21-01-07, 03:59
|
|
4Tuning International Member
Member of: [4Tuning International]
|
Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)
|
|
|
10-02-07, 05:19
|
|
Stage 2
|
hai sal....sunt Danny din Chicago (am stat in Pitesti acu vreo 2 ani...) shi se pare c-a venit randul meu sa-mi prezint mashina..
Conduc un Saturn SL2 din 1999 5spd, 140 cai putere, 1.9L , 16 valve, twin cam (DOHC), custom exhaust, custom sound system, momentan ma chinui sa gasesc un turbocharger pt ea (daca ash gasi unul shi l-ash pune pe ea, ash fii unul din putinii oameni cu un Saturn SL2 turbo).
Cat despre exterior, ma gandeam la niste jenti negre.
Vroiam sa trag 2 dungi pe mijlocul mashinii(peste capote shi portabaj) dar nu stiu ce culoare sa le fac..(mashina e aurie)..Voi ce parere aveti? Am poze la avatar shi pe profilu' meu...
keep it cool...
INITIAL D
|
|
|
10-02-07, 05:22
|
|
![](/images/ranks/4ti.gif) ![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
|
ai si alte modificari inafara de esapament? Ca m-ar mira ca doar asta sa-ti dea 16 hp (de la 124 stock, la 140)
pune niste poze pe Car spec, au fost masini destul de reusite in clasa lor Saturnurile SL2, f subestimate.
|
|
|
10-02-07, 07:35
|
|
|
turbo zici intra pe site la garrett sau HKS nu se poate sa nu aiba aia ceva ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) dar totusi saturn (opelu american) vezi ca daca nu gasesti in sua turbochargeru cu sigurantra il gasesti in europa de pe vre-o calibra ceva
|
|
|
10-02-07, 17:54
|
|
|
nu gaseste nimic in europa
Saturn a devenit Opelul american deabea prin 2000-2001. Modelul SL e pur american, n-are nimic de-aface cu vreun Opel.
Pt SL2 din cate stiu exista kit turbo, daca nu, poti sa mergi sa-l faci custom la un shop specializat in asa ceva. O sa iasa dar sincer eu nu m-as baga pt ca nu se stie cat de "primitor" la turbo este motorul asta 1.9.
Eu zic sa ramai la modificari clasice la motor(i/h/e), eventual kit nitro de 50 daca vrei neaparat ceva putere in plus in anumite situatii, si cand vei vrea ceva de 200+ cp vinde-o si ia altceva.
|
|
|
10-02-07, 20:31
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by pimp_lex
ai si alte modificari inafara de esapament? Ca m-ar mira ca doar asta sa-ti dea 16 hp (de la 124 stock, la 140)
pune niste poze pe Car spec, au fost masini destul de reusite in clasa lor Saturnurile SL2, f subestimate.
|
da..mai are un cold air intake AEM.
|
|
|
10-02-07, 20:34
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by pimp_lex
nu gaseste nimic in europa
Saturn a devenit Opelul american deabea prin 2000-2001. Modelul SL e pur american, n-are nimic de-aface cu vreun Opel.
Pt SL2 din cate stiu exista kit turbo, daca nu, poti sa mergi sa-l faci custom la un shop specializat in asa ceva. O sa iasa dar sincer eu nu m-as baga pt ca nu se stie cat de "primitor" la turbo este motorul asta 1.9.
Eu zic sa ramai la modificari clasice la motor(i/h/e), eventual kit nitro de 50 daca vrei neaparat ceva putere in plus in anumite situatii, si cand vei vrea ceva de 200+ cp vinde-o si ia altceva.
|
Se gaseste turbocharger p[entru saturn.Daca o duc la un auto shop sa-l fac custom imi ia cel putinn $4000. Dar am cumparat o turbina dintr-un turbocharger de Saab.(tot de 4 cilindrii). Shi ma gandesc sa-i fac eu toata tzevaraia shi restul...
turbina a venit cu tot cu BOV(blow off valve) dar cam atata....
O sa-i fac niste poze si-o sa le pun aicia...
|
|
|
10-02-07, 20:40
|
|
|
eu persoanl n-as recomanda asa ceva, decat daca esti instruit si ai experienta in montatul si conceputul kiturilor turbo. stiu ca ar costa cam 4000$, adica mai mult ca masina, dar asta e, tuningul costa mult si ori deloc, ori ceva cum trebuie.
|
|
|
10-02-07, 23:02
|
|
|
pui tu kitu sus daca o sa reusesti sa-i faci tzevaraia la ceva mufler shop dar ce faci cu ECU ? pe ala cum il setezi eu zic totusi sa cauti sa-i schimbi motoru sa pui de honda ceva stii tu pentru alea gasesti chestii mai usor si mult mai ieftin
|
|
|
10-02-07, 23:09
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by draculas
pui tu kitu sus daca o sa reusesti sa-i faci tzevaraia la ceva mufler shop dar ce faci cu ECU ? pe ala cum il setezi eu zic totusi sa cauti sa-i schimbi motoru sa pui de honda ceva stii tu pentru alea gasesti chestii mai usor si mult mai ieftin
|
Nu cred c-am sa pun VREODATA un motor de honda civic pe mashina mea...
Sunt prea multe honde civic turbo in zilele de azi....shi plus de asta, e motoru' mic....
e mai multa munca sa pun un motor de civic shi sa-l "adaptez" e un saturn decat sa arunc un turbo pe saturn...dar ma mai gandesc...nu cred ca turbo e solutia cea mai buna pt ca mi-am dat seama ca nu pot sa setez computeru ala de bord
|
|
|
10-02-07, 23:17
|
|
|
ultima incercare Vinde masina si iati altceva
|
|
|
11-02-07, 22:43
|
|
|
Salut,
Probabil ca in curand voi posta si eu pe aici, mai precis dupa 20 Mai cand voi lua avionul catre SUA, cu destinatia St.Louis....
De prezentat, m-am tot prezentat...ma gasitzi la Hunedoara/Deva
|
|
12-02-07, 18:16
|
|
|
sau un mustang mai bine zic eu, ca doar e vreme frumoasa tot anul in St-Louis, n-ai treaba cu iarna.
|
|
|
|
|