Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Sun Racers

Reply

Thread Tools
Old 12-09-07, 14:37   #196
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Discutii Generale S U N . R A C E R S >>>

Quote:
Originally Posted by monk View Post
e vorba de cocalarii colorati care vin si pun intrebari idioate ... cat despre cei care fac cerculete si se dau in specatcol, daca tu esti unul dintre ei nu e chiar inteligent...
nu o lua in nume de rau, dar cu totii stim de ce ne-am mutat din pescarus, unde veneau diversi agarici care nu aveau treaba cu nimic si dadeau scartzuri si alte prostii. daca masina din avatarul tau este a ta inseamna ca nu e vorba de tine pt ca era un tip cu un mercedes.
Draga Calugare ...
Abtine-te de la astfel de posturi pentru ca nu ai nici dreptate, nici logica,nici nimic ..
Daca ai sta un pic sa te gandesti, tu , cand pleci de la semafor, pe kiseleff, stim cu totii in ce conditii , si bruschezi acel incredibil 1,3 multijet 16v etc...
provoci mai mult zgomot decat a provocat cel cu mercedesul ,mai exact, scartzu tau se aude mai bine decat se aude ce a facut ala cu mercedesu , iar tu esti mai aproape de sectie acolo,si tot asa, deci nu ajungi nicaieri cu teoriile tale, cert e ca ala e un loc foarte bun care n-o sa se strice niciodata indiferent de cati agarici si necunoscuti ar veni ..
pana una alta..
calugare...
abtine-te de la comentarii inutile si rautacioase..

Last edited by SUN; 22-02-08 at 14:42.
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 12-09-07, 16:08   #197
SUN

Presedinte SUN RACERS

Stage 5

SUN's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]

Quote:
Originally Posted by B|shOp-VR6 View Post
Sper ca nu va referiti la noi cu cocalarii ca s-ar putea sa avem o problema in cazul asta.. ca sa nu mai zic.. ca noi veneam in kiseleff cand voi nici nu stiati ce-i aia roata..
B|shOp eu cred ca esti destul de desptept incat sa-ti dai seama ca nu la voi se facea referire...nu inteleg de trebuie sa vorbesti de sus si sa fii "agresiv" cand nu e cazul sau vrei doar sa agiti spiritele in mod gratuit? Noi nu am avut si nu avem nimic cu voi dar daca acelasi lucru nu se aplica si in cazul vostru te rog sa fii sincer si direct ca macar sa lamurim problema. Era o discutie intre noi care nu va viza sub nici o forma asa ca pe viitor te rog sa te abtii de la astfel de "comentarii rautacioase" atata timp cat nu sti despre ce/cine e vorba! Noi suntem o mana de oameni care isi vad te treaba lor nu cauta cearta si scandal iar de cat timp ne strangem pe kiseleff nu cred ca v-am stanjenit sau deranjat in vreun fel sau altul (daca gresesc te rog sa ma corectezi).

@ Santos: Fratica tie chiar iti place sa te certi cu lumea? Ce daca are un 1.3 Multijet... Daca avea un M3 sunt sigur ca nu mai bagai replica asta! Nu te obosii sa ma contrazici pentru ca stii ca am dreptate. Si voi va dati acolo asa cum si noi ne dam...deci nu stiu de ce ai mai adus in discutie distanta de la care se propaga sunetul catre sectia de politie bla bla...NOI NU CAUTAM SA NE DAM IN SPECTACOL SI CHIAR EU PERSONAL MA ASIGUR DE ASTA! Refertior la frana de mana ma indoiesc ca a fost vorba de cineva din club sau daca a fost nu este decat un incident izolat (sa nu vorbim de RUSu sau Nadir care pleaca mai mult de-a latu' de pe kiseleff [dar asta banuiesc ca nu se pune] )NU CA NE-AR INTERESA SAU DERANJA CU CEVA! Eu zic sa ne vedem fiecare de treaba noastra si sa nu mai cautam motive de scandal aiurea, dar banuiesc ca e mai usor sa vorbesti de sus si sa arunci jigniri fata de o persoana sau un grup despre care nu sti mai nimic decat sa existe o relatie de prietenie si respect reciproc!
SUN is offline   Reply With Quote
Old 12-09-07, 16:19   #198
B|shOp-VR6

Stage 5

B|shOp-VR6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

Ati zis ca se strang cocalari.. si cum noi mergem acolo puteam fi mai mult decat vizati.. Am pus doar o intrebare la care se putea raspunde simplu.. "Nu e vorba despre voi" si gata. Nu vad unde am fost agresiv...

Cum voi nu ne deranjati pe noi nici noi nu cred ca v-am deranjat pe voi. Singura data cand ne-am luat de cineva a fost vineri seara cand unul dintre cei cu daciile.. de stau pe langa voi cand vin (nu stiu daca va cunoasteti sau nu, dar stand mai mereu pe langa voi s-ar putea sa va stiti) a dat cu spatele, fara sa se uite si fara lumini.. punandu-se pe mijlocul drumului cand doua masini veneau in viteza fortandu-le sa franeze f violent.

VW Vento VR6 2800cc - First Love
BMW E46 - Almost ready
B|shOp-VR6 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-07, 16:25   #199
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

ok,pe scurt
daca avea m3 tacea din gura

monk daca ai nevoie de liniste , sufleteasca si etc.. pleaca
din kiseleff, nu mai veni acolo
dar
daca iti e frica ... de politie,ca or sa vina si acolo,din cauza franelor si zgomotului,iti faci degeaba griji .. ce zici tu acolo n-are pic de logica si etc.
deci ai 2 variante, ori pleci, ori taci

daca tot nu ai inteles ce am vrut sa-ti spun
da-mi un sms pe nr asta si te sun eu si-ti explic pe larg 0723 354 805.
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 12-09-07, 16:36   #200
alexutzu
4 Speed Squad Member

Stage 5

alexutzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

nu inteleg de ce va agitati, asta se referea la un afon care a incercat sa impresioneze 2 urate cu care era
a vrut si el sa arate ca bmwul lui, luat pe cateva sute de euro de la capsunari, poa` sa faca cerce... atata tot

Daca ai ceva de zis, zi cu voce tare. Daca vrei sa taci, taci sa auzi numai tu.

alexutzu is offline   Reply With Quote
Old 12-09-07, 19:52   #201
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

Quote:
Originally Posted by B|shOp-VR6 View Post
Cum voi nu ne deranjati pe noi nici noi nu cred ca v-am deranjat pe voi. Singura data cand ne-am luat de cineva a fost vineri seara cand unul dintre cei cu daciile.. de stau pe langa voi cand vin (nu stiu daca va cunoasteti sau nu, dar stand mai mereu pe langa voi s-ar putea sa va stiti) a dat cu spatele, fara sa se uite si fara lumini.. punandu-se pe mijlocul drumului cand doua masini veneau in viteza fortandu-le sa franeze f violent.
nu era vorba de cei de vis a vis de noi. daca stau bine sa ma gandesc cei despre care vorbeam au aparut dupa ce ati plecat voi... si erau pe partea noastra.

Quote:
Originally Posted by EvLSant0S View Post
Draga Calugare ...
Abtine-te de la astfel de posturi pentru ca nu ai nici dreptate, nici logica,nici nimic ..
Daca ai sta un pic sa te gandesti, tu , cand pleci de la semafor, pe kiseleff, stim cu totii in ce conditii , si bruschezi acel incredibil 1,3 multijet 16v etc...
provoci mai mult zgomot decat a provocat cel cu mercedesul ,mai exact, scartzu tau se aude mai bine decat se aude ce a facut ala cu mercedesu , iar tu esti mai aproape de sectie acolo,si tot asa, deci nu ajungi nicaieri cu teoriile tale, cert e ca ala e un loc foarte bun care n-o sa se strice niciodata indiferent de cati agarici si necunoscuti ar veni ..
pana una alta..
calugare...
abtine-te de la comentarii inutile si rautacioase..
?
esti sigur ca stii despre ce vorbesti ? eu m-as asigura de doua ori inainte sa vorbesc. eu nu cred ca am scartait rotile nici macar o data cand sa plec de pe kiselleff din doua motive simple:
1. nu imi place sa ma dau in spectacol
2. stiu ce am pe mana (la motor ma refer) si nu am avut niciodata pretentia sa para ceea ce nu e

