07-01-11, 12:17
|
|
Stage 3
|
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
Originally Posted by 11.SHK
lasa ca iti aduc bani nu mai plange...  ) 
|
dadi...ai asa:
400 buc X 0.05 BANI
450 buc X 0.10 BANI
70 buc X 0.50 BANI TOTAL 100RON    
e ok?
care mai vrea sa zika!!!!!!!
Last edited by 11.SHK; 07-01-11 at 12:33.
|
|
|
07-01-11, 12:20
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by stilostilo
Prezent si eu. 
|
Aduci si aparatul?
|
|
|
07-01-11, 12:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 11.SHK
dadi...ai asa:
400 buc X 0.05 BANI
450 buc X 0.10 BANI
70 buc X 0.50 BANI TOTAL 100RON     
|
ha ha ha belea 
|
|
|
07-01-11, 13:10
|
|
 Stage 5
|
Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
De aceea rog sa va cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana
Va multumesc si succes azi
|
|
|
07-01-11, 13:24
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by dany12epz
....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,[/SIZE]
|
Nu inteleg aici? Sa ne ofere ei consultanta atunci pe tema organizarii. Orice actiune are un anumit factor de risc chiar si la organizare, asta nu inseamna ca tre' sa merem dezorganizati. Spun asta pentru ca am participat la LEt's do it Romania si vai de mama ei de organizare si acolo au avut fonduri destule.
|
|
|
07-01-11, 13:37
|
|
 Stage 5
Member of: [4Rally] [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Aduci si aparatul?
|
Numa cu aparatu vin. Merg cu r27kul
|
|
|
07-01-11, 13:43
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by r27kul
Nu inteleg aici? Sa ne ofere ei consultanta atunci pe tema organizarii. Orice actiune are un anumit factor de risc chiar si la organizare, asta nu inseamna ca tre' sa merem dezorganizati. Spun asta pentru ca am participat la LEt's do it Romania si vai de mama ei de organizare si acolo au avut fonduri destule.
|
Nu,nu s-au oferit ei sa ne organizeze a fost un fel de discreditare a ceea ce facem noi
http://www.realitatea.net/emisiuni/deschidelumea.html vizioneaza dupa minutul 42.
Eu incerc sa ne organizam mai bine ca sa evitam astfel de situatii
|
|
|
07-01-11, 13:50
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
De aceea rog sa va cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana
|
Pai noi toti avem ochii albastrii!Ca suntem cei mai frumosi.  Atat ca nu avem statii in mana.Desi si cei cu statii cred ca se 'bucura' la auzul vestii ca benzina poate sa ajunga 7 lei.Apoi 14, apoi 114 si tot asa, iar noi stam si ne uitam ca prostii la pompa noua.
Noi mergem toti pe acelasi peco, nu ne rasfiram prin tot orasul.
Sunt curios sa vad cate masini ne strangem, cred ca cei care au fost activi azi pe forum vin toti.
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun 
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi. 
فولكس فاجن هي أروع سيارة
|
|
|
07-01-11, 14:17
|
|
Stage 3
|
Noi mergem toti pe acelasi peco, nu ne rasfiram prin tot orasul.
Sunt curios sa vad cate masini ne strangem, cred ca cei care au fost activi azi pe forum vin toti.[/QUOTE]
da ne organizam toti intr-un loc si sper sa ne si iasa bine, clar trebuie facut ceva...
|
|
|
07-01-11, 14:22
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
|
E vorba de spiritul civic, care nou ne cam lipseste, nu o sa scada pretul benzinei cum nu a devenit nici Romania mai curata cu LDR, dar macar am aratat ca ne pasa si ca se poate (cel putin unii dintre noi)!
|
|
|
07-01-11, 15:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Tati ne indreptam catre OMV de pe varianta de la noi e normal nu ? doar nu ma duc la benzinaria de la tara... unde vin 2 masini si alea ale angajatilor  ) ma rog deci ne plantam in OMV si le fu**m meciu teoretic suntem destui practic posibil sa ajung in parcare la real singur... ca atuncia ma transform si ma duc la fiecare acasa si il iau cu japca PUNCT:d
PS: inca o data parcarea REAL unde au fost carturile la ora 16:30
PS: nu sunt Politai:P oare ma potrive ?
Opel astra F Benzina - 1994
Ford Mondeo 2.5 V6 - 1997
Vw golf - 2004 1900 SDI
Last edited by nesscar; 07-01-11 at 15:52.
|
|
|
07-01-11, 19:41
|
|
 Stage 5
|
Fu cam fain.
|