Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
Re: Teste la Hunedoara si Campionatul National de Raliuri chiar VTM si Coasta
Quote:
Originally Posted by r27kul
Si sa mai inviem si noi un pic thread-ul asta ca e cam mort .
Azi a avut loc pe drumul spre Rausor un concurs de viteza in coasta, organizat de ACR, pentru amatori, detalii aici.
Cateva poze cu concurentii .
Au fost si hunedoreni , din oras zic .
Si eu si cativa prieteni am fost prezenti la VTM Rausor... Prietenii cu care am fost au venit cu gandul sa participe, dar pana la urma au renuntat...
Felicitari participantilor si in special celor care am ajuns pe podium!
Mai distractie am fost pe drumul spre casa...
Quote:
Originally Posted by r27kul
Distractia ar trebui sa fie tot timpul organizata si neaparat pe drumuri cu circulatie inchisa, hope you got my point !
Nu ma refer la asta... sunt deacord cu tine! Adica acuma sa nu mint ca pe Silvas am cam facut P.S. Dar neam distrat si asa ca am tot oprit si am stat in mai multe locuri pe drum...
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Quote:
Originally Posted by Julyo
Nu ma refer la asta... sunt deacord cu tine! Adica acuma sa nu mint ca pe Silvas am cam facut P.S. Dar neam distrat si asa ca am tot oprit si am stat in mai multe locuri pe drum...
Deci voi l-ati speriat pe taicamio ...mi-a povestit ca au trecut niste masini pe acolo pe silvas pe langa el de parca erau cronometrati :P
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
Sambata la Straja - Alba, ultima etapa din CNVC cine vrea sa vina, am 1-2-3 locuri libere. Plec pe la 8, nu stiu cand e intoarcerea.
DAca nu se schimba vremea, contramandez tot .