melcu a facut un punci ( .........habar nu am daca iau ...adica nu cred ...a fost mai greu ca prima data ...am reusit sa fac putine si am scris decat raspunsul la unele si scria explicit a se scrie toata rezolvarea .....am plecat cu niste nervi ...mai bine stateam la munca ...timp pierdut degeaba ...profi mai naspa nu am vazut ..asta e....basca mea
melcu a facut un punci ( .........habar nu am daca iau ...adica nu cred ...a fost mai greu ca prima data ...am reusit sa fac putine si am scris decat raspunsul la unele si scria explicit a se scrie toata rezolvarea .....am plecat cu niste nervi ...mai bine stateam la munca ...timp pierdut degeaba ...profi mai naspa nu am vazut ..asta e....basca mea
bah ... io-ti tin pumnii ...
ti-am zis sa nu te bazezi numa' pe copiat ...
cel putin din ce am invatat in vara asta (poate d'aia) mi s-a parut usor ...
sa aud luni k ai luat chiar daca ai scris aiurea ...
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [BMW]
Re: Cafenea >>>
Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One
nah ... si eu mi-s cu morcovu' ...
maine am fizica ... si nu sunt foarte stapan pe ea
ia ziceti mah,ati luat sau nu sper k da
lasa frate k si copiatu e bun,yo la bac dc nu copiat nu-l luam,k nu stiam cel putin la mate eram praf da am luat cea mai mare nota (pe copiat bine-inteles)
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [BMW]
Re: Cafenea >>>
k. atunci asteptam pana luni sa ne spuneti toti rezultatele! sper s fie bune la toti! oricum,va tin pumnii k s aud numai de bine! si sa sarbatorim la un suc pe urma