Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > PROMOTII pe 4TuningRO

PROMOTII pe 4TuningRO PROMOTII si REDUCERI acordate de firmele de tuning celor care spun "Am citit pe 4Tuning"

Reply

Thread Tools
Old 14-05-08, 17:19   #346
abarth

Stage 5

abarth's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]
Default Re: Supape Bov : Forge, Hks incepand de la 86 euro - discount special 4TuningRO 5%

buna,
as dori niste inforematii pt un b.o.v pt un megane rs f1 team 230 cp ce se recomada pt acest motor si la ce pret as prefera hks,trebuie montate ambele tipuri adica si sea de recirculare si cea atmosferica sau numai una din ele si daca este alta aplicatie in cazul in care se modifica puterea pt ca foarte probabil dupa ce se termina rodajul o sa se faca remapare si nu as vrea sa dau de 2 ori bani.multumesc!
abarth is offline   Reply With Quote
Old 14-05-08, 21:44   #347
abarth

Stage 5

abarth's Avatar

Member of:
[4Rally]
[Mitsubishi]
Default Re: Supape Bov : Forge, Hks incepand de la 86 euro - discount special 4TuningRO 5%

mi-ar trbui ceva sa descarce in trepte....cred ca intelegi ce zic ...
abarth is offline   Reply With Quote
Old 16-05-08, 12:05   #348
RacingNick

Stage 5

RacingNick's Avatar

Pentru Renault Megane RS exista un kit cu supapa atmosferica produs de catre Forge care costa 178 euro.
RacingNick is offline   Reply With Quote
Old 22-05-08, 14:34   #349
97PEL

Stage 5

97PEL's Avatar

bmw e46 2.0 l motorina 2003 ?
97PEL is offline   Reply With Quote
Old 23-05-08, 10:51   #350
by_alex2003

Stage 3

by_alex2003's Avatar

pt un motor BOXER de 1,4 8v ce ai?e Alfa romeo 145
by_alex2003 is offline   Reply With Quote
Old 26-05-08, 12:00   #351
RacingNick

Stage 5

RacingNick's Avatar

97PEL - nimic

by_alex2003 - cumva Alfa aia e supraalimentata???
Old 05-06-08, 11:47   #352
florinel_22

Stock

Nu Ma Asteptam La Atata Neseriozitate Din Partea Voastra.intr-un Cuvant Am Luat Teapa.am Vorbit Un Lucru La Telefon Si Am Primit Altceva,daca Nu Stiti E Vorba De Un B.o.v Forge Pt Un Astra Turbo Si Din Pacate Nu Face Nimic Si A Si Costat 300 De Euro,in Fine ...........
florinel_22 is offline   Reply With Quote
Old 05-06-08, 11:48   #353
florinel_22

Stock

Fratilor Aveti Grija!!!!!!!!!!!!! Ce Cumparati De La Ei.........................
florinel_22 is offline   Reply With Quote
Old 05-06-08, 12:46   #354
RacingNick

Stage 5

RacingNick's Avatar

Da Florinele tu ai vrut un BOV pentru masina si exact asta ai primit un kit specific Forge pentru masina ta, acum ca tu te asteptai sa faca passss sau fasss asta e strict problema ta. Vezi cand o sa cumperi o toba finala sa nu uiti sa intrebi vanzatorul daca face Vrouuuum sau Brrrrrrrr sau Poc.
Fara suparare dar avand in vedere ca ti s-a explicat si telefonic care e rolul supapei ce face ea si ce suna de ce suna si de ce nu iar tu o tii pe a ta nu meriti mai mult efort pt a ti se raspunde.
Old 05-06-08, 18:10   #355
sorin gti power

Stage 5

salut ...pt un golf 4 1.8T din 2001 am inteles k exista ceva special de la forge ?... si de recilculare si de inca ceva ?? ....eu vreau sunetul ala specific sa se auda dar masina sa functioneze la fel k inainte adik sa nu am surprize sa imi apara martori de motor sau asa ceva ......multumesc
sorin gti power is offline   Reply With Quote
Old 10-06-08, 12:13   #356
RacingNick

