Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LEGAL RACING BUCURESTI 16 Septembrie orele 20 - NOCTURNA

Reply

Thread Tools
Old 18-09-06, 21:01   #1
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Legal Racing Multumeste,

Eu consider aceasta etapa ca fiind cea mai importanta din ultima perioada a curselor Legale si Ilegale.
A fost o adevarata demonstratie de forta s-a aratat ca pasiunea nu are margini si orgolii, cu totii am fost acolo.
Am reusit sa demonstram ca suntem o mare forta, nu eu nu voi ci toti impreuna.
Cred ca merita luptat pentru cauza noastra pentru drepturi pe care le avem si pentru ce in fapt sunt conditionate si restrictionate.
Dupa 1989 se vorbeste de LIBERTATE, noi toti am facut un pas dar piedicile de tot felul nu ne vor opri sa lasam deschis un drum pentru toti oamenii pasionati de sportul asta.Vom merge pana unde putem, mai departe vor continua altii si tot asa stafeta cont5inua si nimeni nu poate opri pe cineva sa se bucure de un drept al lui.
Vorbim de un sport extrem, e riscul nostru ni-l asumam!
Cu ocazia acestei curse neconsumate, dar de mare importanta, vreau sa multumesc, tuturor indiferent de alte divergente vechi, pentru faptul ca s-au purtat ca niste prieteni, iar tot ce s-a intamplat rau poate a fost o cale nebatatorita spre progres!
Multumesc!

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 19-09-06, 01:02   #2
zarathustra

Stage 5

zarathustra's Avatar

Default Re: Legal Racing Multumeste,

sunt un mare sustinator al miscarii si sper ca in timp sa se ajunga la profesionalism si deontologie.... cam ca la vanatoare.... toti stim ca de multe ori viata noastra depinde si de capacitatile celui de langa noi. cu cat constientizam mai repede care sunt riscurile, cu atat mai repede le eliminam. se poate observa clar ca desi destinul si-a ales si a rapus o parte din noi, nu s-au facut aceleasi greseli de doua ori... poate e crud, dar vazand cum se poate termina prost un eveniment, vom sti sa facem mai bine data viitoare bazandu-ne pe experienta acumulata din greselile trecute. un citat celebru spunea "knowledge is what you get from reading a small print. experience is what you get from not reading it."

eu vreau sa sper ca se merge inainte si in sus! succes
Old 19-09-06, 09:18   #3
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Trebuie facut ceva de genul de a insera in cererea de inscriere a unor amendamente pentru cazuri din astea speciale, ca pilotii sa raspunda pentru cazurile in care provoaca voit sau din exces de zel incidente de genul asta.
Si mai trebuie NEAPARAT instituita taxa pentru public de minimum 5-10 ron.
Astea sunt necesare desfasurarii in mai bune conditii a competitiilor viitoare.
Old 19-09-06, 09:29   #4
ZaiR

Stage 4

ZaiR's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Legal Racing Multumeste,

e chiar nevoie de aceasta taxa iar 5-10 ron mai ales daca esti pasionat si vrei sa vezi ceva nu mi se pare o suma exagerata...
ZaiR is offline   Reply With Quote
Old 19-09-06, 09:48   #5
Sorin Golf 3 cabrio

Stage 5

Salutare, pana la urma am inteles ca se pot recupera banii de la inscriere! M-i s-a spus ca voi gasi modalitatea aici pe forum dar se pare ca...

Deci, in concluzie, avand in vedere ca nici macar nu am apucat sa-mi scot masina din parcarea de la Dragonul Rosu dar sa ma mai si dau cu ea, spuneti-mi si mie exact: cum, daca se poate, si de la cine imi pot recupera banii?!

Multumiri anticipate...
Sorin Golf 3 cabrio is offline   Reply With Quote
Old 19-09-06, 10:04   #6
EVOLUTION8

Stage 5

EVOLUTION8's Avatar

Acolo la Dragonul rosu nu se putea pune taxa pt. public.Aveau n-spe mii de posibilatati sa vina fara sa plateasca.
EVOLUTION8 is offline   Reply With Quote
Old 19-09-06, 17:44   #7
rew

Stage 4

rew's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

poate curse fara public o perioada ar fi o solutie si intr-o locatie ceva gen aeroport, sa nu inceapa ''opinia publica'' sa condamne mai mult participantii la astfel de curse in eventualitatea unui nou accident. poate cineva va intelege ca ar timpul pentru un circuit in romania sau macar o pista de drag si atunci o parte din probleme vor disparea.
rew is offline   Reply With Quote
Old 19-09-06, 20:50   #8
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by yknot View Post
Trebuie facut ceva de genul de a insera in cererea de inscriere a unor amendamente pentru cazuri din astea speciale, ca pilotii sa raspunda pentru cazurile in care provoaca voit sau din exces de zel incidente de genul asta.
Si mai trebuie NEAPARAT instituita taxa pentru public de minimum 5-10 ron.
Astea sunt necesare desfasurarii in mai bune conditii a competitiilor viitoare.
Suntem acoperiti scrie tot ce trebuie si acum ce sa-i fac sa-l dau in judecata sa-l ruinez, sa-l port in procese sa recuperez de la el cateva mi de euro?
Fuse si duse, multa apa trece pe Dambovita!
Oricum cred ca nu mai face asa ceva in vita lui il costa suficient de mult.
Old 22-09-06, 00:08   #9
sandumrs

Stage 5

Imi pare rau ca a iesit prost, am asteptat cu nerabdare evenimentul. Nu s-a putut face nimic cu publicul, dezordine tipic romaneasca la public.
sandumrs is offline   Reply With Quote
Old 22-09-06, 08:24   #10
yknot

Stage 5

yknot's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN View Post
Suntem acoperiti scrie tot ce trebuie si acum ce sa-i fac sa-l dau in judecata sa-l ruinez, sa-l port in procese sa recuperez de la el cateva mi de euro?
Fuse si duse, multa apa trece pe Dambovita!
Oricum cred ca nu mai face asa ceva in vita lui il costa suficient de mult.
este si asta o varianta, cel putin drept exemplu!
yknot is offline   Reply With Quote
Old 22-09-06, 17:16   #11
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Cred ca oricum e destul de suparat, noi nu vrem raul nimanui, chiar daca ne mai certam cu cate cineva logica noastra e constructiva.
Sa fie sanatos!
Old 24-09-06, 09:19   #12
Sorin Golf 3 cabrio

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Sorin Golf 3 cabrio View Post
Salutare, pana la urma am inteles ca se pot recupera banii de la inscriere! M-i s-a spus ca voi gasi modalitatea aici pe forum dar se pare ca...

Deci, in concluzie, avand in vedere ca nici macar nu am apucat sa-mi scot masina din parcarea de la Dragonul Rosu dar sa ma mai si dau cu ea, spuneti-mi si mie exact: cum, daca se poate, si de la cine imi pot recupera banii?!

Multumiri anticipate...
Nici un raspuns... In seara aceea toata lumea zicea ca se va discuta pe forum aceasta problema! Daca doar eu sunt cel care-o ridica ma las pagubas.
Sorin Golf 3 cabrio is offline   Reply With Quote
Old 24-09-06, 11:48   #13
cipi

Stage 5

cipi's Avatar

Nu esti singurul care a pus aceasta intrebare,a fost chiar si un thread cu aceasta intrebare dar Zoliat l-a sters oferindum explicatia ca la aceasta intrebare exista un raspuns pe forum.

UNDE ESTE RASPUNSUL????
cipi is offline   Reply With Quote
Old 24-09-06, 19:53   #14
shadowro

Stage 5

shadowro's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

nu stiu. treaba asta ma intereseaza si pe mine si dupa cum se pare .. mai vedem o p**a banii. am stat 6 ore pe drum ca sa dau 500 de mii si sa ma intorc acasa. sexi rau
shadowro is offline   Reply With Quote
Old 25-09-06, 07:52   #15
MauS

Stage 5

MauS's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
[Anonymous Motorsport ]

Quote:
Originally Posted by shadowro View Post
nu stiu. treaba asta ma intereseaza si pe mine si dupa cum se pare .. mai vedem o p**a banii. am stat 6 ore pe drum ca sa dau 500 de mii si sa ma intorc acasa. sexi rau
Sustin! Domnul SEI ne-a comunicat ca ne vor chema pe rand pe forum sa ne dea banii.
MauS is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -