Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - Oferte Extinse Firme > PROMOTII pe 4TuningRO

PROMOTII pe 4TuningRO PROMOTII si REDUCERI acordate de firmele de tuning celor care spun "Am citit pe 4Tuning"

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 06-07-10, 11:59   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Exclamation PROMOTIE Expert Detailing - Ce nu stiai despre foliile auto

Ti s-a intamplat pe vreme foarte calda sa simti ca aerul conditionat nu mai face fata? Sau ai vazut cazuri in care o masina a fost sparta de hoti? Cu siguranta ai intalnit astfel de situatii. Ce nu stiai tu este faptul ca folia auto nu doar coloreaza geamurile ci te si protejeaza... Vezi si tu toate avantajele foliei auto si participa la promotia speciala Expert Detailing!

Chiar daca n-ai agreat niciodata foliile auto - pentru ca te-a influentat sotia sau pentru ca nu ai aflat inca ce altceva mai fac foliile solare in afara de a colora geamurile, nu-ti refuza sansa de a invata ceva valoros pentru tine. Uita-te la filmul de prezentare de mai jos!


Cine si de ce trebuie sa vada acest video neaparat?!


- Daca pe vreme de canicula ti s-a intamplat vreodata sa ai impresia ca aerul conditionat al masinii tale nu mai face fata; daca ai auzit de persoane carora li s-a spart masina pentru un obiect dinauntru; daca vrei sa-ti protejezi sanatatea ta si a familiei;

- Daca vrei sa-ti ingrijesti mai bine masina si sa economisesti bani, nu ai voie sa scapi filmul asta de numai 7 minute.

- Daca ai vreo masina pe care nu ai instalata inca folie solara, trebuie sa vezi filmul asta.

- Daca te-ai gandit vreodata sa aplici folie, dar din diferite motive ai amanat sau te-ai razgandit, n-ar trebui sa ratezi filmul.

- Daca muncesti cu masina ta, nu doar te plimbi de placere, ba ai chiar uneori drumuri lungi de facut; sau daca ai copii relativ mici care merg cu tine in vacante sau calatorii lungi, ar trebui sa consideri o datorie pentru tine sa parcurgi videoul de fata.

- Si nu in ultimul rand, cand vei afla conditiile de participare la aceasta promotie, tine minte ca este una care nu se va mai repeta curand; oricum, in mod sigur, nu anul asta*, dar e probabil sa nu se mai repete chiar niciodata!


Tu primesti aceasta sansa: primele 75 de masini inscrise au parte de reduceri incredibile! Ai sansa de a participa la aceasta promotie exclusiva si limitata, dar nu cred ca asta ar trebui sa te linisteasca... Stii cum se ocupa doar 75 de locuri la o asa promotie?! INSTANTANEU!


Mai ales ca sunt mai multi oameni care asteapta sa se inscrie de saptamana trecuta - au incercat sa se programeze chiar inainte de postarea acestui video de prezentare, doar auzind din alte surse ca va urma aceasta promotie, fara sa vada filmul inca, fara sa stie conditiile si nici care este reducerea exacta!!!


Vizioneaza filmul, afla secretele foliei auto si prinde un loc in promotie. Apoi, scrie orice nelamuriri sau intrebari aditionale ai pe adresa cristian.pop@expertdetailing.ro


Pentru mai multe detalii si programari vizteaza www.expertdetailing.ro




Ce mai fac foliile solare in afara de a ne colora geamurile?
Filmele din 4TuningTV doar pe 4Tuning.ro
Hondarul is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -