Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Raliul Hunedoarei 2007
Quote:
Originally Posted by stefan_deva
Auziti care stie exact planul oral???CA il vreau si eu.e ca cel de anu trecut???
Vezi ca e atasat in primul post de aici!!!
Nu e la fel ca cel de anu trecut ....
Si o surpriza misto pt anu asta e ca vineri in 20 aprilie la ora 21:15 e proba speciala pe Silvas ..deci e pe noapte
Vezi ca e atasat in primul post de aici!!!
Nu e la fel ca cel de anu trecut ....
Si o surpriza misto pt anu asta e ca vineri in 20 aprilie la ora 21:15 e proba speciala pe Silvas ..deci e pe noapte
Sincer nu m-am uitat pe "oral" dar suna bine proba de noapte...vreau sa fiu si eu acolo pe undeva....mai vb...eventual cred ca o sa-mi iau o zi de concediu...)
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Mai bine lasau pe ziua, mergeau mai tare
De acord cu tine pe tema asta, si ziua mergeau cam incet pe acolo ca le era frica rau acum va dati seama ca abia or sa se miste. Poate ii ajuta careva ca am auzit ca anul trecut or pus astia nisip pe viraje sa fie mai palpitant.
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Quote:
Originally Posted by Kedy
De acord cu tine pe tema asta, si ziua mergeau cam incet pe acolo ca le era frica rau acum va dati seama ca abia or sa se miste. Poate ii ajuta careva ca am auzit ca anul trecut or pus astia nisip pe viraje sa fie mai palpitant.
Noi am pus adica nu chiar noi...eram pe baraj si ne-am pus intr-o curba in care la prima trecere or aruncat nisip si pietris pe drum si la intoarcere cativa au muscat-o si erau s-o ia prin padure p-acolo ..au facut drift
PS: mersi sNap7...asa ba mai dati-mi o mana de ajutor ca nu ma supar
Quote:
Originally Posted by andysoft
Planul raliului, regulamentul.. daca vrea cineva sa se inscrie... si proba speciala de la giratoriu...
ATENTIE la neatentie !!!!!
Vedeti ca sunt mici diferenete intre startul probelor din "planu orar"(Plan.pdf )ce l-ai atashat tu(am pus si eu in primul post acelas plan ) si dak va uitati in "autorally_magazin_nr13.pdf" atasat de mine...vedeti pagina 8 din pdf.-u asta!!!!
Nu stiu care e cel bun...bine diferentele sunut mici dar sunt acolo!
sa va dau un exemplu concret:
PS1: Almasu1 prima masina la ora 16.39 in "plan.pdf"
PS1: Almasu1 prima masina la ora 17.17 in "autoraly_magazin_nr13.pdf" atasat de mine mai sus.
Quote:
Originally Posted by sNap7
Pana unde se poate ajunge in Hunedoara cand e raliul ? Adica mai exact pana unde e inchisa circulatia ?
Uitate in fisieru atasat de mine(autoraly_magazin_nr13.pdf ...vad ca le atashez degeaba ca oricum nu va uitati) scrie acolo de la cat pana la cat e inchisa si...drumurile blocate sunt cele pe care se parcurge raliul(speciala respectiva)
Uitate in fisieru atasat de mine(autoraly_magazin_nr13.pdf ...vad ca le atashez degeaba ca oricum nu va uitati) scrie acolo de la cat pana la cat e inchisa si...drumurile blocate sunt cele pe care se parcurge raliul(speciala respectiva)
Scuzati sefu. Eu nu m-am uitat pt ca nu cred ca vin la raliu .. so, nu m-a interesat