Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > PROMOTII pe 4TuningRO

PROMOTII pe 4TuningRO PROMOTII si REDUCERI acordate de firmele de tuning celor care spun "Am citit pe 4Tuning"

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-03-07, 15:51   #16
krys

Stage 3

krys's Avatar

Smile Re: Frigul contracta pretul la alarma Maat handsfreee si mainile raman in buzunare

Quote:
Originally Posted by Alexccls View Post
Sal baieti! Vreau sa va spun ca eu cu montajul sistemelor electrice ma ocup, asa ca stiu despre ce e vorba. Da alarma e buna dar eu o iau cu 150 RON nu cu 350, vorbim de aceasi alarma!
bine asta e pretul ei cred am mai auzit la cineva tot acelasi pret ia zimi la monteje te pricepi kt ma ajunge pt un audi a4 montajul model 96
krys is offline  
Old 08-03-07, 19:38   #17
Alexccls

Stage 2

Default Re: Frigul contracta pretul la alarma Maat handsfreee si mainile raman in buzunare

La mine la service e cam 3 ore de elctrica asta inseamna cam 200 RON, dar baieti o pun cu 100, dar nu te-as sfatui ca de e audi si are finisaje fine care se pot rupe daca nu stii ce faci, iti recomand sa te duci intr-un loc unde sau mai montat alarme pe masini ca a ta ca baieti sunt buni dar nu au destula experienta si nici materiale adecvate ca pana la urma e vorba de masina ta care costa bani si nu iti permiti sa ii dea foc vre-un pusti. Daca pe mai pot ajuta sa ma anunti! k
Alexccls is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -