03-02-10, 18:31
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Sistemul
Am deschis un topic nou prin care sa ne plangem de mila.
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...asigurare.html
03-02-10, 19:01
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Re: Sistemul
Nu rezolvam nimic daca ne plangem de mila. Taiati-o din tara cat se mai poate.
|
|
|
03-02-10, 23:09
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
Member of: [SKODA] [4Tuning International]
|
daca stam sa o gandim logic , asa e , fugim .... dar de ce sa fugim cand avem o tara asa frumoasa , de ce sa lasam pe ceilalti sa traga doar pentru ca nu pot pleca , de ce sa ne parasim tara cand inca mai putem face ceva ? Stam si luptam numai ca , ne luptam cu morile de vant . Partea ciudata e ca oameni care se plang ca nu au bani si o duc rau omoara pe altii la fel ca ei in loc sa-i salveze  nu a platit asigurari ? ok , facetii la om operatia , salvati-l si dupaia sa il dati in judecata pentru bani ... daa de unde e mai simplu si mai scurt sa-l omori. Ne calca in picioare drepturile , cu sau fara asigurare mori , hartia aia e un fel de hartie igiena , conteaza grija fata de aproape
|
|
|
03-02-10, 23:58
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
|
Ce nenorociti de oameni ...  si sistemu dar in cazul asta si oamenii din spital(ca nu le pot spune doctori si asitente) sunt niste gunoaie, ca orice acte n-ar avea trebuia sa-l ingrijeasca cum trebuie nu sa-si bata joc de pacient cand el era pe moarte internat in spital cu ei acolo....
Am vazut si eu atatea si in HD in spital...cu meseria asta nu-i de joaca, ori te faci doctor ca sa insanatosezi oamenii ori lasa meseria asta pentru altii... la noi trebuie inasprite toate pedepsele(aici e sistemu de rahat din nou)(a omorat pe cineva? baga-l la inchisoare pe viata si ai terminat cu criminalii inclusiv cei din spitale) la noi ii da 3 ani cu suspendare  ....la ce sa te astepti cand iesi noaptea pe strada? 
04-02-10, 06:29
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Sincer stirile de genu nu fac decat sa ma convinga ca la toamna dupa ce imi iau rezidentiatul, ma apuc sa caut job in alta tara... nu am de gand sa ajung ca aia la stiri ca mi-o murit careva pt ca eu nu am avut cum sa il ajut... Ceea ce nu inteleg e de ce va mira, in USA mega tara dezvoltata si asa, daca nu ai asigurare si ce iti face statul gratis se gata, te da afara din spital in fundu gol, literalmente, si treaba ta daca mai traiesti sau mori...pe cat de aiurea vedeti voi sistemul nostru e mai bun decat la multi altii, dar si asa e praf.... asta e . De schimbat mie imi e clar ca nu se schimba, cu cine ne conduce si cum ne conduce ... asa ca emigrati care cum puteti , eu asa am sa incerc. (P.S ati observat cum apar stirile astea cu medici care fac nu stiu ce numa dupa ce da lumea prea mult in clasa politica , asa ca sa nu se mai vorbeasca de ei, sa mai uite lumea? sau poate mi se pare numai mie...)
|
|
|
04-02-10, 08:10
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Toti se fac doctori pentru bani, uitati-va la doctorii veterinari, sunt MULT mai competenti ca "colegii" din spitale, asta pentru ca s-au facut medici din dragoste pentru animale, ce mai pui ca saracile animale nici nu pot sa-ti spuna in amanunt ce boala au.
|
|
|
04-02-10, 08:33
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
Si la medicina umana sunt dinaia, le spune pediatrii... ca daca tu sti ce are unu care nu stie dacat sa urle esti eroul meu . Nu te faci medic pt bani, cel putin eu stiu max 5 persoane de la mine din an care au facut asta(raportat la cate mii termina infiecare an e insignifiant), dar dupa atata scoala(si crede-ma ca am scoala cat nu au multi vacanta...si inca nu am terminat, si practic nu se termina niciodata ca nu pot sti tot vreodata) si stres si responsabilitate, vrei sa fi platit serios, sa nu te gandesti ce pui pe masa si cu ce platesti facturile , sa iti stea mintea numa la ce ai de facut. Cu mentalitate dinasta si lovind asa in medici o sa fie bine tarii asteia, toti care sunt buni se satura sa fie batjocoriti de toata lumea cu o opinie si pleaca, si apoi raman aia care vroiau doar banii, ca aia nu pot pleca, ca nu au cap sa se tina de cerintele de afara. Cu asta ma retrag din discutiile pe teme medicale, nu de alta dar e prea usor sa vorbesti din afara sistemului si sa iti dai cu parerea. Bafta in toate.
|
|
|
05-02-10, 14:52
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Sistem is great. If you don't love the sistem there will be nasty consequenses. So love the sistem.Be one with the sistem.Or just obey.
F.orget the sistem.
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun 
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi. 
فولكس فاجن هي أروع سيارة
|
|
|
06-02-10, 09:59
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Creative256
dupa atata scoala(si crede-ma ca am scoala cat nu au multi vacanta...si inca nu am terminat, si practic nu se termina niciodata ca nu pot sti tot vreodata) si stres si responsabilitate, vrei sa fi platit serios, sa nu te gandesti ce pui pe masa si cu ce platesti facturile , sa iti stea mintea numa la ce ai de facut.
|
... si asta ca sa-i salvezi viata unui amarat care poate face eforturi supraomenesti ca sa-ti aduca banii aia, nu? Important e ca medicul sa nu aibe griji, nu? Noi restul trebuie sa ne facem griji pentru ce punem pe masa si cu ce ne platim facturile si cum sa punem cate ceva si la ciorap ca poate ajungem sa ne imbolnavim si ajungem pe mana unuia care ti-ar lua si pielea de pe tine ca sa nu aiba el griji, nu? Din pacate toti suntem implicati in sistemul asta si chiar nimeni nu e "in afara lui" ca sa-i fie usor sa vorbeasca de asta. Mentalitatea asta e bolnava si din pacate pt asa ceva nu cred ca exista un medic...
P.S. Sper sa nu tratezi ce am scris eu ca pe o chestie personala, tu esti "one of us"
|
06-02-10, 10:55
|
|
CITROEN Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by HD87DGR
... si asta ca sa-i salvezi viata unui amarat care poate face eforturi supraomenesti ca sa-ti aduca banii aia, nu? Important e ca medicul sa nu aibe griji, nu? Noi restul trebuie sa ne facem griji pentru ce punem pe masa si cu ce ne platim facturile si cum sa punem cate ceva si la ciorap ca poate ajungem sa ne imbolnavim si ajungem pe mana unuia care ti-ar lua si pielea de pe tine ca sa nu aiba el griji, nu? Din pacate toti suntem implicati in sistemul asta si chiar nimeni nu e "in afara lui" ca sa-i fie usor sa vorbeasca de asta. Mentalitatea asta e bolnava si din pacate pt asa ceva nu cred ca exista un medic...
P.S. Sper sa nu tratezi ce am scris eu ca pe o chestie personala, tu esti "one of us" 
|
 ms ms  . Niciunu din voi nu uraste (si nu folosesc termenul asta usor) mai mult medicii care CER bani de la bolnav, decat mine. Strica reputatia tagmei si din cauza unora cretini toti suntem judecati. Poate se schimba si la noi ceva dar mai e mult pana departe...
|
|
|
06-02-10, 11:00
|
|
  Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Tuning International] [BMW] [4Wheels]
|
eram in spania prin 2003, si am fost nevoit sa merg pana la o clinica particulara pentru niste consultatii. Am platit ce trebuia si am vrut sa ii las 10 euro in plus(obisnuit ca in Romania)...doctora mi-a zis te rog ia banii inapoi...am insistat sa ii dau si la fel...nu s-a putut. am ramas cu cei 10 euro in buzunar.
E greu sa traiesti in romania. Nu suntem noi vinovati cu nimic...aici ne-am nascut....
|
|
|
07-02-10, 08:21
|
|
 Stage 5
|
Asta cu medicii mai importanti care cer bani de la pacienti este deja una arhicunoscuta peste tot, senzational si deosebit este sa gasesti un medic bun care sa isi faca meseria din placere, fara sa solicite nici o alta compensatie baneasca, iar daca ii oferi ceva sa te trimita cu ei la plimbare.
Asta da stire.
|
|
|
07-02-10, 08:52
|
|
AfterDark Racing Member
  Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Mai sunt si oameni de astia ondin-e am patit-o eu la Iasi cand m-am operat la ochi, m-a trimis dl profesor la plimbare cu atentie cu tot
07-02-10, 09:50
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Kedy
Mai sunt si oameni de astia ondin-e am patit-o eu la Iasi cand m-am operat la ochi, m-a trimis dl profesor la plimbare cu atentie cu tot 
|
la Timisoara i-au cerut la un pacient 15.000 lei pentru o operatie.atunci de ce mai avem asiguri?
|
|
|
07-02-10, 13:13
|
|
 Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [BMW]
|
vreau sa se bage coplata si cardul pentru sanatate acolo o parte din bani care mi se trag pentru sanatate sa mi se adune acolo si daca am nevoie de ei sa ii folosesc (spitalizare operatii etc) iara daca in 10 ani nu ii folosesc sa ii pot dona banii sa se intoarca tot in sistem la organizatii de salvare a oamenilor animalelor fundatii de binefacere Smurd etc.nici asa nu ii corect ca eu sa platesc spitalizarea pentru romii care au palate si mertane si vin cate zece in spital si prin forta si intimdare doresc sa il salveze pe Semafor dar si acelasi timp cand platesc sa nu mai fiu considerat ultimul om cand ajung la mana sistemului
|
|