Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > 4Tuning International

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 06-09-06, 18:26   #1
CJ-01-WOB
Observator 4tuning


Stage 5
 
CJ-01-WOB's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 5,269
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]
Default Reguli

Stimati colegi!

Ca sa dam dovada de maturitate si experientza ,urmeaza sa pun la punct un sistem de reguli simple pt a putea pastra ordinea (evenimentelor) pe aceasta sectiune
In primul rand V-as ruga sa pastrati ordinea subiectelor pe Threaduri si sa evitati discutiile tip CHAT (exista pt asta un topik special - ''bla-bla'') si sa dati dovada de diplomatie si de respect pt colegii noi veniti sau chiar cei care nu au pareri similare cu ale voastre !
Am creat aceasta sectiune cu ajutorul mai marilor forumului si bine inteles al vostru si nu as dori sa se ajunga la discutii puerile (de care v-ati plans ca sunteti satui cu totii - de pe celelalte sectiuni - ) sau un caz mai neplacut , la injurii de tip personal!
Pozitia mea aici este una impartiala si tot ce imi doresc este ca voi / noi sa avem un loc unde sa ne putem exprima cunostintele , sa dezvaluim evenimentele,sa impartasim experienta , legata sau nu de MASINI sau tot ce ne trece prin cap , AICI!
AVETI FIECARE DINTRE VOI O EXPERIENTA CARE SUNT SIGUR CA E RESPECTATA SI DE CEILALTI SI DE ACEEA INSIST SA SE PASTREZE ACEST COLT ''INTERNATIONAL'' CURAT!

,,Scopul unui forum este de a incuraja comunicarea si de a inlesni orice mijloc de dialog. Nu de a izola un anumit grup de useri de altul, NU de a face discriminari, NU de a impune propriile pareri si idei altora,,.



* Aceasta sectiune 4Tuning International este dedicata tuturor userilor internationali ai forumului 4Tuning!Toti cei care nu fac parte dn aceasta categorie sunt bineveniti sa posteze aici respectand aceleasi reguli ca si ceilalti si limitandu-se la ce este permis ( ex: pot completa pareri , sfaturi , felicitari ,etc...Nu pot sa completeze sectiunea ''prezentati-va'' sau alte threaduri strict dedicate userilor externi)

* Cei care se logheaza/posteaza pentru primele dati , sunt rugati sa completeze topicurile obligatorii gen ''prezentati-va'' , '' car SPEC'' sau '' poze USERI'' !

* La Poll-urile creeate pe aceasta sectiune au prioritate doar membrii sectiunii (daca nu este specificat in alt fel , la creearea poll-ui)!

* Pentru lucruri personale, care trebuie clarificate intre Utilizatori, exista mesajele private si va rugam sa va limitati la acestea!

* Creearea de noi topicuri este bine-venita , atat timp cat acestea duc la o buna dezvoltare a aceste sectiuni ( in prealabil verificati ce threaduri sunt deschise pt a nu se creea dubluri sau a se relua chestiuni deja discutate )

* Topicurile care au fost inchise se pot redeschide la cererea (intemeiata) a membrilor/utilizatorilor sectiunii internationale

* cei care CREEAZA topicuri au obligatia sa ''le intretina'' , sa aduca informatii si sa se ocupe de ele!

* este de preferat UPLOADUL imaginilor/filmelor in locul folosirii linkurilor in posturi

* topicurile in limba engleza sunt facute cu un anumit scop ! orice post in romaneste sau offtopic v-a fi sters!

* orice post care nu isi are locul sau care poate aduce la jigniri sau pornire de FLAMEuri v-a fi STERS !

* Usergroupul sectiunii a fost facut !
Pt a te alatura trebuie sa parcurgi urmatorii pasi :
User CP - >group membership - > 4tuning international ->join(reason) ->join group !
trebuie asteptat pt confirmare si din moment ce ai confirmarea si postezi 1 data o sa apara in dreptul numelui tau si masinutza tricolora ! (pe care doar cei internationali o au ) + apartenentza de la usergroup sub avatar!
USERGROUPUL ESTE DEDICAT EXCLUSIV USERILOR INTERNATIONALI ! Desi sunt multi cei care aplica pt apartenenta la usergroup ( ) repet , este EXCLUSIV dedicat internationalilor si cererile nu v-or fi onorate!

* Logoul sectiunii il vei putea pune la semnatura (nu este obligatoriu) si v-a fi ''lipit'' pe tot ceea ce v-a reprezenta aceasta sectiune in viitor !

Imaginea cu logo-ul/sigla/stampila se gaseste in topicul ''Sigla + usergroup'' (topic closed)
Pentru ajutor am sa atasez un fisier text care contine semnatura (MICA) pe care doar dati un COPY - PASTE la semnatura voastra si apare imaginea!!!!!

* Pentru orice alte nelamuriri nu ezitati sa contactati moderatorii sau administratorii


In speranta ca m-am facut inteles si ca v-a urma ceva constructiv , va urez spor la postat!
Wob
Attached Files
File Type: txt Noua Semnatura.txt (129 Bytes, 56 views)
__________________

Fresh Touring Origination

Last edited by CJ-01-WOB; 26-10-06 at 21:50.
CJ-01-WOB is offline  
Old 09-12-06, 18:51   #2
CJ-01-WOB
Observator 4tuning


Stage 5
 
CJ-01-WOB's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 5,269
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]
Default Re: Reguli

Cei care au fost acceptati ca membrii internationali (prin apartenenta la usergroup) au obligatia sa completeze topicurile sectiunii ( in special cele obligatorii)! O lipsa de activitate totala sau partiala pe forumul international duce la excluderea din usergroup

NU e o masura dictatoriala , ci doar o masura de ''ordine interioara '' ! mersi
CJ-01-WOB is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -