Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Chiar asa ..de unde 4 ba Marius? pe fratzika nu-l mai pui ca e ex lisa...dar si cu el eram doar noi3...cine mai are si eu nu stiu..sau i-mi scapa mie acuma ?? ?!!! ))
ma numesc adrian sunt din hunedoara momentan stau in cluj..am o dacie 1310 din 92 poze mai tarziu ..nu are nimik modificat ...deocamdata nu are rost sa postez poze..
ma numesc adrian sunt din hunedoara momentan stau in cluj..am o dacie 1310 din 92 poze mai tarziu ..nu are nimik modificat ...deocamdata nu are rost sa postez poze..
Bine ai venit, noi ne cunostem de mult, cred ca am "gradinarit" la aceeasi gradinita, am facut aceeasi scoala"generala" si esti prieten bun cu Roby din C44......
Member of: [Colectionar Machete] [VW] [4Rally] [FOTO]
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
Originally Posted by fratzika
Bine ai venit, noi ne cunostem de mult, cred ca am "gradinarit" la aceeasi gradinita, am facut aceeasi scoala"generala" si esti prieten bun cu Roby din C44......
fratzika cred ca da de vreo douzeci si ceva de ani!!!robi e varumeu baahh)fratzika njz la cine mai e?poze cu coaja mea mai tarziu !!!poate am sai pun stickeru si atat
pe viitor daca se poate mai multe evenimente..