Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 21-09-08, 01:46   #121
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]
Default Re: Radarele si locatiile lor

Quote:
Originally Posted by *HD_85_GEL* View Post
Sper sa am aparatul la mine cand o sa trec pe acolo... Oricum...si ca sunt camere si ca nu sunt, eu nici nu ma gandesc s-o las mai incet de 100km/h
Ti-o dat astia permisu? eu zic sa ti de el de data asta...las-o mai incet ca Doamne fereste de ceva urat...permisu ca permisu! da' e multe in joc..care este!

F.R.Sonic is offline   Reply With Quote
Old 21-09-08, 14:00   #122
puiu
AfterDark Racing Member

Stage 5

puiu's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[Opel]
[2 Roti]

salut..........o problema: un prieten a fost oprit de un politai dupa vintu de jos ca ar fi depasit pe linie continua........el o depasit o dacie cu remorca da nu o trecut peste marcajul continuu deoarece masina respectiva mergea foarte incet si foarte pe dreapta.....dar problema se extinde deoarece politaiul era singur fara nici un coleg si statea ascuns dupa un camion cand i-a sarit pur si simplu in fata........mai rau este ca ia luat permisu cu dovada bla, bla, bla.a oprit si un martor caruia i-a trecut doar numarul de inmatriculare fara nume si semantura pe proces.......Ce e de facut acum? o contestatie, aveti cumva cunostiinta un model de contestatie si eventual un motiv cu care sa mearga in instanta(el o declarat in proces ca nu l-o depasit pe ala ca ala era cu avariile)......daca va pricepeti mai mult decat mine apelez la voi.........in prima faza nu trebuia sa ii dea permisu
Old 21-09-08, 14:13   #123
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

da nu trebuia sa dea permisul + ca daca l-a depasit si nu a trecut de marcajul continuu aia nu are nici o treaba,eu zic ca daca face o contestatie ar avea castig de cauza.La modele nu ma pricep
SpYk3 is offline   Reply With Quote
Old 21-09-08, 15:16   #124
sNap7
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

Nu conteaza daca a trecut peste linia continua sau nu, atat timp cat masina aceea circula si nu era oprita. E acelasi lucru ca la motociclete, daca depasesti cu o motocicleta o masina si nu treci peste linia continua fiindca e mica motocicleta e legal ? Singurele mijloace de transport care pot fi depasite peste linia continua sunt carutele, bicicletele, ... etc

In primul rand nu trebuia sa ii dea carnetul. Daca a semnat procesul verbal e bun semnat. Daca nu l-a semnat poate contesta in instanta, in cea mai mare parte din cazuri politia romana nu se prezinta la procese, iar in cazul in care se prezinta probabil va castiga prietenul tau din mai multe motive, nu exista martori (numele si semnatura sunt obligatorii, numarul de inmatriculare putea sa-l ia de la orice masina trecea).
Old 21-09-08, 19:49   #125
*HD_85_GEL*

Stage 5

*HD_85_GEL*'s Avatar

cica sunt foarte mici si sunt amplasate in asa fel incat sa nu le observi...
*HD_85_GEL* is offline   Reply With Quote
Old 22-09-08, 00:18   #126
r27kul
4Rally

Stage 5

r27kul's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[4Rally]
[FOTO]

Cine's mici,radarele?Si cum nu le vezi,nu sunt detectate nici de detectoarele de radar?Atunci aia care le-au montat mai stiu unde le-au pus?Stie cineva de ele,sau sunt la fel ca si cresterea economica a Romaniei ,Inexistentaaaa?
Old 22-09-08, 00:25   #127
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by r27kul View Post
Cine's mici,radarele?Si cum nu le vezi,nu sunt detectate nici de detectoarele de radar?Atunci aia care le-au montat mai stiu unde le-au pus?Stie cineva de ele,sau sunt la fel ca si cresterea economica a Romaniei ,Inexistentaaaa?
daca chiar sunt ....pe seara asta imi vin vreo 3 foi numa
Old 22-09-08, 19:10   #128
HD87DGR

Stage 5

HD87DGR's Avatar

Intre Santuhalm si Hunedoara sunt foarte convins ca inca nu e montat nici un radar.Daca era asa aveam deja o valiza de amenzi.
HD87DGR is offline   Reply With Quote
Old 22-09-08, 19:23   #129
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

nu cred ca e nimika eu aveam 90-100 in drept cu maconu unde sar zice ca e camera cica..acolo la vintu de jos stau intotdeauna la linia continua dupa o casa o dacie berlina
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 22-09-08, 22:39   #130
ajaccio

Stage 3

ajaccio's Avatar

Quote:
Originally Posted by *HD_85_GEL* View Post
Sper sa am aparatul la mine cand o sa trec pe acolo... Oricum...si ca sunt camere si ca nu sunt, eu nici nu ma gandesc s-o las mai incet de 100km/h
Prinde golful tdi 100? .Glumeam.
Acuma referitor la radere eu fac zilnic de un an jumate neveta intre HD si Deva si nu am primit acasa nici o amenda.Probabil ca pe viitor au sa se puna camere de supraveghere, dar radar ma cam indoiesc.
Old 23-09-08, 01:19   #131
*HD_85_GEL*

Stage 5

*HD_85_GEL*'s Avatar

nu sunt radare... sunt doar camere video
*HD_85_GEL* is offline   Reply With Quote
Old 23-09-08, 12:37   #132
driver_xs

Stage 5

driver_xs's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

ma gandesc ca daca erau radare erau semnalizate... scria undeva radar. si dupa cum stiu eu radarele fixe sunt mari si la vedere... mai sta politia din cand in cand da foarte rar... era s-o musc odata... manam ca pe autostrada, noroc ca am luat niste faruri inainte . posibil sa mai stea garcea pe portiunea deva - santuhalm
Old 23-09-08, 14:05   #133
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by driver_xs View Post
ma gandesc ca daca erau radare erau semnalizate... scria undeva radar. si dupa cum stiu eu radarele fixe sunt mari si la vedere... mai sta politia din cand in cand da foarte rar... era s-o musc odata... manam ca pe autostrada, noroc ca am luat niste faruri inainte . posibil sa mai stea garcea pe portiunea deva - santuhalm
nu i-am mai vazut de ceva vreme
Old 23-09-08, 14:33   #134
driver_xs

Stage 5

driver_xs's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

cateva specimene de radare fixe... pana nu apar astea pe marginea drumului nu imi fac griji
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	13022008_20.jpg
Views:	99
Size:	48.7 KB
ID:	650661   Click image for larger version

Name:	06uh4qg9fz.jpg
Views:	74
Size:	16.7 KB
ID:	650663  
Attached Images

driver_xs is offline   Reply With Quote
Old 23-09-08, 14:39   #135
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

primu din poza nu-l lasa nici draq pe drum nesupravegheat cu display alea alea ,la noi in romania tu crezi ca tin mult ?
- Copyright 2025 4Tuning -