Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Cataline, n-a fost nimeni din deva .... doar noi din HD si Cristi Takashy_Vtec18 cu cielou stylizat ...ziceau cativa din deva ca le trebuie stickere... eu le aveam la mine dar am ajuns cu ele acasa
Lasa Adi ca o sa-ti tinem un loc acolo cu noi pe cand vi
Ahaaaaaa....ba yo nu mai imi pun masina in parcare cat traiesc yo )........intr-o singura poza mi se vede masinutza in aia ultima cu masina lu Dadi...si acolo se vede numa un neon.....)...in departare............
la urmatoarea sa datzi zvon mai mare in "tzara"...ca ...de mai sunt si uni mai adormitzi asa ca mine
fain, fain , dar nu pricep de ce racer_sonik mi`a sters numarul de inmatriculare pai nu trebuie sa stie lumea cine suntem? sau aparatul profesional de de vina?
urmatoarea intalnire ar trebui sa fie pe timp de zi
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Aparatu asa o scos poza n-am editat decat ca le-am facut mai mici ca si MB sa le pot atasa pe forum mai usor....
Ar fi o idee buna sa ne intalnim pe zi da nu prea ai cu cine ca e lumea busy
VectraB ce-i cu motoru ala? poate me dai detali...da nu aici pe topicul cu discutii