Pot sa ii raspund si eu la Ionutz8928 ?
1. Cum am spus si cu cateva pagini inainte; la intalniri nu e nimeni obligat sa vina si nici sa stea cu noi. Prefer sa vina 5 oameni cu care sa pot sta de povesti si cu care am ce sa povestesc decat sa vina 15 care habar nu au ce e aia o bucsa sau pentru care un muffler tip aduce 15 CP la masina.
2. Tin la viata mea, tin la integritatea masinii mele si la permisul de conducere pe care l-am luat pe bune, nu pe pile sau bani. Pentru a demonstra valoarea ta si puterea masinii exista curse organizate intr-un cadru legal si circuite unde contra cost iti poti revarsa adrenalina, unde te pui doar pe tine in pericol.
3. Daca particip la o liniuta ilegala fi sigur ca mai mult de 3 persoane nu vor fi prezente cu tot cu mine. Spectatorii nu au ce cauta, pentru ca telefonul fara fir e calea cea mai rapida de comunicare in Deva, Hunedoara, Brad, etc. Iti recomand sa citesti un articol
aici. Stii de ce s-a intamplat asta? Pentru ca s-a ajuns in stadiul ca lumea sa mearga la Balata cu taxi-ul.
4. De ceva vreme s-a schimbat putin si legea; daca inainte pentru organizare sau participare la curse ilegale puteai primi in cel mai rau caz o amenda acum e caz penal.
Nu te condamn pentru ideea ta de a organiza/participa la curse ilegale. Uitandu-ma la varsta ta imi aduc aminte ca si eu pe la 18 ani visam doar curse si senzatii tari.
Ti-am insirat 4 motive pentru care cel putin eu, nu mai sunt interesat de cursele ilegale de masini.