Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
Re: Tobe Logan Inox cu cap Titaniu si amortizor detasabil de zgomot - 99 euro
stai linistit ca eu am de vreo 3-4 luni si nu mia zis politia absolut nimic si am fost oprit de vreo 4-5 ori
deci poti sa iti montezi linistit
p.s. la sunet e nebunie curata
Quote:
Originally Posted by SirNenea
stai linistit ca eu am de vreo 3-4 luni si nu mia zis politia absolut nimic si am fost oprit de vreo 4-5 ori
deci poti sa iti montezi linistit
p.s. la sunet e nebunie curata
Din cate inteleg ai montat asa ceva. Cum se monteaza? Coliere sau sudura?
Poti sa faci un film cum se aude te rog?
Multumesc si bafta multa!
Dupa atata timp de cand e acest anunt, chiar nu a reusit nimeni sa faca un film cu aceste modele de tobe sa vedem si noi cam cum se aud.
Promit temerarului care se va incumeta sa posteze un film, ropote de aplauze timp de 5 minute
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
nu eu am montat ci la service
dar se monteaza prin sudura si daca reusesc cred ca o sa incerc sa fac eu un mic filmuletz cu toba si o sa il urc dar sa vedem cand am si eu timp
Numa este o problema cu tobele1 din cate stiu eu daca masina ie in garantie nu ai voi sai modifici toba. Spun ei ca pierzi garantia masini? Oare asa sa fie? un raspuns pls!!
Quote:
Originally Posted by Salas
Numa este o problema cu tobele1 din cate stiu eu daca masina ie in garantie nu ai voi sai modifici toba. Spun ei ca pierzi garantia masini? Oare asa sa fie? un raspuns pls!!
nu mai faceti fratilor nimic la masina daca tot intrebati de garantie..o faci..e pe propria raspundere ce atatea intrebari inutile..ati zapacit omul cu atatea intrebari ( omul amabil v-a raspuns la toate ..chiar daca de cate 3 ori la aceeasi intrebare)..cititi mai intai forumul si apoi puneti intrebarile...