| Evenimente Auto Saloane tuning, Expozitii, Intalniri, Saloane Auto, Diverse evenimente legate de viteza si extrem. |
24-10-03, 23:58
|
|
Stage 2
|
sorry se cam vede ca sunt plecat de 4 ani juma....
|
|
|
25-10-03, 00:13
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
EMO: adica ?
|
|
|
25-10-03, 00:48
|
|
Stage 2
|
gesheli de tipar
|
|
|
25-10-03, 01:22
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
EMO: no problem, fiecare greseste, vrand sau nevrand
|
|
|
25-10-03, 01:29
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
parerea mea este ca tuningul este de doua feluri: pt estetica si pt performanta.......unore le place sau ii intereseaza numai estetica, altora le plac amandoua si altora numai performanta.............
deci parerea mea e ca C&C este firma de tuning, dar in marea majoritatea tuning estetic.....
|
|
|
25-10-03, 01:32
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
|
Originally Posted by \"B66EMO\"
citurile de fibra de sticla sunt mult mai grele decat cele originala => mai greu= mai incet
|
foarte adevarat.......
masinile axate pe performanta foarte rar o sa aibe si kituri de caroserie pt ca acestea nu ajuta cu absolut nimic performanta........si nici eleroanele alea de avion......
|
|
|
25-10-03, 01:35
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
C & C = aspect nu performanta in 99 % din cazuri... dar aspectul, dupa parerea mea, isi face banii. Daca ai bani si vrei sa faci ceva frumos din masina ta, C & C e locul unde poti face asta. ZENO... nu stiu pe nimeni care sa aiba masina facuta la ei... asa ca nu ma pot pronunta... din cate am auzit, sunt si ei buni.
Sa speram ca o sa apara mult mai multe, pentru ca lumea sa aiba de unde sa aleaga.
|
25-10-03, 01:39
|
|
Stage 2
|
Am vazut doua mashini STILIZATE de zeno si erau beton, dar sa nu iutam
 Stilizatu e o alta mancare de peshte decat Tuningul
|
|
|
25-10-03, 14:56
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Dupa cum spuneam: si ei se pricep. Fiecare cu ce poate
|
|
|
26-10-03, 13:56
|
|
|
Administrator
 Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [Echipa de sprijin]
|
Interesant este faptul ca nu auzim decat parerile date de noi .. Firmele de tuning de ce nu vin cu parerile lor ? Din cate am auzit eu unii chiar intra pe site si citesc forumul. De ce doar citesc ? Lumea trebuie sa se stie unde sa se indrepte cand vrea sa faca ceva anume ..
Am primit o gramada de mailuri in care lumea ma intreba \"unde sa fac aia?\" , \" ce i s-ar potrivi masinii mele ?\", \"unde gasesc nu shtiu ce ? \"
Noi am oferit gratuit firmelor de tuning cate o pagina in care sa fie reprezentate si sa spuna ceea ce fac real. Faptul ca suntem pe locul 4 in trafic si avem o medie de 600 vizitatori pe zii nu ii intereseaza ? Din cate stiu eu sit-ul este chiar de profil si aici targetul ar fi exact clientii lor.Eu unul nu inteleg .. VOI ?
|
|
|
26-10-03, 14:20
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
|
Si eu m-am gandit la lucrul asta... Stiu ca la inceput, cand am intrat eu prima data pe forum, era un anume Serban care \"reprezenta\" ZENO. Acum unde este? S-a dat la fund?
C & C Tuning are o pagina super frumoasa, si bine cladita. Oare la pagina aia lucreaza cineva din interiorul firmei, sau angajaza ocazional pe cineva?
Oare in firma asta nu cauta nimeni nimic despre congregatiile de tuning? Nu se gandeste nimeni la asa ceva?
Multe intrebari la care nu raspunde nimeni... deocamdata.
|
|
|
31-10-03, 11:47
|
|
 Stage 5
|
???
serban nu are timp sa sa scrie pe forum.
preturile de la c&c sunt cel putin mari
augsburg international NU este firma de tuning.. este un fel de paneuro care mai importa si diferite piese printre care si ceva de tuning, in orice caz NU poti sa iti cumperi de la augsburg tot ce iti trebuie ca sa prepari o masina.
|
|
|
01-11-03, 07:24
|
|
 Stage 5
|
LEGAL RACING
in ceea ce priveste discutile cu asa zisele firme de tuning, nu sunt mirat de pozitia lor fata de cei ce au ridicat acest site, chiar exista o nesimtita indiferenta.
