Quote:
Originally Posted by *HD_85_GEL*
Salut si bine ai venit si din partea mea.
Asteptam ceva poze cu tine si cu masinutza ta si ceva descrieri
Mult noroc!
|
Salut,
Am un fiat grande punto. 1.4 t jet benzina 120 de cai, kit exterior complet cadamuro design din Italia, faruri Bixenon,admisie Viper cu filtru sport de la Pipercross, evacuare completa Borla de Inox, dar Borla nu facatura , facuta la Pilot Power Tuning in Bucuresti.scaunele sunt sport din fabrica,acoperis panoramic, la muzica stau mai slab dar nu prost doar 4 boxe 2 tweetere si un subwoofer tot din fabrica,zilele astea am sa schimb boxele de pe fata cu unele Magnat mai puternice,am Jante pe 17 de la Dotz mai exact dotz Brand hatch,gume Nokian noi noute si pt iarna am jante de la Kosei pe 15,gume Michelin power grip sau ceva de genul,pedalier de la abarth cu tot cu foot rest,insertii in portiera tot de la abarth,discuri fata ventilate si perforate de la Brembo,suspensie sport de la Abarth adica arcuri si amortizoare Bilstein si Eibach,plus un ecu de 150 de cai cel de pe Abarth pe care am sa il montez cand o sa fie gata masina. Pt viitor vreau sa invelesc capsula de la volan in alcantara , la fel si cotiera si cred ca si portierele dar nu in totalitate.Era sa uit un lucru,ii voi da sigla de la fiat jos la fel si cea cu punto pentru un aspect mai "clean" . Din pacate poza cu masina am doar doua si inca 10 de la accident, daca vreti sa le postez pe alea am sa le postez
).
Multumesc inca o data !