Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Closed Thread

Thread Tools
Old 14-10-06, 23:20   #31
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]
Default Re:CNR la HD

Titi Aur si Adrian Berghea au baut "Sampania Campionilor", oferita de Autorally

Dan Gartofan a reusit sa castige Raliul Hunedoarei la capatul unei demonstratii de regularitate. Pilotul brasovean a condus permanet si nu le-a dat nici o sansa rivalilor. Al doliea a terminat Bogdan Marisca, in timp ce Claudiu David a prins ultima treapta a podiumului de premiere. Chiar daca a terminat cursa de la Hunedoara doar pe locul 4, Titi Aur a devenit campion national, pentru a 8-a oara in cariera. "A fost un sezon in care a contat strategia. Mi-am dorit foarte mult acest titlu, pe care l-am obtinut dupa mari emotii. Este cea mai frumoasa victorie in Campionatul d Raliuri din intreaga mea cariera. A fost superb sa ma impun dupa o lupta infernala cu Claudiu David si Marco Tempestini", a spus Titi Aur, care, la final, imreuna cu copilotul sau, Adrian Berghea, a baut "Sampania campionilor", oferita de Autorally. Al doilea in clasamentul Campionatului de Raliuri al Romaniei, a fost Claudiu David, care a obtinut cel mai bun rezultat de pana acum. "Pentru mine, este un rezultat extraordinar. In etapa secunda am batut tot ce se putea. Mi-am ideplinit obiectivul si l-am depasit pe Aur, dar nu a fost suficient. Daca si in prima zi mi-ar fi mers masina perfect, in mod sigur eram campion", a spus David. Dan Gartofan, care a obtinut a doua victorie din acest sezon, a trebuit sa se multumeasca doar cu medalia de bronz in Campionatul de Raliuri. "O cursa mai buna daca as fi facut, ar fi fost altceva", a spus Gartofan, care a pierdut, pettru al doilea an consecutiv, titlul de vicecampion in favoarea unui pilot de la OMV Petrom RT. Anul trecut, a fost Aur, acum a fost David...

FELICITARI tuturor RACERILOR!!!!!

F.R.Sonic is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -