In primul rind AN NOU FERICIT la toti si toate cele bune...
Am fost in tara de sarbatori si am fost in vizita pe la oradea la Dr ZOZO. Am toate respectele pentru el , lucreaza bine si la preturi eoarte bune. Un salut domnului ZOZO.
cj-01-wob : in primul rind , ceea ce ma facut sa deschid un atelier tuning este placerea de a sta intre masini.2 intretinerea unui atelier tuning dupa parerea mea este foarte scumpa din cauza ca modificarea masinii ia mult timp si pretul foarte strins...daca ai vreo problema (asta ie ceva normal) cu montajul sau cu vopseaua,incepi sa pierzi bani. 3 trebuie sa ai in spate un sac de ceva bani sa poti continua,sau sa inchizi atelierul in putin timp...
peter :cred ca concurenta este si va fi mereu.
fixius :in poligonul meu nu a fost niciodata un atelier tuning,dar daca te referi la Fuenlabrada... ai dreptate ,acolo sunt 2
mafiotul: am 3 angajati si ca sa montez atelierul mi-a luat vreo 70.000€
georges 14 :ti-as propune sa nu pui o lamina din fibra ca ar trebui sa o schimbi cam des...fao din tabla si asa poti proteja mai bine bara si pe lunga durata.
Salutari la toti si am o intrebare: este cineva care are experienta in vopsit(bine)si experienta in tuning? M-ar interesa un om serios care vrea sa lucre in spania. Astept raspunsuri pe :
adri_customcar@yahoo.com