Augsburg international este asa cum a-ti spus o firma de genul : Paneuro, meteor, Heba etc., dar sa stiti ca are si un service unde poate executa si montartea elementelor de tuning importate prin ei.va recomand sa vedeti ce va pot aduce si va spun ca aduc cam tot ce fabrica firmele din lume atunci cand e vorba de elemente mecanice, chiar fac mai mult decat tuning, adica Race.Se pot aduce si piese pt automobile de curse nu strada cu tuning.Fac si Styling.Din pacate imi pare rau ca trebuie sa fac reclama unei firme care nu are un contract cu noi asa ca ma opresc din aprecieri aici.
nu uitati multe din elementele de desing exterior fac ca performantele sa scada: eleroane(franeaza aerul), bare prea evazate, roti prea mari...
la ora asta in lume tuningul si stylingul merg destul de aproape chiar mana in mana dar la un tuning de anvergura , partea a doua face sa-l sublinieze si sa-si aduca aportul acolo unde e necesar.
Se poate observa si pe auto de serie mai mina cu motoare impinse ca au roti putin mai mari(ca sa permita trimiterea puterii jos, dar nu exagerate), usoare evazari la roti pt a le acoperi sa nu arate urat si sa nu stropeasca,spoilere cu prize ceva mai bine dispise,tobe sport,scaune mai profilate, un volan mai mic si un schimbator frumos, toatte aste sunt bine calculate si nu vin niciodata ca nuca in perete, la eleroane a-ti vazut ce eleron areM3, M5, S4, RS4, RS6, Peugeot 206RC, ...sunt discrete nu au 0,5 m inaltime si mare latime.
|
|
|
03-11-03, 13:18
|
|
 Stage 5
|
Re: Bucursti C&C TUNING
Quote:
|
Originally Posted by \"Otilo\"
Ce parere aveti de C&C?
Eu spun ca nu prea e tuning in rest merge.
|
Iar ma repet : CINE VA OBLIGA SA CUMPARATI DE LA C&C TUNING (sau ZENO daca mai sunt aia, ca din Constanta au disparut)? NIMENI !
Sunt sute, daca nu mii de site-uri ale firmelor de tuning din Europa si SUA care va pun la dispozitie TOT ce aveti nevoie la preturi mult mai rezonabile, SI , partea cea mai interesanta este ca puteti avea norocul sa fie ceva unicat la noi. Si sa nu-mi spuneti acum ca nu aveti cum sa cumparati ca nu aveti pe nimeni in tara cutare si altele. Va duceti frumos la o banca *BCR* *BANCPOST* , va deschideti un card VIRTUAL (ADICA PENTRU PLATI PRIN INTERNET) si acea firma va fi bucuroasa sa va aiba ca , clienti.
|
|
|
03-11-03, 14:39
|
|
 Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
Re: zeno
Quote:
|
Originally Posted by \"gelu\"
propun sa-i dati crezare, a-ti vazut ce subaru sti au facut are 3 s pana la 100, c&c are plus de timp la ce face cum vi se cam pare?
|
am vazt seatu la raliu clujulu, marphaaaa
a azuit cineva de spider tuning? o firma mica din cj... shi-a mutat sediul, acum nu shtiu unde e... majoritate mashinilor facute de ei au asha: sticker pe capacu de benzina shi plasa la grila radiatorului.... am spus majoritatea, pt ca exista shi unele cat decat mai adevarate...
Volkswagen Vento- 1998
Model: Volkswagen Vento TDI, an fabricatie 1998
Partea tehnic?: motor 1900 cmc, 90 CP, TDI. Suspensie - amortizoare si arcuri Bilstein Sport. Frāne: discuri fat? (serie), Tamburi spate(serie)
Designul exterior: Cluoare gri metal, b?ri de protectie, praguri in culoarea caroseriei, semnalizatoare fat? negre, stopuri spate negre, capota spate curat? (f?r? maner, inscriptii). Spoiler fata Rieger Tuning.
Jantele: fat? si spate: AEZ, 9X16 ET 25 cu pneuri Pirelli/Continental 215/40R16.
Design interior: Manet? schimb?tor MOMO, pedale aluminiu. Cadranele ceasurilor de bord albe.
Linia audio: System SONY.
cam asha arata o prezentare la un vento modificat de ei...
de la zeno am vazt la cj un golf 3... estetic... arata destul de bine... sub capota nu shtiu ce avea...
|
|