Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 09-05-07, 10:38   #31
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]
Thumbs up Re: "ricerii capitalisti" vs. "batranii care vrea sa se dea mare""

Quote:
Originally Posted by fratzika View Post
Mersi mult Paul, sa fie ce sa zic....
Uitati cam ce se poate cumpara din state second hand pana in 5000$, intrati pe site si dati-va si voi cu parerea, m-as bucura sincer sa aud si parerea voastra. http://www.autotrader.com/

Pun niste poze cu ce se gaseste...dar sunt f multe:
Postati mouse-ul pe imagine si scrie si pretul la fiecare in parte....
Mie imi place Honda Civic 1999 foarte frumoasa masina si unde mai pui ca-i si alba
Kedy is offline   Reply With Quote
Old 09-05-07, 10:54   #32
fratzika

Stage 5

fratzika's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
Default Re: "ricerii capitalisti" vs. "batranii care vrea sa se dea mare""

Quote:
Originally Posted by BAD-GUY View Post
Daca vrei Eclipse arata mai bine G2'urile alea dinainte de 2000...

Clar Supra daca gasesti...dar no sunt masini destul de vechi si cine le-a avut potzi sa fi sigur ca le-a forjat ...ma refer la motor ca in rest ar trebui sa fie ok pe drumurile alea .
Da Adi, ai dreptate....toate au in jur de 100.000 mile adica in jur de 150.000 km......e totusi ceva uzura la motor zic eu....la partea mecanica mai putin....
eu ma gandesc la o masina pt cateva luni 7-8 luni, pana voi avea posibilitatea sa-mi iau un noua

My favorite car, Z350.
fratzika is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 01:41   #33
Onslaught

Stage 2

Onslaught's Avatar

Of of atatea sunt de discutat pe tema asta Audi/BMW/Mercedes..marcile care au fost pana acum foarte bine stabilite BMW=sportivitate/Mercedes=Lux/Audi=Quatro..acum de cand cu Chris Bangle si noua linie la Beemer nu prea mai ii nimic interesant toate interioarele arata la fel(exceptie Z4 si X5) si sunt urate,drepte,anoste,lipsite de orice urma de sportivitate,sincer mai degraba as cauta un e46 pana in 50.000km decat sa iau un e92,singurul model frumos din seria noua 335 Ci(singurul care mai arata intr-un fel cat de cat,dar tot nu intoarce capete,avantajul ar fi coupe de 2+2 locuri reale)cat despre noile M-uri sunt dezgustat, vechiul M3 e46 avea 343 cp la cilindre de 3.2,m3 nou pe langa ca e V8(necaracteristic pt seria 3)are 420 cp la 4.200 cc faceti voi calculul de cp/L si zicetimi unde e evolutia?asta lasnd deoparte faptul ca motorul de pe M3-ul nou e vechiul motor de pe M5 modificat si nu au reusit sa faca mare lucru cu el si Audi a facut motorul de la RS4 de la 0 si e un motor superb.Acum Audi oricine a condus un Audi A4/A6 stie ce suspensie de barca are si botul greu care fuge in curbe face o combinatie perfecta(nush cum sunt S-urile,Rs-urile dara daca se conduc la fel ca si A-urile ma abtin sa comentez)noroc cu Quatro si R8 care arata ca un Gt adevarat si cam atat de spus la Audi.Mercedes fara indoiala in ultimi ani Mercedesul conduce detasat la ce inseamna motoare puternice(Sl 65 AMG=612Cp 1000Nm)nici unul dintre Audi sau Bmw nu sunt nici macar pe aproape,nush cat sunt de realabile motoarele de la mercedes,dar la liniute SL e un adevarat monstru pe drum ma inoiesc ca ar face mare lucru,spate usor,cai multi,aderenta redusa datorita tractiuni,motor greu si greutatea amplasata prea in fata....si acum alternative care ar fi?sincer nu prea vad nici una si cred ca asta si impinge oameni catre tuning(dorinta de a iesi din anonimat)nu am zis nimic de japoneze(intretinere scumpa)americane (finisare proasta si cutii de viteze si suspensii din al 2-lea razboi mondial)si cred ca oricine s-ar duce pe banii lui oricat de mult i-ar placea Rx-8/350Z/Mustang GT ar alege un 335 ci/m3/TT/RS4/clk/c-compact pt ca sunt mai fiabile si mai usor de intretinut si vine o singura problema maisini de la 100.000 euro in sus SL/CL/M6/Aston Martin V8 Vantage/Porsche (Cayenne desi e de prost gust are "roate mari" o optiune foarte buna pt gropitile din Romania) 911/Wiesmann MF3/Ferrari 360 Modena si multe altele care daca vrei exclusivitate si ti le "permiti" nu au cum sa treaca neobservate.O alta problema care se iveste Opel/VW/Audi/BMW si Mercedes au inceput sa devina "uniforme" si platesti mai mult emblema decat masina si ca sa fiu si mai bine inteles o sa dau exemplu chiar niste masini de aici :
1.masina lui Bunila BMW M3 (frumoasa masina si foarte performanta in ochii pasionatilor de masini ) in ochii unei blonde un BMW coupe cu M pe el si un M3 e acelasi lucru,asta luand in considerare ca s-ar uita dupa detalii cat de cat,punctul final este ca e usor sa faci dintr-un seria 3 coupe un "M" cu niste spoilere/tevi de esapament/oglinzi si nu deschizi capota si ala-i.
2.Audi TT ce conteaza daca e 3.2 sau 2.0 T ambele sunt mediocre dar sunt mai rare decat un BMW coupe la noi asa ca e mult mai exclusivist.
Old 07-06-07, 08:57   #34
BAD-GUY

Stage 5

BAD-GUY's Avatar

Sunt de acord in mare parte cu tine dar la partea cu intretzinerea te inseli,pana la urma toata lumea vorbeste din auzite sau din presupuneri,eu vorbesc din proprie experientza si pot sa-tzi dau si exemplu respectiv eu am un MG ZR 160,ai zice imediat,cum au zis totzi,si cum eu la inceput am crezut,ca intretzinerea e scumpa si chiar si asa a fost la inceput dar sa va spun de ce,pentru ca magazinele de piese din Romania practica un adaos compercial confidentzial intre 100% si 200% si poate chiar mai mult,din cate am vazut tzine de fatza ta si de masina,cu cat ai o masina mai rara pentru Romania mai ales in zona asta,cu atat incearca sa te "jegmaneasca" mai mult,dar daca ai un pic de cap si sti sa cautzi pe internet si mai ales tzinand cont ca acuma suntem in UE potzi sa cumperi de dincolo unde se practica adaous'uri comerciale ca la calculatoare adica 5-10% plus ca ai sanse in functie de masina sa gasesti piese second hand.

Daca scot taxele sau le reduc cum am auzit eu,imi aduc o Toyota Celica GT care imi permit sa o fac avion,kit'uri si piese after market pentru ea sunt o gramada,masina arata foarte bine cu aproape orice kit din cate am vazut eu,motoarele de la Toyota sunt cele mai fiabile din lume deci nu prea ai avea ce schimba decat eventual adauga ,sunt o gramada prin Germania si nu numai,deci slot'urile ar trebuie sa aibe cel putzin cateva...
Old 07-06-07, 13:36   #35
Onslaught

Stage 2

Onslaught's Avatar

Eu ce vb mai sus era strict chestie de comoditate de o masina europeana MG-ul este englez nu ar trebui sa fie probleme de intretinere la el,dar oricum avand in vedere ca importatori directi nu ai decat reprezentantele BMW si acolo sunt "scoruri" mai bine iti iei u ce se strica la ea din afara,chiar din Ungaria, si nu ai atat adaos comercial,acum vb iar de Japoneze unde ai pe langa pretul piesei un adaos de 30% cica,cand in realiatate e de 100% si pe langa toate astea nici nu ar trebui sa existe pt ca mazda apartine Fordului si se produce in Austria asa ca nu ai taxe pt masini "Nipone" de la bun inceput,iar la cele americane ai taxe de 50% pe langa pretul normal la piese,adica taxele de import,majoritatea sunt vrajeli pt favorizarea unor anumitor tipuri de masini si constructori,eu tocmai cu aceasta chestie nu sunt de acord,sa dau un exemplu: Daca cumpar un Eclipse modelul 98 pe la 8-10.000 euro cu atat vreau sa ajung cu el in tara si apoi sa-l transform cum imi place,nu inteleg pt ce sa platesc taxa de 2-2.500 pe motiv ca are numai Euro 3 atata timp cat productia noastra interna "Loganul" are numai euro 3...si alte chestii de prost gust.

Last edited by F.R.Sonic; 07-06-07 at 19:50.
Onslaught is offline   Reply With Quote
Old 02-10-07, 00:13   #36
danicrisan

Stage 2

danicrisan's Avatar

stiti voi cum se zice...nu te poti ca*a in gustu omului ca sa il schimbi,dar te poti ca*a in gura lui ca sa ii schimbi gustu
audi rulz

Racing sonic wrote: *nu esti normal keep your voice down

Dani Crisan
Cu toata viteza inainte!!!

Last edited by F.R.Sonic; 02-10-07 at 10:46.
danicrisan is offline   Reply With Quote
Old 07-10-07, 12:04   #37
chillii

Stage 5

chillii's Avatar

Member of:
[Honda]

~mda.........
da jur ca in loc de un civic as alege un m3 sau un s3...
PAREREA MEA!!~

si eu .. iar in loc de dacie as alege orice .. si dhs

- Copyright 2025 4Tuning -