Quote:
Originally Posted by mitza_27tyc
absolut de acord cu tine !!!
Snapsy: de ce esti rau?? unora chiar le-a placut chiar foarte mult la intalniri..... nu stiu de ce tot timpul esti nemultumit......tot timpul tu ai fost primul care a zis ca nu a fost fain , ca nu are rost sa facem intalniri , etc, etc. oare cum trebuie se fie o intalnire pe placul tau??? daca noi nu stim sa facem intalniri de ce nu le organizezi tu , poate am invata si noi de la tine daca noi nu stim , cu toate ca sunt mult mai multi useri carora le-a placut la inalniri fata de cei carora nu lea placut.. hai sa incercam sa nu mai fim carcotasi. sper sa nu mi-o iei in nume de rau paul.
|
Te rog nu mai imi spune snapsy, scrie clar sNap7.
Nu ti-o iau in nume de rau mitza, nu am de ce. Eu doar mi-am spus parerea, nu am dat cu parul.
De ce nu organizez eu ? Am organizat si eu..
Intreaba userii mai vechi cum a fost prima intalnire 4tuning Hunedoara / Deva, la poalele cetatii. Aia a fost o intalnire pe placul meu, cred ca daca scormonesti bine gasesti si poze pe undeva. La intalnirea aia a fost prezent si americanul nostru, fratzika.
Fiind inca de la inceputuri prezent aici pe sectiunea noastra de forum am participat la majoritatea intalnirilor si am ajuns la concluzia ca nu merita sa facem intalniri prea dese pentru ca nu iese decat o pierdere de vreme. Nu sunt carcotas dar asta e realitatea, iar cei care nu stiu cum e o intalnire adevarata ar putea crede ca la fel se desfasoara toate "reuniunile" astea.
Eu nu v-am obligat sa nu faceti intalniri dese, faceti si va veti convinge de cele spuse de mine