18-09-08, 19:14
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
Re: Ce am vazut azi
Quote:
Originally Posted by Calin_Toma
Ms mult Gym.. Urmaream de mult timp forumul dar imi era lene sa ma inregistrez 
Dnu' Bunea, din cate stiu eu, M3-ul ala tau are ceva kilometri buni de cox la activ, si stiu ca le ai bine cu volanul, asa ca nu imi propun o eventuala provocare.. Eu inca sunt incepator cu masinile sport si tractiunea spate, si cred ca imi cunosc limitele. Am muncit mult pentru masina asta, am cumparat-o din pasiune, nu din fitze, si nu ma simt (inca) stapan pe ea.. si cursele prostesti intre semafoare nu sunt genul meu. Numai bine tuturor.
|
nici nu are rost sa te intreb de ce ai ales corvette   masina sport adevarata motor fata v8 tractiune spate...next car zr1?
|
|
|
18-09-08, 19:25
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by adrian78bmw
nici nu are rost sa te intreb de ce ai ales corvette   masina sport adevarata motor fata v8 tractiune spate...next car zr1?
|
Sincer imi doresc un Corvette de cand eram in clasa a X-a.. Imi place mult, e o masina corecta din punct de vedere al raportului pret/performanta, primesti mult pentru banii pe care ii dai. Inainte sa o cumpar am fost cu C5-ul Z06 de 480 de cai al unui prieten, si m-am dat jos tremurand  Plus ca C5 imi place mai mult decat C6, modelul nou e mai "europenizat" putin.. Diferenta de pret nu era mare intre ele.. Next car? Daca prima sportiva nu o sa ma omoare pe drumurile astea, si o sa raman in zona asta sport, urmatoarea masina va fi (sper) un R8 V10, dar o sa mai treaca timp pana atunci.. Daca nu, un SUV neaparat.
|
|
|
18-09-08, 19:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Sincer imi doresc un Corvette de cand eram in clasa a X-a.. Imi place mult, e o masina corecta din punct de vedere al raportului pret/performanta, primesti mult pentru banii pe care ii dai. Inainte sa o cumpar am fost cu C5-ul Z06 de 480 de cai al unui prieten, si m-am dat jos tremurand  Plus ca C5 imi place mai mult decat C6, modelul nou e mai "europenizat" putin.. Diferenta de pret nu era mare intre ele.. Next car? Daca prima sportiva nu o sa ma omoare pe drumurile astea, si o sa raman in zona asta sport, urmatoarea masina va fi (sper) un R8 V10, dar o sa mai treaca timp pana atunci.. Daca nu, un SUV neaparat.
|
pai a tau ce putere are?motoru standard e 6l si 404cp?
|
|
|
18-09-08, 20:50
|
|
Stage 2
|
Atunci, ce sa zic, sa o plimbi cu 40 la ora pana la adanci batraneti...
|
|
|
18-09-08, 21:19
|
|
Stage 2
|
Quote:
pai a tau ce putere are?motoru standard e 6l si 404cp?
|
Corvette C5 normal are motor LS1 small block de 350 cp, cum e si al meu. Corvette-ul C5 Z06 are motor LS7 daca nu ma insel cu denumirea, care are stock 405 cp, iar al prietenului de care vorbeam avea kit turbo, care ducea puterea pana undeva la 480 cp. Corvette modelul nou, C6-le are 404 CP in varianta normala, iar C6 ZO6 are 515.
|
|
|
18-09-08, 21:22
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by bunilla2
Atunci, ce sa zic, sa o plimbi cu 40 la ora pana la adanci batraneti... 
|
Nu spun asta, ci doar ca mai am de invatat multe pana sa pot zice ca stiu sa o conduc la potentialul ei maxim. In fine, iti respect parerea, crezi ce vrei, eu nu am nimic de demonstrat nimanui. Poate totusi o sa apucam sa stam de vorba la o cafea o data, avem prieteni comuni
|
|
|
18-09-08, 21:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Nu spun asta, ci doar ca mai am de invatat multe pana sa pot zice ca stiu sa o conduc la potentialul ei maxim. In fine, iti respect parerea, crezi ce vrei, eu nu am nimic de demonstrat nimanui. Poate totusi o sa apucam sa stam de vorba la o cafea o data, avem prieteni comuni 
|
mai bine sa se invete cu ea sa nu ii deie talpa romania nu e tara unde sa ai masina de alergat..pe autostrada mai merge so calci..eu zic ca te face cu m3 normal dupa performante .. ca sa obtii performantele din cartea tehnica trebuie un pilot sau soferi de teste ..
c5 motor small block 5.7 344 cp serie
|
|
|
18-09-08, 22:04
|
|
Stage 2
|
La faza ca Romania nu e tara de alergat crede-ma ca stiu.. am luat vreo 2-3 gropi cu ea de am zis ca o rup toata.. si-mi pare rau de ea sa o omor pe drumurile astea, mai ales ca are numai 14.000 de km. La faza cu M3-ul sunt de acord cu ce spui, mai ales ca si proprietarul stie sa mearga cu ea. Nu am de gand sa-mi culeg masina de pe marginea drumului incercand sa bravez aiurea. Plus ca in linie dreapta si drum neted orice prost stie sa calce pedala pana la fund, dar nu asta inseamna sa stii sa conduci sportiv. Asa ca pentru inceput, mai incetutz ca-i mai dragutz
|
|
|
18-09-08, 22:31
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Asa ca pentru inceput, mai incetutz ca-i mai dragutz 
|
I like your attitude
|
|
|
18-09-08, 23:47
|
|
 Stage 5
|
Ce sa zic...tare de tot masina..sa ai parte de ea ...si iti doresc multi km fara service.
|
|
|
21-09-08, 16:09
|
|
 Stage 5
|
am vazut in hunedoara acuma 2 saptamani un vehicul rosu cu 2 locuri seamana cu un prototip din ala japonez electric..ce e ala?
|
|
|
21-09-08, 16:16
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
am vazut in hunedoara acuma 2 saptamani un vehicul rosu cu 2 locuri seamana cu un prototip din ala japonez electric..ce e ala?
|
Cred ca e masina fara permis, daca nu ma insel e din Teliuc.
|
|
|
21-09-08, 16:29
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Cred ca e masina fara permis, daca nu ma insel e din Teliuc.
|
cum ?  tradu
|
|
|
21-09-08, 17:16
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
am vazut-o si eu prin oras...e o masina mica..mai mica decat tico.. cam cat o cutie de televizor mai mare  si nu ai nevoie de permis pt ea... are o placuta de Teliuc pe ea...
21-09-08, 18:47
|
|
 Stage 5
|
cica e masina lu unu din Telic care are ceva neamuri la mine in bloc...plm stie ...
|
|
|
|
|