04-06-09, 23:23
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA]
|
Re: Help Thread
HELP! 
As vrea sa montez pe dracie un sistem de alarma, sa aibe surprize sonore astia care tot incearca sa traga de usi si capote ca sa ma lase fara baterie. Cica ar fi la un magazin un sistem, ar costa aproximativ 150 lei.... sa ma bag sau sa nu ma bag? De montat sper sa ma descurc cu orice tip de alarma ar fi, doar sunt electronist cu patalma  ... insa sunt indecis daca se merita sau nu sa dau banii (pe care de altfel abia reusesc sa-i adun in 2 luni)...
Parerile voastre?
|
05-06-09, 01:09
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Vazusem la Real,- alarma cu ~100 de lei cu tot cu inchidere centralizata.
|
|
|
05-06-09, 09:21
|
|
 Stage 5
|
Si eu am vaz la Real cu 150 ron alarma pilot cu tot cu inchidere
|
|
|
05-06-09, 09:45
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
Member of: [SKODA] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by mozolici_hd
Si eu am vaz la Real cu 150 ron alarma pilot cu tot cu inchidere
|
La real depinde cum ai noroc ,cat te tine ca daca ai ghinion si se strica poti sa-ti iei alta  , si eu tot de la ei am vrut sa pun , cand am aflat ca montaju e 250 ron m-am dat batut ... apropo , inchidere simpla nu se gaseste fara alarma ?
|
|
|
05-06-09, 12:17
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BaLaurzor
La real depinde cum ai noroc ,cat te tine ca daca ai ghinion si se strica poti sa-ti iei alta  , si eu tot de la ei am vrut sa pun , cand am aflat ca montaju e 250 ron m-am dat batut ... apropo , inchidere simpla nu se gaseste fara alarma ?
|
Se gaseste. La tine e cu schepsis, ca s-ar putea ca fetele de usi interioare (de tabla) sa fie nituite pe usi. Atunci sa vezi distractie. Btw, nu ai inchidere deloc? Nu mai bine-ti iei un sistem de chei briceag cu 80 de lei de pe okazii si o inchidere cu 50 de lei? In acest fel, nu mai apar zgarieturi pe langa gaura cheii.
|
|
|
05-06-09, 13:06
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Marius3k
Se gaseste. La tine e cu schepsis, ca s-ar putea ca fetele de usi interioare (de tabla) sa fie nituite pe usi. Atunci sa vezi distractie. Btw, nu ai inchidere deloc? Nu mai bine-ti iei un sistem de chei briceag cu 80 de lei de pe okazii si o inchidere cu 50 de lei? In acest fel, nu mai apar zgarieturi pe langa gaura cheii. 
|
din cate stiu eu (si aici ma poate corecta stilo) fetele de usi sunt prinse in cleme de aluminiu de care daca tragi mai tare ori rupi plasticu de pe fete in care e pusa clema ori scoti fata intreaga
|
|
|
05-06-09, 13:16
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Daca e la fel ca la Octavia asa e, cu cleme de aluminiu.
|
|
|
05-06-09, 16:12
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BaLaurzor
din cate stiu eu (si aici ma poate corecta stilo) fetele de usi sunt prinse in cleme de aluminiu de care daca tragi mai tare ori rupi plasticu de pe fete in care e pusa clema ori scoti fata intreaga 
|
Ok, si dupa ce dai jos fetele de usi din interior (alea de material) vei da de o minunata TABLA nituita de restul usii.
|
|
|
05-06-09, 16:14
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Marius3k
Ok, si dupa ce dai jos fetele de usi din interior (alea de material) vei da de o minunata TABLA nituita de restul usii. 
|
multumesc pentru optimism  
|
|
|
05-06-09, 16:44
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Cel mai sigur, cauta pe skoda club sau vwforum si probabil afli mai multe detalii.
Nu mai fi asa pesimist Marius ca mori tanar.
|
|
|
06-06-09, 07:11
|
|
Ford Driver
 Stage 5
|
Bre, lasati tampeniile. Nu mor caii cand vor cainii, fie ei si dinamovisti.
M-a rugat cineva sa-i instalez IC si alarma pe o Fabie 2003, modelul cel mai chelu'. dupa ce am dat fetele de usi jos, mi-a picat...fata pur si simplu. O sa caut pe VWforum si revin cu un link.
Edit: am atasat imaginea. Knock yourself out:
Last edited by Marius3k; 06-06-09 at 07:17.
|
|
|
09-06-09, 20:32
|
|
Stage 3
|
toate bune si frumoase, mi-am luat o alarma Victor.... ieftin si bun cica....
am montat-o, am reglat-o (sper), functioneaza, insa... m-a lasat o telecomanda dupa numai cateva utilizari. De fapt s-a intamplat cred ca in timpul mersului, a dat alarma un semnal dubios, si cand am parcat, nu a mai mers telecomanda. Normal ca m-am speriat prima data si am verificat toata instalatia, insa cand am trecut la testul "telecomanda de rezerva" am rasuflat usurat: instalatia nu avea nimic defect. Insa am impresia ca tocmai s-a desperecheat telecomanda asta, cu toate ca ambele au acelasi cod. Ledul indica functionare pe toate 3 comenzile, bateriile sunt bune... ce poate fi?
Si care ar fi solutia pentru recuperarea telecomenzii, daca se mai poate asa ceva, macar sa ma stiu cu una de rezerva.... ?   
Help pls  
|
|
|
09-06-09, 20:39
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Ai verificat bateria telecomenzii care nu merge ? Nu e neaparat ca daca e noua sa fie si plina bateria.
Eu asa patesc cand scade nivelul bateriei din telecomanda sub o anumita limita, nu mai raspunde alarma indiferent cat de aproape as fi.
|
09-06-09, 21:20
|
|
Stage 3
|
da, am verificat... sunt 2 baterii de 3V inseriate
sunt in stare foarte buna
Altceva, ce poate fi?
|
|
|
10-06-09, 09:36
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
|
E de la bateri,cumpara 2 bateri noi si vezi daca mai face figuri pentru ca si eu am patit exact la fel.Am rezolvat problema cu bateri noi  .
|
|
|
|
|