03-10-06, 20:05
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
Re: Membrii Sun Racers >>>
ce femeie ...mai tata ...
|
|
|
03-10-06, 20:11
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Re: Membrii Sun Racers >>>
Quote:
Originally Posted by sil4tuning
ce femeie ...mai tata ...
|
Nu stiu cine dracu se uita la un melc ca el (o sa stearga postul asta iti dai seama ca-i subminez autoritatea).Cert e ca a inceput sa nu mai vine toata saptamana la pescarus.intarzie vinerea.Ceva e dubios la mijloc.
De venit nu a venit cu ea ca ii e frica sa nu se indragosteasca fata de vreunu din baieti ca doar suntem toti niste frumosi :P
|
|
|
04-10-06, 17:50
|
|
Presedinte SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Sun Racers]
|
Re: Cafenea >>>
V-am mai zis sa nu mai aberati unde nu trebuie...e chiar asa greu de inteles? Si nu iti sterg postul Marian pentru ca fiecare are dreptul la propria opinie...indiferent daca e buna sau rea atata timp cat aceasta nu lezeaza in mod voit una din parti sau este considerata lipsa de respect pentru unul dintre noi.
|
|
|
04-10-06, 19:23
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SUN
V-am mai zis sa nu mai aberati unde nu trebuie...e chiar asa greu de inteles? Si nu iti sterg postul Marian pentru ca fiecare are dreptul la propria opinie...indiferent daca e buna sau rea atata timp cat aceasta nu lezeaza in mod voit una din parti sau este considerata lipsa de respect pentru unul dintre noi.
|
Mmmmm "lezeaza"
Ce cuvinte stii melcule
|
|
|
04-10-06, 20:24
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
vezi poate iti varsa cafeaua pe tine ca nu vorbesti frumos.
Melcule....aaaa scuze.Reformulez:
Domnule maellk ce se mai aude cu lista oamenilor din sun racers si id-urile de messenger?
Sa ne mai conversam si noi pe ym pe seama ta fara sa ne stergi posturile
|
|
|
08-10-06, 09:25
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by SUN
|
eu cred ca sun-u' e gabor unda'cover dupa cum isi foloseste vocabularul de MAELK...este si anume acel preseDINTE devotat clubului si nu in ultimul rand membrilor...noi trebuie sa il iubim neconditionat pt ca e al nostru si pt ca...si chiar nu mai stiu de ce ...
LOVE 4EVER: SUN,CLIO,GORDINI STRIPS,BEING LATE,HAVING A MAELK FACE,DOIN' "LALA DANCE", P.I.M.P.combined wit GHETTO clothing, blah blah......
|
|
|
08-10-06, 09:28
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
|
|
|
08-10-06, 13:24
|
|
Presedinte SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Sun Racers]
|
Ce oameni in clubul asta...si p deasupra eu i-am ales...usor usor ajung la vorba unui vechi prieten...
In alta ordine de idei...vroiam sa va spun ca luni seara voi avea jantele p masina...asa ca cine vine in pesca luni le va vedea...
|
|
|
08-10-06, 14:12
|
|
 Stage 5
|
si ce vrei ma acum sa faci din moment ce nu vine lumea.Nu vezi ca abia ii scoti din barlog.
|
|
|
08-10-06, 16:30
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SUN
Ce oameni in clubul asta...si p deasupra eu i-am ales...usor usor ajung la vorba unui vechi prieten...
In alta ordine de idei...vroiam sa va spun ca luni seara voi avea jantele p masina...asa ca cine vine in pesca luni le va vedea...
|
Stii ca trebuie sa pui si cauciucuri pe ele???
De cand ne ameninti....
|
|
|
08-10-06, 16:32
|
|
 Stage 5
|
cu siguranta pune si gume  ) lasa ma ca incetul cu incetul se contureaza
|
|
|
08-10-06, 18:03
|
|
Stage 2
|
eu cred ( pt ca sunt roman => ma pricep la fotbal si la politica dar mai ales sunt PARERIST, ca restul poporului) ca va veni cu ele pe bancheta din spate + portbagaj...si intr-adevar, LE VOM VEDEA ......glumesc! astept acest moment orgasmic de juma de secol . FORZA SUUUN !
|
|
|
08-10-06, 18:14
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rasheed
eu cred ( pt ca sunt roman => ma pricep la fotbal si la politica dar mai ales sunt PARERIST, ca restul poporului) ca va veni cu ele pe bancheta din spate + portbagaj...si intr-adevar, LE VOM VEDEA ......glumesc! astept acest moment orgasmic de juma de secol . FORZA SUUUN !
|
Nu se poate pe bancheta din spate.... Acolo este locul deodorantului  .
Dar zice DVDu ca poti sa-l iei cu incredere pe MEN pe post de deodorant...
|
|
|
08-10-06, 23:46
|
|
 Stage 5
|
haha dupa faza de aseara clar il iei pe MEN pe post de deodorant  )) dar un alt fel de deodorant...sti tipul ala de iti face ochii inlacrimati
|
|
|
|
|