Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 12-10-08, 10:14   #616
NoAngels

Stage 5

Default Re: Hunedoara - Accidente

Uelcom fratzika
NoAngels is offline   Reply With Quote
Old 12-10-08, 11:10   #617
sNap7
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by fratzika View Post
Concluzie dupa doua zile de "casa":

SE CIRCULA INCREDIBIL DE AM PULEA IN ROMANIA!!!

Azi seara un miez de Hunedoara a trecut prin fata pe la teatru cu peste 80-90km/h.

Masina un Stilo Argintiu!!!Asa ca nu e de mirare numarul mare de accidente.

Semafoarele de la Union nu functioneaza...multi nu stiu care e drum cu prioritate, nu se cedeaza trecerea....clacsoane la greu....

Joi seara pe Arad - Deva coloane de masini de cativa kilometrii....Am facut mai mult de 7 ore din vama pana in Hunedoara.

E o aventura condusul la noi
Ba tu ai venit sa ne faci acum in ciuda ?!

Glumesc, UELCAM !
sNap7 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-08, 11:49   #618
NoAngels

Stage 5

Ai cam uitat cum e sa conduci prin Romania
NoAngels is offline   Reply With Quote
Old 12-10-08, 19:29   #619
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

welcommmeee fratzika bine ai venit in frumoasa si fascinanta romania...se circula can ev u mediu..
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 12-10-08, 20:35   #620
*HD_85_GEL*

Stage 5

*HD_85_GEL*'s Avatar

Asta e scumpa noastra tzara.....si...ne bucuram k suntem aici
*HD_85_GEL* is offline   Reply With Quote
Old 12-10-08, 23:41   #621
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by fratzika View Post

E o aventura condusul la noi
Eu m-am decis cat de curand o sa ma inscriu la o scoala de pilotaj si imi cumpar avion. E mai sigur si mult mai rapid. Asta daca castig la LOTO
Old 25-10-08, 12:27   #622
r27kul
4Rally

Stage 5

r27kul's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[4Rally]
[FOTO]

Ieri pe la 12:00 la Balata un Bmw e46 rosu,cu patru usi cred,a luat un cap de pod in fata si a rupt o teava de gaz.Pompieri ,jandarmi,politie nu te lasau sa te apropi nici sa faci poze,asa ca am fost nevoiti sa o luam pe camp peste araturile satenilor.Raniti sau ceva de genul acesta nu pareau sa fi fost.
Da si dimineata pe la 8:00 la Santuhalm ,aproape de benzinaria Petrom un Golan intat in spatele unei cisterne si mai tarziu 4 mori http://www.huon.ro/stiri/im:huon:new...81024-02341266
Cam neagra zi la noi in judet.

Last edited by r27kul; 25-10-08 at 19:57.
r27kul is offline   Reply With Quote
Old 25-10-08, 13:20   #623
sNap7
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

Stii ca era melodia aia "Daca as fi pentru o zi presedinte"

Daca as fi pentru o zi presedinte, as da o lege prin care toti soferii de TIR care produc accidente in care mor oameni sa fie condamnati la moarte sau in cel mai bun caz sa faca inchisoare pe viata. Proprietarii firmelor de transport care folosesc tiruri ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a angaja un sofer de TIR si ar trebui sa dea examene psihologice cu carutza. Las-o naibii de treaba ca daca ei sunt cei mai mari inseamna ca trebuie sa ii doara-n *** de alti soferi ? Era un caz al unuia care a fost prins pe autostrada in Spania cu 150 km/h cu TIR-ul. Na gandeste-te ce pagube poate sa produca ala in cazul unui accident, cu 30 de tone dupa el. Majoritatii soferilor le e "frica" de TIR-uri pentru ca sunt mari si multi. Si ce-i daca ?! Si ei respecta aceleasi reguli ca si noi, si ei sunt supusi aceleasi legislatii si raspund la fel ca toti soferii pentru faptele lor.

La fel as face si cu copii de bani gata care-si iau carnetul pe spinarea parintilor, le cumpara mama si tata masina de 'spe mii de euro si dupa 1 luna ... 2 ... 3 omoara oameni nevinovati.

Chiar acum vreo saptamana mergeam acasa, eram in Timisoara si un TIR mergea in paralel cu o duba. La o curba soferul tirului si-a pazit masina lui, sa intre el in curba si sa incapa astfel ca duba a trebuit sa se urce cu doua roti pe trotuar. Soferul dubei a depasit TIR-ul si s-a oprit de-a latul in fata lui, s-a dat jos din masina si s-a dus la cabina TIR-ului. Supriza a fost ca cel care conducea TIR-ul abia a avut curaj sa deschida un pic geamul, ce sa mai zic sa iese din masina. Pai daca sunt smecheri la 2 metri deasupra asfaltului in cabina de ce nu sunt la fel de smecheri cand fac vreo idiotenie ?

Nu vreau sa generalizez asta, sunt si soferi de TIR care chiar merita sa conduca un TIR dar din pacate sunt prea putini..
Old 25-10-08, 16:25   #624
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

r27kul bmw e39 e numai cu 4 usi sau break poate era e 36..am trecut su aseara pe la bretea strei camionu era cocotat sus pe o panta mai avea putin zi zbura vina in primu rand e a legislatiei ar trebui sati iei permisu de cat c dupa vreo 5 ani de conducere de tip b a doua vina e a arr care au bagat diagrame si alearga astia tara sa mearga la program si a treia vina e a patronilor care angajeaza soferi ucigasi..
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 21:37   #625
BAD-GUY

Stage 5

BAD-GUY's Avatar

http://www.liveleak.com/view?i=f58_1224762901 s-a intamplat in Romania,hai sa vedem cum ati fi reactionat voi ?
BAD-GUY is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 22:25   #626
driver_xs

Stage 5

driver_xs's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

eh, rezolva si ei pe cale amiabila
driver_xs is offline   Reply With Quote
Old 26-10-08, 23:08   #627
Kedy
AfterDark Racing Member

Stage 5

Kedy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]
Exclamation Re: Hunedoara - Accidente

Quote:
Originally Posted by adrian78bmw View Post
r27kul bmw e39 e numai cu 4 usi sau break poate era e 36..am trecut su aseara pe la bretea strei camionu era cocotat sus pe o panta mai avea putin zi zbura vina in primu rand e a legislatiei ar trebui sati iei permisu de cat c dupa vreo 5 ani de conducere de tip b a doua vina e a arr care au bagat diagrame si alearga astia tara sa mearga la program si a treia vina e a patronilor care angajeaza soferi ucigasi..
Tradu ca sa inebunesc de-am inteles ceva
Kedy is offline   Reply With Quote
Old 27-10-08, 00:25   #628
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]

WORD!! www.subtitrari.com.net.org
F.R.Sonic is offline   Reply With Quote
Old 27-10-08, 00:30   #629
r27kul
4Rally

Stage 5

r27kul's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]
[VW]
[4Rally]
[FOTO]

r27kul is offline   Reply With Quote
Old 27-10-08, 01:03   #630
fratzika

Stage 5

fratzika's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by sNap7 View Post
Stii ca era melodia aia "Daca as fi pentru o zi presedinte"

Daca as fi pentru o zi presedinte, as da o lege prin care toti soferii de TIR care produc accidente in care mor oameni sa fie condamnati la moarte sau in cel mai bun caz sa faca inchisoare pe viata. Proprietarii firmelor de transport care folosesc tiruri ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a angaja un sofer de TIR si ar trebui sa dea examene psihologice cu carutza. Las-o naibii de treaba ca daca ei sunt cei mai mari inseamna ca trebuie sa ii doara-n *** de alti soferi ? Era un caz al unuia care a fost prins pe autostrada in Spania cu 150 km/h cu TIR-ul. Na gandeste-te ce pagube poate sa produca ala in cazul unui accident, cu 30 de tone dupa el. Majoritatii soferilor le e "frica" de TIR-uri pentru ca sunt mari si multi. Si ce-i daca ?! Si ei respecta aceleasi reguli ca si noi, si ei sunt supusi aceleasi legislatii si raspund la fel ca toti soferii pentru faptele lor.

La fel as face si cu copii de bani gata care-si iau carnetul pe spinarea parintilor, le cumpara mama si tata masina de 'spe mii de euro si dupa 1 luna ... 2 ... 3 omoara oameni nevinovati.

Chiar acum vreo saptamana mergeam acasa, eram in Timisoara si un TIR mergea in paralel cu o duba. La o curba soferul tirului si-a pazit masina lui, sa intre el in curba si sa incapa astfel ca duba a trebuit sa se urce cu doua roti pe trotuar. Soferul dubei a depasit TIR-ul si s-a oprit de-a latul in fata lui, s-a dat jos din masina si s-a dus la cabina TIR-ului. Supriza a fost ca cel care conducea TIR-ul abia a avut curaj sa deschida un pic geamul, ce sa mai zic sa iese din masina. Pai daca sunt smecheri la 2 metri deasupra asfaltului in cabina de ce nu sunt la fel de smecheri cand fac vreo idiotenie ?

Nu vreau sa generalizez asta, sunt si soferi de TIR care chiar merita sa conduca un TIR dar din pacate sunt prea putini..
TIR-istii sunt "boala" principala a drumurilor de la noi.
Saptamana asta am fost cu tata la Tg.Mures, si intro curba stransa "un sofer de tir" a intrat cu viteza trecand cu rotile din stanga mult pe banda mea, a trebuit sa-l feresc .....a vazut manevra mea...si ce a facut????Ranjea in cabina cu toti dintii la mine.....ATITUDINE DE SOFER ADEVARAT!!!

My favorite car, Z350.
fratzika is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -