![]() |
Tuning de prin zona
Poze cu masini tunate, vazute sau detinute de userii 4Tuning Hunedoara :)
|
Re: Tuning de prin zona
2 Attachment(s)
Nu cred ca mai e nevoie de nicio prezentare .. ;)
|
1 Attachment(s)
Mai mult sau mai putin tuning : pleoape faruri si stopuri, praguri si jante
|
6 Attachment(s)
Vectra lui Cosmin...lumea zice ca acum seamana cu evo
Asteptam si pe proprietarul masini pe aici sa comenteze putzin pozele in amanunt (dak vrea:p) |
10 Attachment(s)
Inca vreo cateva, unele s-au nascut aici dar si-au luat zborul :lol:
|
8 Attachment(s)
Inca un set
|
Mai mai .. da ce masinutze sunt pe la noi si eu nu stiam :D
|
4 Attachment(s)
Fiat Regata cu interior a'la batman apropo mai e pe la noi ca nu l-am mai vazut de ceva vreme...
|
1 Attachment(s)
+ una bucata Mercedes 200..oare de ce am mai cenzurat numaru ca oricum stie lumea a cui e :lol:
|
Quote:
Uuuu tare de tot... care Cosmin?ce masina avea inainte?inca n-am vazut-o prin oras. Pacat ca n-am apucat sa fac poze la un Seat Leon TDI de 130 cai,e in garaj momentat in Hunedoara,propietarul plecat in Irlanda,cred ca atzi apucat unii dintre voi sa-l vedetzi,arata super,poate poate cu mult noroc optzin cheile de la el ;). |
Quote:
PS. Lancia asta am vazut-o saptamana trecuta prin Complex in Timisoara.E cu nr. de Italia.A facut un prieten poze cu un telefon acum seara sper maine sa le postez si eu aici. |
Quote:
Cat despre vectra...intra pe forum cu "cosminVPS" cred..probabil e din deva ca masina nu prea o vad sau e plecat pe la cluj...Gym-ule zi-ne mai multe despre masina asta! |
Da cred ca l-am vazut si eu in seara asta,dar nu prea bine ca era intuneric,daca datzi de el pe undeva facetzi poze...
|
Quote:
Faza cu tribalul si xxDadixx e discutabila. Chiar imi pare rau ca nu am poze cu Seatu,da sigur l-atzi vazut nu se poate,negru cu un Body Kit suparat si niste viniluri pe el albe si rosii parca,era lucrat si la interior,sa vedem dupa cum ziceam poate poate... :) |
5 Attachment(s)
Ia uite ce poze am mai gasit(chiar dak sunt mai vechi)...
...unele doar in vizita... Racing-Syndicate!! sau fostu' After Dark Racing |
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning