Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 10-02-10, 15:47   #31
doru_s

Stage 3

Default Re: Sistemul

Am inteles ca l-a Ionut, i se taie. Va avea cat un ministru secretar de stat. Si nu numai lui ci la toti cu salarii nesimtite.
doru_s is offline   Reply With Quote
Old 10-02-10, 16:07   #32
BaLaurzor
Skoda Driver

Stage 5

BaLaurzor's Avatar

Member of:
[SKODA]
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by ondin View Post
Este un cetatean ca si toti cei din tara asta, doar ca urmare a unor jocuri de interese a ajuns intr-un anumit post, unde castiga foarte bine, din cauza sistemului, dar imi este greu sa cred ca acei bani ii revin lui in totalitate si il compatimesc sincer pentru tot ce a trebuit sa faca si ce va trebui sa faca pe viitor pentru banii astia.
eu zic ca tot ceea ce se intampla in Romania este copia fidela a piesei de teatru semnata de I. L. Caragiale , si anume "O scrisoare pierduta"
BaLaurzor is offline   Reply With Quote
Old 10-02-10, 17:51   #33
ondin

Stage 5

ondin's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by doru_s View Post
Am inteles ca l-a Ionut, i se taie. Va avea cat un ministru secretar de stat. Si nu numai lui ci la toti cu salarii nesimtite.
Nu crezi ca asa este si normal?Dupa buget nenica, dupa buget, produci si exporti mult, ai cash serios si poti plati astfel de salarii, de pe alocatie copil si ajutor de somaj de 1500 euro, pana la ministru sau secretar de stat cu 20.000 -40.000 euro, ca vorba aia este de unde si e pacat sa nu.
Dar daca cei mici stau pe 100 euro maxim, cei mari nu pot avea de mii de ori mai mult, doar asa, ca nu spune nimeni nimic.
Cred ca nu este corect.

Smile or die sofer premiat
Stiu ca sunt rau, dar excelez in asta, deci sunt bun
Atentie la motociclisti in trafic.Pot sa dea peste voi.
فولكس فاجن هي أروع سيارة
ondin is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -