Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Radarele si locatiile lor
Quote:
Originally Posted by *HD_85_GEL*
Sper sa am aparatul la mine cand o sa trec pe acolo... Oricum...si ca sunt camere si ca nu sunt, eu nici nu ma gandesc s-o las mai incet de 100km/h
Ti-o dat astia permisu? eu zic sa ti de el de data asta...las-o mai incet ca Doamne fereste de ceva urat...permisu ca permisu! da' e multe in joc..care este!
salut..........o problema: un prieten a fost oprit de un politai dupa vintu de jos ca ar fi depasit pe linie continua........el o depasit o dacie cu remorca da nu o trecut peste marcajul continuu deoarece masina respectiva mergea foarte incet si foarte pe dreapta.....dar problema se extinde deoarece politaiul era singur fara nici un coleg si statea ascuns dupa un camion cand i-a sarit pur si simplu in fata........mai rau este ca ia luat permisu cu dovada bla, bla, bla.a oprit si un martor caruia i-a trecut doar numarul de inmatriculare fara nume si semantura pe proces.......Ce e de facut acum? o contestatie, aveti cumva cunostiinta un model de contestatie si eventual un motiv cu care sa mearga in instanta(el o declarat in proces ca nu l-o depasit pe ala ca ala era cu avariile)......daca va pricepeti mai mult decat mine apelez la voi.........in prima faza nu trebuia sa ii dea permisu
da nu trebuia sa dea permisul + ca daca l-a depasit si nu a trecut de marcajul continuu aia nu are nici o treaba,eu zic ca daca face o contestatie ar avea castig de cauza.La modele nu ma pricep
Nu conteaza daca a trecut peste linia continua sau nu, atat timp cat masina aceea circula si nu era oprita. E acelasi lucru ca la motociclete, daca depasesti cu o motocicleta o masina si nu treci peste linia continua fiindca e mica motocicleta e legal ? Singurele mijloace de transport care pot fi depasite peste linia continua sunt carutele, bicicletele, ... etc
In primul rand nu trebuia sa ii dea carnetul. Daca a semnat procesul verbal e bun semnat. Daca nu l-a semnat poate contesta in instanta, in cea mai mare parte din cazuri politia romana nu se prezinta la procese, iar in cazul in care se prezinta probabil va castiga prietenul tau din mai multe motive, nu exista martori (numele si semnatura sunt obligatorii, numarul de inmatriculare putea sa-l ia de la orice masina trecea).
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
Re: Radarele si locatiile lor
Cine's mici,radarele?Si cum nu le vezi,nu sunt detectate nici de detectoarele de radar?Atunci aia care le-au montat mai stiu unde le-au pus?Stie cineva de ele,sau sunt la fel ca si cresterea economica a Romaniei ,Inexistentaaaa?
Cine's mici,radarele?Si cum nu le vezi,nu sunt detectate nici de detectoarele de radar?Atunci aia care le-au montat mai stiu unde le-au pus?Stie cineva de ele,sau sunt la fel ca si cresterea economica a Romaniei ,Inexistentaaaa?
daca chiar sunt ....pe seara asta imi vin vreo 3 foi numa
nu cred ca e nimika eu aveam 90-100 in drept cu maconu unde sar zice ca e camera cica..acolo la vintu de jos stau intotdeauna la linia continua dupa o casa o dacie berlina
Sper sa am aparatul la mine cand o sa trec pe acolo... Oricum...si ca sunt camere si ca nu sunt, eu nici nu ma gandesc s-o las mai incet de 100km/h
Prinde golful tdi 100? .Glumeam.
Acuma referitor la radere eu fac zilnic de un an jumate neveta intre HD si Deva si nu am primit acasa nici o amenda.Probabil ca pe viitor au sa se puna camere de supraveghere, dar radar ma cam indoiesc.
ma gandesc ca daca erau radare erau semnalizate... scria undeva radar. si dupa cum stiu eu radarele fixe sunt mari si la vedere... mai sta politia din cand in cand da foarte rar... era s-o musc odata... manam ca pe autostrada, noroc ca am luat niste faruri inainte . posibil sa mai stea garcea pe portiunea deva - santuhalm
ma gandesc ca daca erau radare erau semnalizate... scria undeva radar. si dupa cum stiu eu radarele fixe sunt mari si la vedere... mai sta politia din cand in cand da foarte rar... era s-o musc odata... manam ca pe autostrada, noroc ca am luat niste faruri inainte . posibil sa mai stea garcea pe portiunea deva - santuhalm