Vectra lui Cosmin...lumea zice ca acum seamana cu evo
Uuuu tare de tot... care Cosmin?ce masina avea inainte?inca n-am vazut-o prin oras.
Pacat ca n-am apucat sa fac poze la un Seat Leon TDI de 130 cai,e in garaj momentat in Hunedoara,propietarul plecat in Irlanda,cred ca atzi apucat unii dintre voi sa-l vedetzi,arata super,poate poate cu mult noroc optzin cheile de la el .
Pacat ca n-am apucat sa fac poze la un Seat Leon TDI de 130 cai,e in garaj momentat in Hunedoara,propietarul plecat in Irlanda,cred ca atzi apucat unii dintre voi sa-l vedetzi,arata super,poate poate cu mult noroc optzin cheile de la el .
Sincer nici eu nu am vazut-o in Hunedoara, si nici Cosmin nu stiu cine e, in schimb am vazut o Lancia(Delta cred...???), tunata super misto....e cam copta asa, spoiler-ul fata atarna cam am proasta e si rupt in partea dreapta, vopseaua e cam exfoliata, dar oricum arata bine(cred ca un pic de munca la ea si ar arata super misto).
PS. Lancia asta am vazut-o saptamana trecuta prin Complex in Timisoara.E cu nr. de Italia.A facut un prieten poze cu un telefon acum seara sper maine sa le postez si eu aici.
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Tuning de prin zona
Quote:
Originally Posted by fratzika
Sincer nici eu nu am vazut-o in Hunedoara, si nici Cosmin nu stiu cine e, in schimb am vazut o Lancia(Delta cred...???), tunata super misto....e cam copta asa, spoiler-ul fata atarna cam am proasta e si rupt in partea dreapta, vopseaua e cam exfoliata, dar oricum arata bine(cred ca un pic de munca la ea si ar arata super misto).
PS. Lancia asta am vazut-o saptamana trecuta prin Complex in Timisoara.E cu nr. de Italia.A facut un prieten poze cu un telefon acum seara sper maine sa le postez si eu aici.
Lasa bah tuning-u din timisoara, baga de la noi , ia aparatu in mana si fa o tura de oras...vezi sus la mol(fostu shel) ca e un bmw cu eleron de prinde bulgarii(vorbeste lumea ) misto cu tribaluri made by XxDadixX
Cat despre vectra...intra pe forum cu "cosminVPS" cred..probabil e din deva ca masina nu prea o vad sau e plecat pe la cluj...Gym-ule zi-ne mai multe despre masina asta!
vezi sus la mol(fostu shel) ca e un bmw cu eleron de prinde bulgarii(vorbeste lumea ) misto cu tribaluri made by XxDadixX
Dupa o vara incendiara are parte de o buna meritata pauza dupa care o revizie si asa mai departe.
Faza cu tribalul si xxDadixx e discutabila.
Chiar imi pare rau ca nu am poze cu Seatu,da sigur l-atzi vazut nu se poate,negru cu un Body Kit suparat si niste viniluri pe el albe si rosii parca,era lucrat si la interior,sa vedem dupa cum ziceam poate poate...