... nu as arunca asa cu cuvinte in stanga si in dreapta fara sa stiu despre ce vorbesc. daca chiar vrei sa vorbim DE LA EGAL LA EGAL, fara cuvinte rautacioase aruncate aiurea chiar te rog sa ma suni pe 0722.598.250 sau sa vii sa vorbim o data fata in fata la o intalnire...

si nu in ultimul rand, sa stii si tu ca nu imi e frica de politie... singura mea problema este ca de multe ori in mass media apar diversi care se dau in spectacol gratuit cu titluri gen "cursele ilegale de noapte iau amploare"... si de aici incep problemele si tot tambalaul.
monk is offline   Reply With Quote
Old 13-09-07, 02:48   #202
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]

Ba eu zic sa va potoliti toti ca sunt orgolii aiurea Imi sunteti toti prieteni si nu suport sa vad discutii interminabile pe forum, care stiu sigur ca s-ar termina in 10 min la un suc... asa ca dak vreti, puneti mana pe aparate si veniti sa ma pozati... ca mi-am scos masina... HAI GATA... va rog eu Ne vedem in Kisellef sau unde vreti voi si dau un cico
Achim is offline   Reply With Quote
Old 13-09-07, 02:51   #203
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

superstarule =))
Old 13-09-07, 03:06   #204
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]

hai hai si acum pe bune... poate ca Monk kiar nu s-a referit la voi (si din cate il stiu eu nu ar face asta), si are dreptate in ceea ce priveste faptul ca fiecare loc de intalnire din asta mai de doamne ajuta se strica cu toti cei care nu au o treaba da' vor sa se dea in spectacol. nu imi sariti in cap ca le iau apararea, pt ca va inteleg si pe voi ca va intalneati acolo si v-ati simtit lezati, dar kiar nu cred ca aveti d c... come on... PEACE... si fum, da' numai unde trebuie
Achim is offline   Reply With Quote
Old 05-10-07, 23:25   #205
Andrei Suzuki

Stage 5

Andrei Suzuki's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Suzuki]

Baietii,spuneti-mi si mie pls daca e cineva de la voi la Poli,la Transporturi. Am vazut zilele trecute o masina parcata acolo in fata si eram curios.
Andrei Suzuki is offline   Reply With Quote
Old 06-10-07, 07:25   #206
DjAlcohol
Sun Racers Member

Stage 5

DjAlcohol's Avatar

Member of:
[Sun Racers]
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by Andrei Suzuki View Post
Baietii,spuneti-mi si mie pls daca e cineva de la voi la Poli,la Transporturi. Am vazut zilele trecute o masina parcata acolo in fata si eram curios.
Da..era o corsa rosie cumva?
DjAlcohol is offline   Reply With Quote
Old 06-10-07, 22:50   #207
monk

Stage 5

monk's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Fiat]
[VW]

da... de bala e vorba
Old 07-10-07, 01:17   #208
B-83-DAC

Stage 5

B-83-DAC's Avatar

nu mai poate omu de atatia ingineri ,firar ea de politehnica...
B-83-DAC is offline   Reply With Quote
Old 07-10-07, 13:48   #209
Andrei Suzuki

Stage 5

Andrei Suzuki's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Suzuki]

Da,o Corsa rosie era.
Andrei Suzuki is offline   Reply With Quote
Old 07-10-07, 21:40   #210
SUN

Presedinte SUN RACERS

Stage 5

SUN's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Sun Racers]

Felicitari Alex (JGR) si Ady (WAD) pentru participarea la Buzau Tuning show!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WADu.JPG
Views:	63
Size:	604.1 KB
ID:	362561   Click image for larger version

Name:	WADuu.JPG
Views:	72
Size:	788.2 KB
ID:	362562  
SUN is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -