last edited by p_vio46; 07-05-09 at 18:53.
|
|
|
07-05-09, 19:25
|
|
Stage 3
|
o sa iau in considerare ideea cu impartirea grupei diesel ,dar nu va promit ca se va intampla acest lucru
pana sambata avem un raspuns
multumim
|
|
|
07-05-09, 19:41
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [RENAULT]
|
iany de venit oricum venim pt ca sunt convins ca va fi super , vin si numai pentru cronometrare sa vad cum stau si pentru organizarea de exceptie , ar fi de apreciat si de laudat daca s ar face si o impartire in doua grupe la diesel sau cum considerati voi sa nu fie un decalaj asa mare , oricum daca nu acum poate data viitoare
|
|
|
07-05-09, 19:52
|
|
X-Team Racing Club Member
 Stage 5
Member of: [X-Team Racing Club] [VW]
|
o intrebare am si eu ... mazda rx8 cu motor rotativ intra la S1 ?
|
|
|
07-05-09, 20:01
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [Honda] [Mitsubishi]
|
La S2 , pt ca are motor wenkel , cel putin asa stiu eu
|
|
|
07-05-09, 20:14
|
|
 Stage 4
Member of: [Hyundai]
|
Quote:
Originally Posted by YZF-PWR
La S2 , pt ca are motor wenkel , cel putin asa stiu eu
|
Toate masinile dotate cu motor pe benzina in 2 sau 4
timpi, in linie, V, boxer sau Wankel, cu patru roti si
tractiune pe doua roti, avand motorul cu cilindreea sub
1600cmc normal aspirat sau sub 1000cmc
supraalimentat (turbo/compresor).
Combustibilul permis este doar cel din comert –
benzina, E85,benzina de curse
S1
|
|
|
07-05-09, 20:22
|
|
Presedinte Speedline Motorsport
 Stage 4
Member of: [Moderators] [A.C.S. Speedline Motorsport] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by DjAlcohol
Am vazut in documentul PDF o gramada de dispozitii pentru concurenti si public, dar in cazul in care nu se tine cursa nu am vazut nimic despre o eventuala sanctiune si a organizatorilor.
|
Esti mult mult prea tare!  Ai dreptate, am sa introduc reglementare in acest sens in regulament: "Un cazul in care cursa nu se va tine din motive ce tin de organizator, ne obligam sa ne autoflagelam pana la sange"
E in regula asa?
|
|
07-05-09, 20:27
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Daca am inteles eu cum trebuie regulamentul, inseamna ca aceasta cursa va fi combinatia perfecta intre "libere" si "grupe".
Varfurile grupelor au ocazia sa se bata pentru cupe, dar in acealsi timp si ceilalti au ocazia sa-si puna in practica pasiunea sa se dea de mai multe ori, sa-si masoare timpii etc...
Ceea ce este un pas inainte, tinand cont ca alte dati majoritatea apucau sa se dea fix o singura data fiindca picau cu un varf de grupa si erau eliminati din prima...
In plus de asta se vor putea rezolva si diverse "versus-uri" care nu aveau loc fiindca cei doi erau in grupe diferite
In cazul de fata, zic eu ca nu vor mai fi (sau nu ar trebui sa fie) prea multe discutii la modul de impartire pe grupe. Multi fiind nemultumiti de acest lucru in cadrul altor curse, in principal fiindca stiau ca e riscul sa fie eliminati din prima mansa, si sa nu se dea la fel de mult ca si ceilalti.
Toata lumea plateste aceeasi taxa, toata lumea se va da relativ de acelasi numar de ori, toata lumea isi va cunoaste timpii si pe langa asta varfurile se vor lupta intr-un piramidal!
Felicitari pentru modul in care doriti sa organizati aceasta cursa si multa bafta, sa iasa asa cum trebuie!
|
|
|
07-05-09, 20:48
|
|
Presedinte Speedline Motorsport
 Stage 4
Member of: [Moderators] [A.C.S. Speedline Motorsport] [4Rally]
|
@ROSONIC: 1. Ai inteles esenta foarte bine! Asta speram sa se inteleaga pentru a fi evitate discutiile interminabile despre grupe!
2. Multumim frumos!
|
|
|
07-05-09, 20:54
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport]
|
Doamneeee......in sfarsit a inteles cineva esenta si ideea......
|
|
|
07-05-09, 21:01
|
|
 Stage 5
|
Nu`mi sariti in cap si nu dati cu piatra .. 1,.6 VS 2.5 sa zicem un logan 1.6 ar avea 120cp cu toate modificarile posibile VS o pisica 2.5 care se duce destul de mult .. 192cp stock + cel putin un soft :-j
Nu mai spuneti ca este pt masini modificate ca niciodata 2 masini stock si complet diferite si la cai nu or sa ajunga egale din modificarile cu care suntem noi obisnuiti
Mi se pare cam aiurea,dar ma rog,organizatorii stiu mai bine,sincer sunt dezamagit de grupe,dar nu conteaza!Ma bucur ca se tine evenimentul,l-am asteptat demult,dar grupele astea nu le asteptam .. ma rog .. ne vdm la start
|
|
07-05-09, 21:06
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Fiat]
|
Quote:
Originally Posted by mikafly
Doamneeee......in sfarsit a inteles cineva esenta si ideea......
|
E o idee noua la noi, buna din punctul meu de vedere, tocmai din aceste puncte de vedere mentionate de Rosonic..poate era mai usor daca le mentiona cineva din organizatori de la inceput..:" uite de asta e mai bine cu grupele astea..pt ce.. si pt ca.."  , va urez bafta si sa iasa cum trebuie. Ne vedem acolo.
|
|
|
|
|