Vreau sa stiu cine se poate ocupa de realizarea unor bannere personalizate pentru semnatura fiecarui membru SR de pe acest forum in care sa apara masina respectivului si logo-ul Sun Racers? Consider ca ar fi cazul sa avem si noi asa ceva !
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: Discutii Generale S U N . R A C E R S >>>
Quote:
Originally Posted by SUN
Vreau sa stiu cine se poate ocupa de realizarea unor bannere personalizate pentru semnatura fiecarui membru SR de pe acest forum in care sa apara masina respectivului si logo-ul Sun Racers? Consider ca ar fi cazul sa avem si noi asa ceva !
baieti am vazut la colegi de la 4ss si evo ca au neste bannere superbe cu imaginea clubului, ce ziceti facem si noi asa ceva. cred ca ar fi ceva frumos ca atunci cand merem p undeva sa stie lumea ai cui suntem
se pare ca eu nu mai fac parte din club.. deoarecere am avut o problema cu politia.. un dosar penal ca am fugit de garda cu o masina fara numere.. nu sa tinut cont ca eu am plecat de la un club ca sa vin aici.. nu spun ce club dar destul de mare. dar asta e..
Doarr4u17 nu mai face parte din Sun Racers si nici SZI in urma nerespectarii regulamentului!
De asemenea tin sa va anunt ca intalnirea de vinerea aceasta este obligatorie intrucat se vor lua niste decizii ce privesc intreg clubul la nivel de structura si organizare!