28-04-07, 11:47
|
|
 Stage 5
|
Re: Provocari
Daca o sa fac asta o fac pentru FUN'u meu dar pentru asta tre sa ma stiu eu in sigurantza si nu sa o fac din teribilism,prostie,respectiv sa fac franele si directzia...
Din teribilism vezi si tu catzi or merlit-o,vezi sa nu te numeri si tu printre ei...si nu zic asta din rautate.
|
28-04-07, 15:16
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by BAD-GUY
Daca o sa fac asta o fac pentru FUN'u meu dar pentru asta tre sa ma stiu eu in sigurantza si nu sa o fac din teribilism,prostie,respectiv sa fac franele si directzia...
Din teribilism vezi si tu catzi or merlit-o,vezi sa nu te numeri si tu printre ei...si nu zic asta din rautate.
|
Mai taci,
Nu reprezinta Alex o provocare?
Date cu loganul si vorbeste dupaia
Last edited by F.R.Sonic; 28-04-07 at 15:26.
Reason: ...Limbaj vlugar...
|
|
|
28-04-07, 15:23
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by mutzu
Mai taci,
Nu reprezinta Alex o provocare?
Date cu loganul si vorbeste dupaia
|
Ba nebunule  chiar nu se poate fara jigniri la adresa membrilor??? Vorbeste mai frumos pe forumu public...trimite-i PM si fa-l in toate felurile  da' nu aici ( stiu ca asa mai vb intre noi cand ne intalnim in oras)... scuze dar a trebuit sa editez putzin mesaju tau ...
Last edited by F.R.Sonic; 28-04-07 at 15:30.
|
|
|
28-04-07, 21:22
|
|
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
|
n-are sens sa ne mai jignim si sa ne enervam degeaba... provocarea din partea mea ramane (chiar daca nu ma consideri o "provocare"). daca "iti repari" vreodata masina afli numarul meu, si abia astept sa vad ce poate MGu. ca de vorbe m-am saturat.
Asta ii ultimul pe post la sectiunea "provocari".
BAFTA MULTA.
29-04-07, 10:04
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by ilie
n-are sens sa ne mai jignim si sa ne enervam degeaba... provocarea din partea mea ramane (chiar daca nu ma consideri o "provocare"). daca "iti repari" vreodata masina afli numarul meu, si abia astept sa vad ce poate MGu. ca de vorbe m-am saturat.
Asta ii ultimul pe post la sectiunea "provocari".
BAFTA MULTA.
|
In sfarsit un post super adevarat, cand baiatu' va vrea sa se dea cu tine se va da...eu zic ca ar fi o experienta OK pt. amandoi...tu ai avantajul experientei in astfel de chestii(si DAL-ul), el are un bolid super OK...atat zic ca mi-ar fi placut sa fiu si eu sa va vad pe amandoi in actiune 
BAFTA la amandoi!!!

My favorite car, Z350.
|
|
|
30-04-07, 22:07
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
BAD-GUY da cu mine cu dacia te-ai da ? sau trebuie sa "repari" MG-u ?
Waiiii ... si tu ziceai ca nu ai ce face de RC ..
|
|
|
01-05-07, 10:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sNap7
BAD-GUY da cu mine cu dacia te-ai da ? sau trebuie sa "repari" MG-u ?
Waiiii ... si tu ziceai ca nu ai ce face de RC .. 
|
De ce nu o iei si tu ierarhic,te arunci asa direct la urs  ,mai intati cu Loganu vezi ce faci acolo daca te descurci cauta ceva intre 100-130 de cai,daca te descurci si acolo ajungi si la mine  .
|
|
|
01-05-07, 12:27
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
De ce nu o iei si tu ierarhic,te arunci asa direct la urs  ,mai intati cu Loganu vezi ce faci acolo daca te descurci cauta ceva intre 100-130 de cai,daca te descurci si acolo ajungi si la mine  .
|
Pune masina la punct si arata-le ce poate, mie sincer imi place cum merge bolidul tau, si lui Dadi, Bogdan...pe noi ne-ai plimbarit...Ia-l si pe Paul o tura ca a venit caldura si arata-i ce poate....ca de putut POATE bine...
|
|
|
01-05-07, 17:12
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Ba mie-mi place ca l-am condus cand l-a luat. E o masina care baga frica in tine pe bune. Sper sa o rezolve, din cate vad a inceput sa lucreze la ea.
|
|
|
02-05-07, 08:29
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Quote:
|
Cu ce ocazie Loganu ?
Pai e mai tare decat masina ta. Ar trebui intai sa ma dau la MG si dupa aia la Logan .. deci nu prea ai facut bine ierarhia.
|
02-05-07, 09:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sNap7
Cu ce ocazie Loganu ?
Pai e mai tare decat masina ta. Ar trebui intai sa ma dau la MG si dupa aia la Logan .. deci nu prea ai facut bine ierarhia.
|
Bine ai dreptate.
|
|
|
11-05-07, 01:00
|
|
Stage 2
|
si eu vreau sa ma dau cu o masina tare tare dar cred ca mai repede m-as da cu ilie...
|
|
|
11-05-07, 09:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by collin_mc
si eu vreau sa ma dau cu o masina tare tare dar cred ca mai repede m-as da cu ilie...
|
Pai vezi ca ai ocazia,zilele astea s-au tot dat "baietzii" din Hunedoara,Deva...
|
|
|
11-05-07, 13:05
|
|
Stage 2
|
uai ce ciuda mi
|
|
|
11-05-07, 13:57
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by collin_mc
uai ce ciuda mi
|
uai ce ciuda mi-e si mie ca n-am vazut ..
|
|
|
|
|