Stage 5

RacingNick's Avatar

Exista 2 modele de la Forge.
Supapa de recirculare care nu face nici un fel de zgomot - 558 ron
Supapa atmosferica cu posibilitate de reglaj - 828 ron
Daca vrei sunetul ala specific atunci trebuie sa iti schimbi masina , 1.8T nu o sa se auda ca Subaru cu HKS niciodata fara sa creeze probleme, explicatia e simpla si se gaseste pe net pt cine e curios.
Old 11-06-08, 15:59   #357
sorin gti power

Stage 5

Quote:
Originally Posted by RacingNick View Post
Exista 2 modele de la Forge.
Supapa de recirculare care nu face nici un fel de zgomot - 558 ron
Supapa atmosferica cu posibilitate de reglaj - 828 ron
Daca vrei sunetul ala specific atunci trebuie sa iti schimbi masina , 1.8T nu o sa se auda ca Subaru cu HKS niciodata fara sa creeze probleme, explicatia e simpla si se gaseste pe net pt cine e curios.
dar eu nu am spus k vreau sa se auda k un subaru vreau doar sunetul ala se se auda
si eu nu ti-am vb la misto .......in fine...deci dak il iau pe cel de 8 mil si ceva sa inteleg k tot se aprinde martori ??...ms
sorin gti power is offline   Reply With Quote
Old 12-06-08, 12:19   #358
RacingNick

Stage 5

RacingNick's Avatar

Nu fac misto chiar vorbesc serios, sunetul dat de HKS nu o sa il auziti pe 1.8T deci nu mai sperati. Ce vad ca nu intelege nimeni e ca sunetul este o consecinta colaterala , nu este scopul principal pentru care sunt gandite aceste supape.
Pe voi va intereseaza doar sa faca fasss partea mecanica care o face supapa si daca o face bine sau nu va lasa total indiferenti.
La cea de 8 mil nu se aprind martorii dar nu ma intreba ce zgomot si cat zgomot face supapa pentru ca nu m-a pasionat subiectul.
Old 21-08-08, 19:58   #359
wolf84

Stock

Salut.
Sunt nou pe aici si am nevoie de o informatie dk se poate....
Supapa/valva B.O.V
- scoate doar suntul acela specific sau are si alt rol?
- am un VW Passat din 99 (3b), 1.8 ; benzina (nu cred ca are turbo --- nu ma pricep la masini) ii pot pune supapa aia sa faca fssss ?
- si cat ma costa?

Daca exista vre-un binevoitor printre voi care sa ma informeze si pe mine (cu mai multe chestii) va las ID meu de mess: astefanoaie_claudiu@yahoo.com
wolf84 is offline   Reply With Quote
Old 21-08-08, 23:02   #360
G3org3l

Stage 5

G3org3l's Avatar

Member of:
[4 Speed Squad]

Quote:
Originally Posted by wolf84 View Post
Salut.
Sunt nou pe aici si am nevoie de o informatie dk se poate....
Supapa/valva B.O.V
- scoate doar suntul acela specific sau are si alt rol?
- am un VW Passat din 99 (3b), 1.8 ; benzina (nu cred ca are turbo --- nu ma pricep la masini) ii pot pune supapa aia sa faca fssss ?
- si cat ma costa?

Daca exista vre-un binevoitor printre voi care sa ma informeze si pe mine (cu mai multe chestii) va las ID meu de mess: astefanoaie_claudiu@yahoo.com
tre sa ai turbo ( turbina ) ca sa folosesti blow off valve ! ! !

si da , are alt rol , nu ala de a face fassssss , ala e un efect , zgomot produs in functionarea supapei , in momentul in care elibereaza surplusul de presiune , ca sa iti protejeze turbina , aia cu recirculare nu mai face , ca de, recircula treaba , n-o mai da afara
BMW E38 725TDS
G3org3l is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -