17-07-09, 17:31
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Re: Kitch Tuning... de prin zona si nu numai
Adica janta de pe spate e de 15" si cea de pe fata e de 17", cauciucul din spate posibil sa nu fie asa de lat ca cel din fata dar inaltimea e aceeasi.
18-07-09, 00:40
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Adica janta de pe spate e de 15" si cea de pe fata e de 17", cauciucul din spate posibil sa nu fie asa de lat ca cel din fata dar inaltimea e aceeasi.
|
Still.. toti fac tuning insa putini pricep adevarata "arta" sa ii spun asa.. Faza e k poate tipu nu a avut bani pentru toate rotile, sau a ramas q rezerva in urma unei pene pe care nu a mai avut chef sa o faca.. The fact is.. dak tot iti schimbi roatele, schimb-o naibii si p aia d rezerva k nu shti knd faci pana q ea, si tre sa o inlocuiesti.. Ddraq sta p marginea drumului knd e sa meri undeva sa schimbi cauciucu de pe o janta p alta si nici nebun nu esti sa iei gentile vechi toate in portbagaj, iar pentru una sa le schiimbi pe celelalte 3.. Eu unul am o pereche de jante din fabrica pe o masina veche si stiu k nu am probleme in privintza dimensiunilor.. insa knd e sa fac, fac numa curse lungi..
|
|
|
18-07-09, 09:14
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by cioby_ICE
Still.. toti fac tuning insa putini pricep adevarata "arta" sa ii spun asa.. Faza e k poate tipu nu a avut bani pentru toate rotile, sau a ramas q rezerva in urma unei pene pe care nu a mai avut chef sa o faca.. The fact is.. dak tot iti schimbi roatele, schimb-o naibii si p aia d rezerva k nu shti knd faci pana q ea, si tre sa o inlocuiesti.. Ddraq sta p marginea drumului knd e sa meri undeva sa schimbi cauciucu de pe o janta p alta si nici nebun nu esti sa iei gentile vechi toate in portbagaj, iar pentru una sa le schiimbi pe celelalte 3.. Eu unul am o pereche de jante din fabrica pe o masina veche si stiu k nu am probleme in privintza dimensiunilor.. insa knd e sa fac, fac numa curse lungi..
|
on: Nu are rost sa-i mai gasesti scuze la ala, doar ai vazut cat de mare scrie mercedes pe opel-lul lui
off: Sa ma bata daca pricep tot din ce ai scris tu... oare in ce limba ai invatat sa scri la scoala?
|
19-07-09, 23:41
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
|
Nu e de prin zona,da mie-mi place  .
|
|
|
19-07-09, 23:47
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
Member of: [SKODA] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by r27kul
Nu e de prin zona,da mie-mi place  .
|
fiecare cu gustu lui dar oricum , kitch - nekitch am o intrebare : i s-au terminat banii la praguri ?  
|
|
|
19-07-09, 23:47
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by HD87DGR
on: Nu are rost sa-i mai gasesti scuze la ala, doar ai vazut cat de mare scrie mercedes pe opel-lul lui
off: Sa ma bata daca pricep tot din ce ai scris tu... oare in ce limba ai invatat sa scri la scoala? 
|
Am invatzat ca orice romanash romana  Vroiam insa sa subliniez mai multe chestii intr-un singur comment.. UNU: dak vrei sa faci tuning, faci un fel de arta si nu iti bati joc.. 2: Probabil a pus roata de rezerva k a facut masina pana si nu a avut knd sau cum sa puna pneul pe jantele noi.. Si 3: Mi s-a parut numai k roata din spate e mai mare.. Cu roti mari pe spate si mici am mai vazut
|
|
|
19-07-09, 23:49
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
sa-mi bag ce l-o incarcat
|
|
|
19-07-09, 23:54
|
|
Stage 1
|
Si praguri park i-a pus insa sunt negre.. Insa nu intzeleg rolul gurii de aerisire din capota.. probabil o fi numai de design.. K nu o fi saracu matiz Pontiac Supraalimentat sa necesite asa ceva.
------------------------------------------
Parerea mea...
|
|
|
20-07-09, 00:00
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
Member of: [SKODA] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by cioby_ICE
Si praguri park i-a pus insa sunt negre.. Insa nu intzeleg rolul gurii de aerisire din capota.. probabil o fi numai de design.. K nu o fi saracu matiz Pontiac Supraalimentat sa necesite asa ceva.
------------------------------------------
Parerea mea...
|
este o copie dupa un matiz din cluj , unul numai de showroom , cel la care se deschid portierele pe sina , se gliseaza cu tot cu scaune
|
|
|
20-07-09, 11:03
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club] [2 Roti]
|
la matizul ala galben capota e hidoasa , nu se potriveste deloc , e prea mare gura aia de aerisire, si perdelutele alea cu puiul ala galben chiar nu isi au locul acolo pe geam
|
|
|
21-07-09, 09:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BaLaurzor
este o copie dupa un matiz din cluj , unul numai de showroom , cel la care se deschid portierele pe sina , se gliseaza cu tot cu scaune
|
Asta care se deschid portierele pe sina e beton fata de aia galbena....aia e aiurea rau...eu unul nu m-ash plimba cu "tweety"  )
|
|
|
23-07-09, 11:28
|
|
 Stage 5
|
pe drum catre Arieseni...
|
|