Oricum daca stai sa te uiti atent cu ochii intredeschisi nu mai vezi Audi A1 ci VW Polo...pacat, desi imi plac foarte mult modelele VAG seamana atat de mult intre ele ... Iar vis a vis de "haina" de Seat, tot nu cred ca o sa aiba un pret sub Citroen, nu de alta dar francezii numa asa pot vinde masini la ce "calitate" au, crede-ma .
Am inteles ca A1 vrea sa fie un concurent pentru Mini Cooper pentru ca se incadreaza cam in acelasi segment premium.Nu zic ca este urat dar nu cred ca va avea succesul unui Mini.Preturile cred ca o sa fie la nivelul unui Golf VI.
Astazi la iesire din Pitesti cum mergi spre Valcea am vazut un Bentley Continental GT culoare rosie ca focul, cabrio, despachetat frumos, ca era cald si soare, ca sa poata orice muritor de rand sau nobil sa remarce soferita bruneta, maxim 20 de ani impliniti de curand si aia, cu o pereche de ochelari gen police, la fel de negrii ca si marginile masinii si suvitele fetei, cum se plimba ea singurica cu minunatia aia de masina.
Mama ei de viata..ea mergea spre Pitesti eu tocmai plecam de acolo.
__________________ VW - Das Auto - Golf - H.H. The black beast. Are you GTI enough?
Smile or die sofer premiat
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi.
فولكس فاجن هي أروع سيارة