27-29 Martie este My Special Car Show la Rimini - Italia. Echivalentul Salonului National 4Tuning de la noi. Am fost anul trecut. Cateva cifre, asa cu aproximatie din ce imi amintesc de anul trecut, au fost peste 1500 de masini expuse doar de Cluburi de profil, plus o parte consistenta din producatorii auto care au venit sa prezinte versiunile de top (ma refer aici la AMG-uri, au avut si monoposturile de Formula 1 prezentate, M-uri, OPC), plus firmele private care vand piese si accesorii de performanta - mai toate aducąnd o masina-doua elaborate de ei pentru expozitie.
Iar in Decembrie, in fiecare an (zilele variaza putin), se organizeaza Motoshow Bologna (tot Italia) - Salon Auto International, dar nu tuning - desi au si o sectiune dedicata tuningului. La acesta din urma am fost si in 2007 si in 2008 (mai slabutz in 2008 din cauza crizei economice

) - este de-a dreptul impresionant, desi este unul dintre saloanele internationale "codashe" si nu se compara cu cel de la Frankfurt sau mai stiu eu care de prin "Nemtzia", sunt o gramada de lucruri de vazut...