Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Tuning de prin zona (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22488-tuning-zona.html)

sNap7 25-08-06 12:58

Tuning de prin zona

Poze cu masini tunate, vazute sau detinute de userii 4Tuning Hunedoara :)

sNap7 25-08-06 13:07

Re: Tuning de prin zona

2 Attachment(s)
Nu cred ca mai e nevoie de nicio prezentare .. ;)

sNap7 25-08-06 13:10

1 Attachment(s)
Mai mult sau mai putin tuning : pleoape faruri si stopuri, praguri si jante

F.R.Sonic 25-08-06 16:17

6 Attachment(s)
Vectra lui Cosmin...lumea zice ca acum seamana cu evo
Asteptam si pe proprietarul masini pe aici sa comenteze putzin pozele in amanunt (dak vrea:p)

xxdadixx 25-08-06 17:01

10 Attachment(s)
Inca vreo cateva, unele s-au nascut aici dar si-au luat zborul :lol:

xxdadixx 25-08-06 17:06

8 Attachment(s)
Inca un set

sNap7 25-08-06 17:54

Mai mai .. da ce masinutze sunt pe la noi si eu nu stiam :D

F.R.Sonic 26-08-06 12:04

4 Attachment(s)
Fiat Regata cu interior a'la batman apropo mai e pe la noi ca nu l-am mai vazut de ceva vreme...

F.R.Sonic 26-08-06 12:07

1 Attachment(s)
+ una bucata Mercedes 200..oare de ce am mai cenzurat numaru ca oricum stie lumea a cui e :lol:

BAD-GUY 27-08-06 18:48

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 532108)
Vectra lui Cosmin...lumea zice ca acum seamana cu evo

Uuuu tare de tot... care Cosmin?ce masina avea inainte?inca n-am vazut-o prin oras.

Pacat ca n-am apucat sa fac poze la un Seat Leon TDI de 130 cai,e in garaj momentat in Hunedoara,propietarul plecat in Irlanda,cred ca atzi apucat unii dintre voi sa-l vedetzi,arata super,poate poate cu mult noroc optzin cheile de la el ;).

fratzika 27-08-06 23:20

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 534231)
Uuuu tare de tot... care Cosmin?ce masina avea inainte?inca n-am vazut-o prin oras.

Pacat ca n-am apucat sa fac poze la un Seat Leon TDI de 130 cai,e in garaj momentat in Hunedoara,propietarul plecat in Irlanda,cred ca atzi apucat unii dintre voi sa-l vedetzi,arata super,poate poate cu mult noroc optzin cheile de la el ;).

Sincer nici eu nu am vazut-o in Hunedoara, si nici Cosmin nu stiu cine e, in schimb am vazut o Lancia(Delta cred...???), tunata super misto....e cam copta asa, spoiler-ul fata atarna cam am proasta e si rupt in partea dreapta, vopseaua e cam exfoliata, dar oricum arata bine(cred ca un pic de munca la ea si ar arata super misto).:-P
PS. Lancia asta am vazut-o saptamana trecuta prin Complex in Timisoara.E cu nr. de Italia.A facut un prieten poze cu un telefon acum seara sper maine sa le postez si eu aici.

F.R.Sonic 28-08-06 00:06

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 534488)
Sincer nici eu nu am vazut-o in Hunedoara, si nici Cosmin nu stiu cine e, in schimb am vazut o Lancia(Delta cred...???), tunata super misto....e cam copta asa, spoiler-ul fata atarna cam am proasta e si rupt in partea dreapta, vopseaua e cam exfoliata, dar oricum arata bine(cred ca un pic de munca la ea si ar arata super misto).:-P
PS. Lancia asta am vazut-o saptamana trecuta prin Complex in Timisoara.E cu nr. de Italia.A facut un prieten poze cu un telefon acum seara sper maine sa le postez si eu aici.

Lasa bah tuning-u din timisoara, baga de la noi , ia aparatu in mana si fa o tura de oras...vezi sus la mol(fostu shel) ca e un bmw cu eleron de prinde bulgarii(vorbeste lumea:p ) misto cu tribaluri made by XxDadixX ;)
Cat despre vectra...intra pe forum cu "cosminVPS" cred..probabil e din deva ca masina nu prea o vad sau e plecat pe la cluj...Gym-ule zi-ne mai multe despre masina asta!

BAD-GUY 28-08-06 00:09

Da cred ca l-am vazut si eu in seara asta,dar nu prea bine ca era intuneric,daca datzi de el pe undeva facetzi poze...

BAD-GUY 28-08-06 00:19

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 534536)
vezi sus la mol(fostu shel) ca e un bmw cu eleron de prinde bulgarii(vorbeste lumea:p ) misto cu tribaluri made by XxDadixX ;)

Dupa o vara incendiara are parte de o buna meritata pauza dupa care o revizie si asa mai departe.

Faza cu tribalul si xxDadixx e discutabila.

Chiar imi pare rau ca nu am poze cu Seatu,da sigur l-atzi vazut nu se poate,negru cu un Body Kit suparat si niste viniluri pe el albe si rosii parca,era lucrat si la interior,sa vedem dupa cum ziceam poate poate... :)

F.R.Sonic 28-08-06 00:22

5 Attachment(s)
Ia uite ce poze am mai gasit(chiar dak sunt mai vechi)...
...unele doar in vizita...
Racing-Syndicate!! sau fostu' After Dark Racing

All times are GMT +2. The time now is 12:54.

- Copyright 2026 4Tuning