18-09-06, 11:42
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
Re: Despre cursa... in presa
pai azi sa incris si azi a facut si toate cele 4 posturi are logan cu nr de jurnalul
|
|
|
18-09-06, 11:50
|
|
Stage 5
|
Imi pare rau pt ce s`a intamplat......shi presa n`ar trebui sa exagereze de acuma...``Teribilismul insa poate fi uneori fatal... ``
|
|
|
18-09-06, 12:40
|
|
Stage 5
|
Sau cei inscrisi cu x timp inainte de evenimentul despre care este vorba. Cred ca e mai corect fata de toti userii.
|
|
|
18-09-06, 13:04
|
|
Stage 2
|
salut...sunt din craiova si am fost prezent la cursa....acum nu se mai poate face nimic in legatura cu ce s'a dat in presa....numai k de aici se pot trage unele invataminte...si sa nu mai fie lasati sa filmeze la cursele ce vor urma...totul intr'un cadru legal(copyright)...cat despre cursa...sa speram ca nu se vor mai intampla incidente de acest fel.....
|
|
|
18-09-06, 13:36
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Bine ar fi sa scriem civilizat si fara injurii............e cel mai bine......cearta nu aduce nimik constructiv.
|
|
|
18-09-06, 15:17
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Geicszeul si e30LET sunteti pe cale sa fiti banati definitiv, fara discutii, imediat.
e30let dupa cum se vede nu stie sa scrie, deci departe de a fi reporter, cu atat mai putin sa scrie articole.
GXZ - vorbesti mult prea urat si esti deplasat. Zici ca esti coleg de club cu cei raniti. In loc sa te duci sa vezi ce faci amicii tai, stai si intretii un scandal total gratuit. Nu numai pe site-ul de la Jurnalul dar si aici, pe forum. Inca un post tendentios de la tine, culmea, care esti coleg cu victimele, si ai disparut. Cauti vinovati si i-ai gasit in presa? Incearca sa vezi cauza, nu efectul.
RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
18-09-06, 16:08
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Mie de ce mi-au disparut posturile ??
pt ca faceai chat aici, pe forum, la aceasta sectiune
Last edited by Hondarul; 18-09-06 at 16:28.
|
|
|
18-09-06, 17:22
|
|
Stage 3
|
e asta este fiecare scrie ceea ce doreste,si cum vede partea lucrurilor....pana la urma bine ca nu a murit nimeni...
|
|
|
18-09-06, 17:24
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
In primul si in primul rand cand vorbesti ca suma de inscriere e de 500 RON alta chestie e ca nu au fost pompieri si sincer imi pare rau ca nu am stat sa fac poze ca nu imi ardea de poze ca sa se vada ca au fost si pompieri pe acolo. Cand am spus aberatii ma refeream la faptul ca in general presa amplifica totul si nu face bine. Ei relateaza in general asa cum vor ei si nu cum se desfasoara.
|
Pompieri conform planului de masuri asteptau semnalul snostru, au fost mai multe echipaje.
Modul de lucru era stabilit exact in planul de masuri de ordine, ei interveneau la calamitate, incendiu, cutremur, inundatie si daca era cazul descarcerare, altfel stau pe loc.
Pompierii au actionat conform planului si au stat pe loc, daca veneau incurcau si mai mult.
|
|
|
18-09-06, 22:46
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Pacat pt ceea ce s a intamplat...dupa parerea mea au fost mici greseli in organizare...dar nu am organizat eu mai multe curse decat sebastian , deci nu prea sunt in masura sa comentez ce a fost.Pot doar sa pun cateva intrebari , fara scop de a acuza , pur si simplu informative.
De ce salvarea era la start si nu la finish ? la start nu se putea intampla nimic , nu ?
De ce cele 2 victime au fost transportate de notorius ?! avand in vedere k se putea intampla ceva si mai tragic pt k cry ul si hai ul se pregateau de start...
In alta ordine de idei , cursa ar fi fost geniala.Ar fi fost un eveniment pe cinste.Dar asta e , data viitoare Toate au un inceput si cred k multa lume a invatat cate ceva din asta...
Renault Clio Sport 2.0 16v
--------------------------------
|
|
|
18-09-06, 22:49
|
|
Stage 5
|
planul de masuri asta prevedea si la salvare si la pompieri deoarece publicul e mai conensat la start.
eu ii chem insa planul de masuri e ceva amplu.
|
|
|
18-09-06, 22:50
|
|
Stage 5
|
mailto:carmen.dragomir@jurnalul.ro
*este mailul autorei articolului tendentios cu texte rupte din context si puse altfel
*rugamintea este de a trimite mailuri cu parerile voastre despre articol si emisiune
eu am scris asta:
Banuies ca e usor de realizat, dupa adresa de mail cine sunt si de ce va adresez acest mesaj.
Deasemenea sunt convins de faptul ca banuiti, ca acest mesaj nu are o incacatura plina de voie buna, dipotriva.
Nu vreau sa reprosez nimic, pot face asta intr-un mod mult mai elevat si fara sa jignesc un trust de presa, cum ar fi Jurnalul pentru ca cineva acolo...Felix de exemplu sau ..., nu prea e treba mea si e mult prea neimportant sa-mi pierd timpul cu asta.
Sincer am crezut ca presa poate fi un sprijin real, dar poate ca nu realizati cat rau s-a produs, eu ce trebuie sa fac sa multumesc?
Cum e posibil sa apareti pe sticla la stiri, sa vorbiti de un eveniment la care ati participat si sa aruncati cu noroi, sau asa face prostul da cu bata-n balta?
Sigur citate din ce apare in articol imi apartin, insa contextul va apartine.
Stirea de la "Obositor" ,citez pe Carcotasii de la PrimaTV, este pilina de imagini care nu au nimic in comun, cu modul nostru de organizare, apartin altor evenimente. Cometarile facute sunt demne de dispret si ceea ce se subliniaza in imagini demn de un subiect de presa de genul: "Cu televizorul s-a mintit poporul", vorbiti de unele masini, filmati/pozati altele, asociati imagini care nu au legatura cu evenimentul nostru, asociati imagini de stiri de la alte evenimente care nu au nimic in comun cu competitile sportive Legal Racing si prin intermediul carora va formulati o opinie subiectiva indusa si nedocumentata intr-un mod profesionist.
Va aduc la cunostinta ca "LEGAL RACING" este o marca inregistrata, iar dumneavoastra prin asocierea de texte, imagini si comentarii aduceti un real prejudiciu de imagine, tocmai unei organizatii nonprofit ce doreste prin actiunile sale controlarea si estomparea fenomenului social al competitilor auto ilegale.
Multe din informatile de care dispuneti sunt eronate avand capacitatea de a denatura intr-o mare proportie adevarul.
De ce nu s-a incercat o promovare a evenimentului, inante de desfasurarea acestuia si o sensibilizare a presei, a autoritatilor competente in vederea acordarii unui sprijin mult mai substantial.
Sa nu credeti ca ne lasam coplesiti de painea murdara pe care o mananca unii.
Succes in cariera!
Sebastian Sandu
|
|
|
18-09-06, 22:57
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
mailto:carmen.dragomir@jurnalul.ro
*este mailul autorei articolului tendentios cu texte rupte din context si puse altfel
*rugamintea este de a trimite mailuri cu parerile voastre despre articol si emisiune
eu am scris asta:
Banuies ca e usor de realizat, dupa adresa de mail cine sunt si de ce va adresez acest mesaj.
Deasemenea sunt convins de faptul ca banuiti, ca acest mesaj nu are o incacatura plina de voie buna, dipotriva.
Nu vreau sa reprosez nimic, pot face asta intr-un mod mult mai elevat si fara sa jignesc un trust de presa, cum ar fi Jurnalul pentru ca cineva acolo...Felix de exemplu sau ..., nu prea e treba mea si e mult prea neimportant sa-mi pierd timpul cu asta.
Sincer am crezut ca presa poate fi un sprijin real, dar poate ca nu realizati cat rau s-a produs, eu ce trebuie sa fac sa multumesc?
Cum e posibil sa apareti pe sticla la stiri, sa vorbiti de un eveniment la care ati participat si sa aruncati cu noroi, sau asa face prostul da cu bata-n balta?
Sigur citate din ce apare in articol imi apartin, insa contextul va apartine.
Stirea de la "Obositor" ,citez pe Carcotasii de la PrimaTV, este pilina de imagini care nu au nimic in comun, cu modul nostru de organizare, apartin altor evenimente. Cometarile facute sunt demne de dispret si ceea ce se subliniaza in imagini demn de un subiect de presa de genul: "Cu televizorul s-a mintit poporul", vorbiti de unele masini, filmati/pozati altele, asociati imagini care nu au legatura cu evenimentul nostru, asociati imagini de stiri de la alte evenimente care nu au nimic in comun cu competitile sportive Legal Racing si prin intermediul carora va formulati o opinie subiectiva indusa si nedocumentata intr-un mod profesionist.
Va aduc la cunostinta ca "LEGAL RACING" este o marca inregistrata, iar dumneavoastra prin asocierea de texte, imagini si comentarii aduceti un real prejudiciu de imagine, tocmai unei organizatii nonprofit ce doreste prin actiunile sale controlarea si estomparea fenomenului social al competitilor auto ilegale.
Multe din informatile de care dispuneti sunt eronate avand capacitatea de a denatura intr-o mare proportie adevarul.
De ce nu s-a incercat o promovare a evenimentului, inante de desfasurarea acestuia si o sensibilizare a presei, a autoritatilor competente in vederea acordarii unui sprijin mult mai substantial.
Sa nu credeti ca ne lasam coplesiti de painea murdara pe care o mananca unii.
Succes in cariera!
Sebastian Sandu
|
da-le-o sebi...ca prea sunt mancatori de ... rahat !
|
|
|
18-09-06, 22:59
|
|
Stage 5
|
Am nevoie de voi sa scrieti si voi, tot ce credeti voi.
Nu va spun eu ce.
Trebuie sa vada ca nu suntem desculti nici de pe jos nu mancam...
|
|
|
19-09-06, 00:16
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Toata lumea stie ca in presa si televiziune se hiperbolizeaza , se denatureaza si se minte foarte mult .
Asta s-a intamplat si la " Obositor " ... denaturare , inducere in eroare a publicului telespectator .
Ca sa nu fac referire numai la Obositor , si la alte posturi de televiziune , aceleasi " bucate" scoase pe partea dorsala se mananca ... anumiti prieteni de ai mei au fost mintiti ca se face un mic reportaj care va fi inclus intr-un material ce va fi difuzat intr-o emisiune Auto si defapt au aparut la stiri cu Sigla : CURSE ILEGALE PE LITORAL ... ziare care denatureaza adevarul si nu prezinta imagini reale , etc.
Din toate reportajele care au fost prezentate pana acum , unul nu spune ca drumul pe care incearca sa il faca Legal Racing este cel bun ...
Nu ... numai rau , numai copii de bani gata , numai pariuri de mii de euro , numai accidente , numai liniute ...
Treziti-va si voi odata pentru totdeauna ca prosti sunteti si prosti o sa muriti !
Si va mai datzi mari ca suntetzi reporteri ... sunte-ti ultima spetza , suntetzi demni de dispret cateodata , multi dintre voi , chiar suntetzi genul de oameni care habar nu au cu ce se mananca CURSELE ... de ce ? Pentru ca atzi suferit intotdeauna de MARGINALIZARE !
Este exact cum eu m-as pauca acum sa ma umflu in Fizica Cuantica si eu habar nu am ce reprezinta asta ... asha faceti voi ...
Sfatul meu : Lasatzi altora CAPABILI datoria sa faca reportajele respective , cei ce inteleg fenomenul asta , si voi inchiriati o taraba de Legume - Fructe si apucti-va de agricultura ...
Iar pentru Domnisoara reportera : Stai bine cu microfonul in mana ... am prieteni cu Specializare in zona Spania. Poti face bani mult mai frumosi acolo !!!
|
|
|
|
|