Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 04-01-10, 11:14   #481
sNap7
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]
Default Re: Help Thread

Brr ... albastru ?
sNap7 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 19:00   #482
Marius3k
Ford Driver

Stage 5

Marius3k's Avatar

Member of:
[FORD]

4300-5000k e lumina cea mai alba si mai puternica. Restul e can-can.
Marius3k is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 19:05   #483
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

mesteri o baie de ulei de fiat punto 93 cam gaurita se sudeaza sau?
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 04-01-10, 19:33   #484
Marius3k
Ford Driver

Stage 5

Marius3k's Avatar

Member of:
[FORD]

Se inlocuieste, nu e mega-scumpa. Asta e din ciclul asa face toate, la Punto din 2001 e pare cam coapta.
Marius3k is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 16:14   #485
BaLaurzor
Skoda Driver

Stage 5

BaLaurzor's Avatar

Member of:
[SKODA]
[4Tuning International]

a inceput si mie sa-mi baraie boxa dreapta fata , aia de jos , adica canta doar cand vrea ea adica dupa vibratii , si se aude de zici ca e sparta .... sa fie vreun fir sau am puscat-o ? ) oricum nu o mai fac acum dar sunt curios

A mea Skoda Fabia
http://www.attac-tuning.ro/
BaLaurzor is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 17:11   #486
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Poate s-a dezlipit/rupt firul leonic. si mie mi s-a rupt la mai multe. Nu le-ai prea menajat. Teoretic se pot face dar nu se merita.
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 06-01-10, 23:03   #487
BaLaurzor
Skoda Driver

Stage 5

BaLaurzor's Avatar

Member of:
[SKODA]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by xxdadixx View Post
Poate s-a dezlipit/rupt firul leonic. si mie mi s-a rupt la mai multe. Nu le-ai prea menajat. Teoretic se pot face dar nu se merita.
le schimb) doar eram curios ce avea
Old 07-01-10, 13:48   #488
BaLaurzor
Skoda Driver

Stage 5

BaLaurzor's Avatar

Member of:
[SKODA]
[4Tuning International]

care are timp si ma poate ajuta sa ma duca si pe mine maine la deva la trenu de 18:50 ca am bagaje ?
Old 07-01-10, 14:08   #489
*HD_85_GEL*

Stage 5

*HD_85_GEL*'s Avatar

te duc eu cu masina ta
*HD_85_GEL* is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 14:10   #490
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by marku5 View Post
Nu se pot lua de tine daca ai xenon si nu ai spalator la faruri pentru ca masina nu e inmatriculata la ei,iar la noi nu specifica prin nici o lege treaba asta deci esti perfect "sanatos".
nu are relevanta locul unde este inmatriculata masina respectiva, ea trebuie sa respecte la orice control in trafic dispozitiile legale ale tarii in care circula.
ondin is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 16:16   #491
marku5
VW Driver

Stage 5

marku5's Avatar

Member of:
[Fiat]
[AfterDark Racing]
[VW]
[4Tuning International]

ondin te cam inseli.iti dau un exemplu. logan inmatriculat in germania cu roti pe 17 omologate acolo nu sunt recunoscute in romania,deci ce faci vi cu rotile originale in portbagaj si le schimbi la vama ca sa nu ai probleme la noi.cat loganul e inmatriculat acolo aici nu au ce sa-i faca.
marku5 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 17:43   #492
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

pai asta am spus si eu. nu conteaza ca masina este inmatriculata in Germania sa zicem si acolo poate sa circule ok asa cum este masina, in Romania sau orice alta tara unde merge masina asta, chiar daca este ok ea in Germania unde este inmatriculata, daca nu respecta normele din Romania sau orice alta tara unde circuli in acel moment cu ea, poti avea probleme cu politia daca te opreste si te intreaba de sanatate.

de aceea am spus ca nu conteaza locul unde este inmatriculata masina pentru ce briz brizuri are ci conteaza pe unde te plimbi cu ea, ca ceea ce unele tari accepta altele interzic, si viceversa.

sper ca am fost inteles acum cu privire la ce am vrut sa spun.

daca loganul este inmatriculat in Germania cu roti de 17'' si nu scrie nimic in acte de chestia asta, si esti oprit prin Romania, o sa ai de dat ceva explicatii, fie ca sunt ele in limba romana sau germana.

nu ma refeream eu neapart la roti, dar uneori si astea se pun, ca euro trebuie sa circule in orice tara, , dar de exemplu daca mergi tu cu masina din Romania cu gume de vara iarna prin Canada, ca doar asa e inmatriculata masina, ca era vara atunci, primesti acolo in Canada o amenda super frumoasa.

la fel daca schimbi nu stiu ce becuri, ca aici se povestea despre xenon, si in Romania fiind noi mai lenti inca e ok, si mergi prin Germania, cu xenon in bec normal, poate aia se supara.

Smile or die sofer premiat
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi.
فولكس فاجن هي أروع سيارة
Old 07-01-10, 17:52   #493
marku5
VW Driver

Stage 5

marku5's Avatar

Member of:
[Fiat]
[AfterDark Racing]
[VW]
[4Tuning International]

tocmai am specificat ca rotile sunt omologate in germania si masina si ea e inmatriculata acolo,dar daca te opresc nu au ce sa-ti faca ca esti in regula.poa sa tot zica ei ca in romania nu se accepta roti de 17 pe logan ca tu ai foi care contrazic asta.iar legat de xenon pe afara nu se leaga nimeni de tine,eu am fost cu un Astra cu xenon fara lupa si cu sticla clara,am trecut si pe langa politie seara prin oras pe unde am fost si nu m-a intrebat nimeni de sanatate si nici nu aveau ce sa-mi faca.nu aveau pt ce sa ma amendeze ca am lumina de 35W care vede prea tare,,asta nu pre cred.
marku5 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-10, 18:04   #494
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

Va asigur eu ca in orice alt stat trebuie sa respectati legea acestuia atat timp cat esti acolo, indiferent de nationalitatea ta si fara sa conteze faptul ca in propria tara acea fapta este sau nu prevazuta/sanctionata de lege, indiferent ca esti pieton sau conducator auto.

Exemplu real : la noi daca nu ai vignieta lipita pe parbriz nu patesti absolut nimic, sa fie platita, valabila si sa o ai la tine conteaza pentru validitatea acesteia, iar totul in regula, dar in Austria, daca o ai la tine in buzunar sau doar "afisata" pe parbriz, fara sa fie lipita, primesti pe loc o amenda de cateva sute de euro, pe motiv de frauda, deoarece zic ei ca poti sa o folosesti o perioada si apoi o vinzi la altcineva, etc.

Normal ca daca nu te opreste nimeni pe acolo nu ai nici o problema, dar daca ai cumva ghinionul sa stai cu ei la povesti iti scaneaza masina din priviri imediat, si orice neregula se transforma imediat in amenda.
Old 07-01-10, 23:04   #495
BaLaurzor
Skoda Driver

Stage 5

BaLaurzor's Avatar

Member of:
[SKODA]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by *HD_85_GEL* View Post
te duc eu cu masina ta
stai la rand ca o fost dzr si nu , nu v-o dau ) o spal si o las in curte la uscat
- Copyright 2025 4Tuning -