19-03-12, 15:47
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: CINEma parat
ce parere aveti cand reusiti sa fugiti la iarba verde sa va relaxati ca oamenii si gasiti pe acolo numai gunoaie, hartie, plastic, peturi, cam tot ce duce romanul cu el de acasa si nu mai duce si inapoi, asta in cazurile in care nu le pune chiar el pe foc, ca se stie ca plasticul ars este sanatos si are o aroma de vis.

am fost vineri la baraj si parca era acolo noua groapa de gunoi de la hasdat.
si aici tot banii si religia sunt de vina?
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun 
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi. 
فولكس فاجن هي أروع سيارة
|
|
|
19-03-12, 16:50
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by ondin
ce parere aveti cand reusiti sa fugiti la iarba verde sa va relaxati ca oamenii si gasiti pe acolo numai gunoaie, hartie, plastic, peturi, cam tot ce duce romanul cu el de acasa si nu mai duce si inapoi, asta in cazurile in care nu le pune chiar el pe foc, ca se stie ca plasticul ars este sanatos si are o aroma de vis.

am fost vineri la baraj si parca era acolo noua groapa de gunoi de la hasdat.
si aici tot banii si religia sunt de vina?

|
si eu am fost pe strei si la fel era...plin de gunoie,aici ii din pacate ii de vina romanu k asa ii invatat sa arunce oriunde....
|
|
|
19-03-12, 17:29
|
|
 Stage 5
|
poate nu aveau bani sau erau atei.
conteaza obrazul si educatia de acasa, ca degeaba ai si banii si religia maxima pe piept, cea mai mare cruce de aur placata cu diamante  , ca daca arunci cutia de energizant pe geam din masina si pet-ul pe iarba verde tot acolo este.
dar lasa ca si statul incurajeaza smecheria si hotia, ca daca ai un ims din ala vechi cu motor de 3.5 l care costa 1000 lei platesti impozit la stat tot ca unul care are o masina de milioane de euro cu un motor identic ca si cmc.
norocul nostru ca nu au multi cocalari se plimba cu rolls royce, dar poate se mai cizeleaza si ei in timp.
|
|
|
19-03-12, 17:31
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Quote:
poate nu aveau bani sau erau atei.
conteaza obrazul si educatia de acasa, ca degeaba ai si banii si religia maxima pe piept, cea mai mare cruce de aur placata cu diamante  , ca daca arunci cutia de energizant pe geam din masina si pet-ul pe iarba verde tot acolo este.
dar lasa ca si statul incurajeaza smecheria si hotia, ca daca ai un ims din ala vechi cu motor de 3.5 l care costa 1000 lei platesti impozit la stat tot ca unul care are o masina de milioane de euro cu un motor identic ca si cmc.
norocul nostru ca nu au multi cocalari se plimba cu rolls royce, dar poate se mai cizeleaza si ei in timp.
|
normal ca si statul incurajaza.....si cocalari se mai plimba si cu cate un x5 x6  ,cu rolls se plimba cocalari mai cu multi bani....
|
|
|
22-03-12, 09:45
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Ce parere ai Ondin de cazul din Franta? Banii sau religia? Si la cazul gunoaielor e la fel, asta se intampla cand iti bati joc de educatie si vrei o tara de indobitociti ca sa poti fura lejer. Fura ce? Bani  .
22-03-12, 11:09
|
|
 Stage 5
|
nu imi pasa mie prea mult de franta, ma intereseaza sa fie bine in tara mea, sa nu trebuiasca sa plece lumea ca insasi presedintele betiv ii incurajeaza in acest sens.
nu cred ca este mare lucru sa respectam legea si bunul simt, sa nu facem altora ce nu ne place nici noua sa ne faca altii.
vreau sa vad si eu ziua cand arunca un nesimtit o hartie pe strada si sar toti cu gura pe el sa o duca la cos. asta ar fi inceputul, simtul civic, si apoi vin si restul pe rand.
revenind la franta aia are multi emigranti, fiecare cu legea lui, religia lui, cultura lui, convietuiesc si ei cum pot, nu ne comparam noi nici in 1000 ani cu franta, normal ca si base al nostru vrea cat mai multi tablagii si vopsitori, ca un om scolit si educat nu il voteaza pe el si altii de specie inferioara, insa elitele cu marionetele de presedinti in frunte au nevoie de oameni care sa nu gandeasca prea mult si sa faca ceea ce se cere, pun o taxa de poluare de 900 euro la o masina de 900 euro, omul o cumpara ca e oferta, mai ia si credit si uite asa bogatii se imbogatesc mereu si saracii tot saracesc, pentru ca ultimii fara sa stie lucreaza pentru primii.
dar asta cu bogati si saraci asa a fost de cand lumea, cu religia poti dresa o mare parte din cei multi sa fie obedienti si cuminti, dar mult mai bine poti face asta cu banii, ca de aia multi tac sau se inmoaie cand ar trebui sa fie cei mai duri, se fac ca nu vad nimic, si tot sistemul e happy.
|
|
|
31-03-12, 20:51
|
|
 Stage 5
|
HDXXVYV un sofer din orasul nostru pe cat de prost saracul pe atat de agresiv, dupa ce ca nu stie ce este aia prioritate de dreapta si nici de drum principal, in schimb are claxon la masina si faza lunga si le foloseste din plin.
atentie mare la el ca-i bizon de bizon.
|
|
|
02-04-12, 17:49
|
|
 Stage 4
|
stai linistit ca nu e singurul din oras...este plin de ei
|
|
|
02-04-12, 20:03
|
|
 Stage 5
|
pai stiu. azi faza tare in deva, un mosulet cu o masina ieftina nu stiu cum a facut dar chipurile a sters un pic un logan alb de pe taxi si desi nu se vedea mai nimic nu s-a lasat asta micu de pe taxi cu patronul lui cu tot pe care l-a sunat repede sa vina acolo pana nu i-a luat rca la mosulet. acum trebuie sa fi cam nebun sa vopsesti un spoiler intreg la un logan nou pe motiv ca l-a sters unul astfel incat daca nu stiai ce sa cauti acolo nici nu vedeai nimic.sunt curios ce le-au zis aia de la asigurari cand i-au vazut pe astia 2.
|
|
|
03-04-12, 08:05
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
pai stiu. azi faza tare in deva, un mosulet cu o masina ieftina nu stiu cum a facut dar chipurile a sters un pic un logan alb de pe taxi si desi nu se vedea mai nimic nu s-a lasat asta micu de pe taxi cu patronul lui cu tot pe care l-a sunat repede sa vina acolo pana nu i-a luat rca la mosulet. acum trebuie sa fi cam nebun sa vopsesti un spoiler intreg la un logan nou pe motiv ca l-a sters unul astfel incat daca nu stiai ce sa cauti acolo nici nu vedeai nimic.sunt curios ce le-au zis aia de la asigurari cand i-au vazut pe astia 2.
|
Toata lumea s-a bucurat, mai putin mosulica. Asigurarile se plang ca nu au bani dar lucreaza cu firme ce au preturi imense la piese de cacat si manopera de mantuiala.
|
|
|
03-04-12, 08:14
|
|
 Stage 5
|
si in plus schimba doar stock, ceea ce e alta prostie, daca am far din noua guinee si l-a rupt un tampit cand m-a pleznit din ala imi pui pe masina nu din ala stock ca este mai ieftin si made in china.

dar cum ei fac regulile, we must obey.
|
|
|
04-04-12, 20:30
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Toata lumea s-a bucurat, mai putin mosulica. Asigurarile se plang ca nu au bani dar lucreaza cu firme ce au preturi imense la piese de cacat si manopera de mantuiala.
|
da exact cum am patit eu cu aia de la Astra asigurari si Opel-u de la Santuhalm...mi-au facut lucrare de mantuiala si piese "chinezisme" bagate in masina
|
|