Am fost ieri sa intreb de asigurare la masina ca mi-a exirat si nu am mai facuto ca a fost stricata si nah...Asa,si dupa cum ziceam am mers ieri la generali(am fost pt ca toti ziceau ca e cel mai ieftin),cand am ajuns acolo ma intreaba domnisoara:
-Te ajut cu ceva?
-Da,as vrea sa stiu cat costa asigurarea la un BMW ,motor 1.6
-Pe numele dumneavoastra?
-Da(i-am spus ca am 20 ani)
-Ati avut daune?
-Nu
-Ok,1180 Ron

pe an si 500ron pe jumate de an
Cand am auzit era sa lesin,

am iesit afara,ma duc la Asirom.INtru acolo doamna ma intreaba daca am mai avut asigurare la ei...eu ii zis ca am avut...ea zice:
-OOO perfect,aveti reducere...

(ii zic datele masinii apoi ma loveste din nou cu pretul...)
-Va costa 8 mil pe an si 4 mil si cva pe jumate d an...
-Si reducerea?(spun eu)
-Cu tot cu reducere....
Inebunesc,

sun in stanga si in dreapta la toti prietenii mei care ii stiu ca lucra pe la asigurari si aceeasi chestie...asigurari f scumpeee.Anul trecut am dat 425ron pe un an intreg,acum la acelasi pret iti faci pe jumate de an...
Imi zice prietena sa ma duc mai in jos de BCR intr-un bloc acolo...ma duc acolo,si am dat de un birou de asigurari,intru inauntru era o femeie mai in varsta si inca o pustoaica apetisanta :X ...In cele din urma doamna imi spune ca ea lucra cu 15 firme de asigurari si imi zice pretul cel mai ieftin.Apoi imi zice: 220ron pe jumate de an si 420 pe un an intreg(ceva firma cu A..oricum crek era fantoma)...oricum pretul asta e mai aproape de realitate...azi ma duc sa imi fac ca ieri a zis ca nu mai sta ca era tarziu...PS:Aveti grija cum conduceti pentru ca asigurarea de azi inainte va depinde de numarul de evenimente rutiere...